Amsterdam

Stem van de Straat verzoekt opheldering subsidie aan Human Nature Films en discussie met Wethouder Meliani, Roethof en Semmeling.

Per mail : w.van.soest@raad.am­ster­dam.nl; par­tij­voor­de­die­ren@am­ster­dam.nl; j.veldhuyzen@raad.amsterdam.nl; sylvana.simons@raad.amsterdam.nl; sp@raad.am­ster­dam.nl; frac­tie@vvdam­ster­dam.nl; e.vanderburg@vvdamsterdam.nl; cda@raad.amsterdam.nl; d.ceder@raad.amsterdam.nl; groen­links@raad.am­ster­dam.nl; m.taimounti@raad.amsterdam.nl; r.van.dantzig@raad.amsterdam.nl; t.leenders@raad.amsterdam.nl; a.nanninga@raad.amsterdam.nl; Salto; info@at5.nl,j.vanlammeren@partijvoordedieren.nl; froosma@raad.amsterdam.nl

Open brief in belang van de ongesubsidieerde Amsterdamse Vrije Pers/Media en de Laagste Klasse.

 

Aan B&W en Gemeenteraad Amsterdam en Roethof en Semmeling.

t.a.v. Wethouder Meliani.

Amsterdam, 29 oktober 2018

Geachte B&W Gemeenteraadsleden, Wethouder Melinai, Roethof en Semmeling,
Hierbij nodigen wij Wethouder Meliani, Mildred Roethof en Anne Mieke Semmeling uit voor een discussie in en met de Stem van de Straat Amsterdam inzake :” C(ensuur)-Omroep’ aanval met ‘Grachtengordel-Subsidie-Niksnutten & NPO-Trollen-“Uncle Tom”-Roethof& Guru-Semmenling’ op Salto & AT5(Video)., aangezien wij in onze komende uitzending het betreffende onderwerp Concessie AT5&Salto verlenging gaan behandelen in de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir”.

Voordat u deelneemt aan deze discussie verzoeken wij u ons te informeren of Roethof en Semelling en/of Human Nature Films subsidie hebben ontvangen van de Gemeente Amsterdam en zo ja hoeveel en welke Wethouders en/of Burgemeesters en/of (Hoge) ambtenaren hebben dat geautoriseerd vanaf hun bestaan.

Mocht u niet voldoen aan ons voorgaande verzoek gaan wij een beroep doen op de Wet WOB(Video). Wij vermoeden namelijk dat hier weer sprake is van ‘Ons kent ons corruptie’, uw welbekend. Vooralsnog zien wij alleen Nathalie Sichtman Strategisch Beleidsadviseur Gemeente Amsterdam vermeld op de website van Human Nature Films als (duistere) subsidieverstrekker(Video) aan Roethof&Semmeling.

Wij wijzen u er op dat wij met name de Stem zijn van de mensen zonder Stem in de media en de politiek, oftewel die 40% – 50% Amsterdammers die niet stemt(Video), omdat zij o.a. het vertrouwen in de politiek hebben verloren en op en/of onder de armoedegrens moeten zien te overleven in Amsterdam( 30%) .

In afwachting van uw antwoord,

Namens de redactie van de niet gesubsidieerde Stem van de Straat redactie en de Stem van de Straat partij,

Steve Brown en Joke Brand

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.