Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

De Stem van de Straat:“De Albert Cuypmarkt & De Pijp huilt waar het eens heeft gelachen”. 

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In deze aflevering o.a. de corrupte  Ratten in pak(Video) en de eveneens corrupte ‘Massa-moordende -politici’ (Video) van de Heersende Klasse halen deze week opgelucht adem, want we hebben deze uitzending geen nieuwsfeiten. ”De Albert Cuyp markt & De Pijp huilt waar het eens heeft gelachen“ met veel interviews met ‘Marktkoopmannen’(en vrouwen) en oude originele buurtbewoners. Een verslag van hoe de multiculturele Volksbuurt De Pijp in nog geen decennia door de ‘(VVD)-Vastgoed-Maffia’ met misdadige types als de Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr. en VVD Tweede Kamerlid Haga is verworden tot een peperdure en compleet blanke Elite Expats(Video) en D66 DDR66& GroenLinksRechts Yuppie “Ken & Barbie uit de provincie (rijke Papi) Reservaat.

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.