Elitaire Misdaad

King Willem&Hofnar Rutte betaalde ‘Judas-getuigen’ in ‘Doofpot-Zorreguieta-Poch-zaak’.

( van onze ‘ Royal-Pedo-VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gerechtigheid, Poch vrij gesproken: Poch geruild voor Zorreguieta& Queen Maxima(Video)
Aartsleugenaar officier van Justitie Guus Schram voor zijn corrupte ‘Royal-diensten- beloont’ met ‘Kul-baantje’ op ‘Tropisch-Kroongetuigen-Eiland’. Niet alleen de ‘Judas-zussen Holleeder’ en hun ‘Media Pooier- Peter R. de Vries’ en 2 veroordeelde moordenaars Peter La Serpe en Fred Ros worden riant ‘Taxfree-betaald’ in Nederland om te liegen door het ‘Elite-Pedo-OM’ om Willem Holleeder Levenslang te bezorgen(Video). Maar ook de ‘Judas-getuigen’ tegen Poch! En God mag weten hoeveel ‘Judas-getuigen’ het OM stiekem heeft betaald (omkoopt)en nog betaald in Nederland ?

Wij berichtten al jaren dat Poch (Video) in de val was gelokt door ‘Hofnar Rutte’ om Maxima en haar vader de Oorlogsmisdadiger ‘Opa’ Zorreguieta uit de Media-wind te houden en beetje bij beetjes krijgen wij steeds meer gelijk.

Koning ontvangt President van Argentinië als dank voor het vasthouden van Poch(video).

Corrupte & Perverse-OM Zeeland-West-Brabant’ met perverse hoofdofficier van justitie Charles van der Voort krijgt tijdelijke ‘Doofpot-Top’(Video).Pedo-Officier van Justitie-Vincent Leenders’ gaat (VVD)-Fraudeurs bijstaan(Video).

‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’&zijn Boss ‘Queen Exotica Maxima’ betaalde jarenlang middels hun ‘Hofnar Rutte’ de peperdure advocaatkosten van de drie liegende  ‘Judas-piloten’ die moesten getuigen liegen in de zaak tegen Julio Poch, zodat Poch niet het huwelijk van Maxima de dochter van Oorlogsmisdadiger Zorreguieta verstoorde. Vergist u zich nou niet dat als wij schrijven King Willem betaald, want dan komt dat nooit uit zijn eigen zak, maar uit uw zak. King Willen vangt immers 300 miljoen euro Taxfree per jaar van u de belastingbetaler(Video).  Dat terwijl verzoeken om financiële bijstand van de onschuldige van oorsprong Argentijnse piloot categorisch werden geweigerd uit van naam van die zelfde Koning en zijn ‘Hofnar Rutte’. Dat blijkt uit de Kamerbrief van corrupte ‘Elite-Pedo-Klasse-Justitie-Minister’ de ‘CDA-Gestapo-Generaal-Grapperhaus’ over deze ‘Royal-Doofpot-kwestie ‘waarbij een onschudlige man Poch voor 8 jaar de cel in verdween. Wij en Poch en zijn advocaten zijn verbijsterd van het zoveelste bewijst dat het regime Rutte1,2,3, en zijn ‘VVD&CDA –Pedo-(Demmink)-Justitie’ corrupt zijn tot op het bot! Maar vlak ook de ‘Gerechtelijke-Judas-Doofpot-macht’ niet uit(Video). Daar is een eerlijke rechter ook een zeldzaamheid geworden sinds de ‘Royal-King Willem-regime’ van de ‘VVD-Godfather Rutte1,2,3,’ aan de macht is.

De voormalig Transavia-piloot Julio Poch zat acht jaar lang vast in een ‘Argentijnse- Hel-cel’ na valse betaalde beschuldigingen van ‘Judas-collega’s’ dat hij in het verleden meewerkte met zogeheten dodenvluchten waarvoor n.b. de schoonvader Zorreguieta van King Willem mede verantwoordelijk voor was. En die laatste Oorlogsmisdadiger Zorreguieta vloog gratis tientallen keren per jaar First Class Nederland in om zijn schoonzoon en dochter en kleinkinderen royaal te bezoeken, terwijl Poch langzaam dood aam het gaan was in de cel. Eind vorig jaar werd Poch door de Argentijnse rechter vrijgesproken, wat op zich een wonder mag heten. Dat had in Nederland nooit gebeurd. Al die jaren werd Poch bijgestaan door advocaten in Nederland waaronder één van Nederlandse beste advocaat Mr. Knoops en Argentinië.

Laf en selectief Amnesty niet geïnteresseerd in Baybasin en Poch, maar des te meer in subsidie en Lotterij(Video).

‘Doofpot-Rapport’:Ex directeur Ruf Stedelijk ‘onschuldig’ en dus gaan Grapperhaus en Ollongren ook vrij uit(Video).

Hoewel de zaak door King Willem en zijn Hofnar Rutte vals onder de aandacht is gebracht van de Argentijnen, wil  Rutte3 met zijn ‘Judas-splinterpartijtjes CDA, CU en D66’  tot op de dag van vandaag niet bijdragen aan de juridische kosten van Poch. ‘Klasse-Pedo-Justitie-Minister’ de CDA-Gestapo-Generaal-Grapperhaus wees maandag nog een schadeclaim van Poch van de hand. Ook de
‘PvdA-Hoertjes-Leider-Schizofrene Asscher’ heeft in deze misdadige zaak als Vice-premier Loopjongen van Rutte2 ook een zeer laffe en duister corrupte rol gespeeld(Video)

‘Kosten’ liegende ‘Judas-getuigen’ tegen Poch wel riant vergoed.
Maar nu blijkt dat het corrupte ‘Pedo-Openbaar Ministerie’ drie liegende ‘Judas-getuigen’ wel heeft gecompenseerd. In beantwoording van Kamervragen over de kwestie, schrijft minister Grapperhaus van  Klasse Justitie en Veiligheid voor de Rijken:  Mijn(corrupte) OM heeft mij bericht dat de Nederlandse getuigen die belastend hebben verklaard over de heer Poch hierdoor dusdanig persoonlijk nadeel hebben ondervonden en in onzekerheid verkeerden over hun rol in het proces in Argentinië, dat zij zich genoodzaakt voelden zich juridisch bij te laten staan op Kosten van onze King en ik verzoek nu dat iedereen ‘ons’ Volkslied gaat zingen en genieten van de Stuart Diamant van onze bescheiden Koningin Maxima .

Het  ‘Judas-OM ‘heeft de kosten daarvan in 2010 en 2011 vergoed(kuch) staat in de Judas-Getuigen-brief’.
De Nederlandse advocaten van Poch, Geert-Jan Knoops en zijn kantoorgenoot Carry Hamburger, zijn van hun stoel gevallen door het nieuws. „Dit is nieuwe zeer schokkende  informatie”, zegt Geert-Jan Knoops. „Julio Poch is hier verbaasd over. Het tart het rechtsgevoel van de heer Poch en van iedere weldenkende Nederlander.

’Krankzinnig ‘Judas-partijken’ van King Willem en zijn ‘Hofnar Rutte’. Zorreguette zweert trouw aan de Dictatuur en het uitroeien van het Verzet. AIVD weet weer van niks!

 

Zie hierna de hele ‘Taxfree-SS-Familie Koninklijke Familie’ omring door NSB-er op de Dam(Video) krokodillen tranen janken:

Dit is een krankzinnige brief”, vult Hamburger aan. „We vragen ons af of men achter de coulissen wel goed geïnformeerd is. Als ik de brief lees, is de Tweede Kamer weer eens niet juist geïnformeerd.” Julio Poch heeft volgens zijn advocaten in de acht jaar dat hij verdachte is geweest meerdere verzoeken voor financiële bijstand gedaan. Knoops: „Dit is steevast afgewezen, met als argument dat er geen Nederlands belang was. Maar de argumenten die nu in de brief genoemd worden om de getuigen wel te compenseren, passen een op een op de situatie van Poch.” Op zichzelf is het niet vreemd dat Judas-getuigen van het corrupte OM in een slepende rechtszaak als die van Poch financieel worden ondersteund, erkennen ook de advocaten van Poch. „Ook in de zaak tegen de mariniers van de treinkaping van De Punt is dat gebeurd. Er is op zich niets mis mee, maar de discrepantie in deze zaak met iemand acht jaar wegzetten en niet ondersteunen en de Judas-getuigen wel, is vreemd en erger Rechts-ongelijkheid  ”, zegt Hamburger.

’Informele pogingen niet gelukt met de’ CDA-Gestapo-Genraal Grapperhaus’.
De advocaten kondigen aan definitief een juridische procedure te beginnen. „Pogingen om informeel met deze corrupte ‘CDA- Doofpot-Judas-Minister’ aan tafel te zitten, zijn niet gelukt. We moeten dus nu de formele zeer dure en tijdrovende route bewandelen en we hopen maar dat wij en onze client Poch nog leven als ooit de onderste steen boven komt. Over dit duistere misselijk makende King Willem& Rutte & Zorreguieta punt is in de rechtszaal nog niet het laatste woord gezegd”, aldus Knoops.

Telegraaf blij: Máxima draagt ‘Hoerig-pronkstuk-Stuart-Diamant’ en kinderen hebben nog steeds honger!(Video)
De advocaten hadden nog hoop de zaak zonder  een kostbare en tijdrovende juridische strijd te kunnen oplossen. „De  liegende minister Grapperhaus heeft ons toegezegd om met hem samen te komen over deze misdadigeRutte1,2,3  zaak maar is dit helaas niet nagekomen zoals gebruikelijk in die verrotte Gevestigde Orde politieke  kringen. In januari is de aansprakelijkheidsstelling uitgegaan en na tien maanden komt er deze ‘Judas-brief’ van Grapperhaus die nietszeggend is.”

’King Willem& zijn ‘Hofnar Rutte’ hebben ‘Judas-vinger’ in de Zorreguieta-Poch-Doofpot zaak. ‘Mocro Maffia’ geschokt(Video).
Bovendien is er nog een belangrijk punt, vinden de advocaten. „De vergoeding aan de drie ‘Judas-getuigen’ laat zien dat de  King en zijn ‘Hofnar-Rutte’ wel degelijk een vinger in de duister corrupte ‘Zorreguieta- pap’ heeft gehad in de rechtsgang in Argentinië. En nu weer in Nederland”De advocaat van de drie omgekochte liegende ‘Judas-getuigen’ van  het ‘Pedo-OM’, Liesbeth Zegveld was nog niet bereikbaar voor door het OM betaald ‘Doofpot-commentaar’.

 

 

 

Steve Brown legt  hierna o.a. uit dat het Koningshuis  al eeuwen de grootste, succesvolste en Moorddadigste  ‘Taxfree-VOC-Shell-misdaadgroep’ van Nederland is:

 

 

 

6 antwoorden »

 1. rutte leg iedereen aan de staf van zorgverzekering als zilveren kruis om mensen te stelen en de abn help daarbij om mensen in heel veel problemen te brengen je betaald dubbel niks te maken maar dag komt geef ze geen kans om nergens te gaan met jullie goud van de VOC dat niet hun verdiensten was als ze de familie niet hadden vermoord en gestolen konden ze nooit shell op richten ja !

  En dit komt er aan merkel moet vandaag het veld ruimen wie is next maar dit komt er aan griekenland wil wegens ww2 € 1 triljoen euro polen ook van duitsland

  Eurozone will ‘ABSOLUTELY’ collapse warns Bernard Jenkin

  alex duizend keer we blijven nou 31 oktober moet de goud daar zijn hoor alex trix dit is niet je zoon maar je cl…………g wij weten dat hoor !

  trix je heb de hebrew VLOEK !

  Hollanders ga naar de expess news paper !

  Like

 2. Max kan ’n potje breken bij de Oranje tokkies: ze is zo 1voudig en spontaan (kuch!). Staat op 4 mei jaarlijks op De Dam; op ’t Plaza de Mayo in BA, waar de Dwaze Moeders dagelijks rondcirkelden, is ze nooit gesignaleerd. Mss herdenkt ze die 35K doden, uit vliegtuigen gegooid, in stilte tijdens de Dodenherdenking (kuch!). Ten slotte is ze toch ook moeder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.