Elitaire Misdaad

‘Haatzaai& Genocide-Dictators’ a La Trump oogsten stormen,oorlogen,armoede en miljoenen doden kinderen en dieren.

(van onze Internationale ‘Haat-zaai &Genocide-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- The Dictatorship Time’s of Stalin,Mussolini and Hitler are back wit Trump,Salman and Bolsonaro(Video).
Het zogenaamde Neo Liberalisme & Fascistische-Groot Kapitaal van ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’ en o.a. zijn ‘EU-loopjongens’ ‘Boy Macron’, ‘Liar May ‘en Little-VVD-Gaylord Rutte’ leiden de mensheid, het Klimaat en de Dieren naar een complete Genocide en vernietiging van de aarde.

75% of insects have disappeared in the past few years & Why that’s bad. MSM gaat Noord Koreaans!(Video)
Afgelopen week werden 11 onschuldig Joodse mensen afgeslacht door een verwarde( of juist niet)aanhanger van de ‘Haatzaai & War Mongul & anti-Klimaat & Dieren ‘Groot Kapitaal -Dictator Trump ‘. Daarnaast worden er iedere dag Palestijnen afgeslacht door Minister President ‘Little War & Haatzaai-Mongul- Netanyahu’ met goedkeuring van Trump. Opvallend trouwens dat nu niet Netanyahu oproept aan alle Joden in de US om naar Israël te komen, wat hij altijd doet als er weer eens ergens in de Wereld onschuldige Joodse brothers en sisters zijn afgeslacht zoals toen in Parijs.

Het Moorddadige succes van het Kapitalisme & Globalisering.Elk jaar sterven 15 miljoen kinderen van de Honger en dat is geen jaaroverzicht-news(Video).
En gisteren werd bekend dat 60 procent van de dieren wereldwijd waren afgeslacht de afgelopen ‘Vrije- Neo Liberalisme-  merkwerking’ periode. Dat blijkt uit het(Video) Living Planet Report 2018. Daarnaast sterven er al jaren lang ieder jaar 15 miljoen kinderen van de honger.

Nation hypnotized in horror by Toy Bombs while ‘Mad Dog Trump’ is killing civilians & childeren with real bombs(Video).

Dan is op dit moment de NATO bezig met een geld verslindende Haat& angst oefening Trident Juncture 18 te houden op 2 uur afstand rijden van St Peterburg, Rusland,enz.. Het is de grootse NATO oefening ooit aan de Russische grens sinds de Nazi’s en hun horde ‘EU-SS-brigades’ Rusland(Video) binnen vielen. En ondertussen werd deze week bekend dat de ‘Omgekeerde-VVD-Robin Hood’ en zijn ‘Judas-bende-CDA,D66 en CU’ het toch al bijna niet betaalbare dagelijkse voedsel voor ‘Jan met de Pet’ onbetaalbaar heeft gemaakt met de ‘boodschap’ pas op voor de Russen!

Trump has put US on path to war with Iran, maar heeft zich net als Rutte overgegeven aan de ‘Klimaat-& armoede-Oorlog’(Video).

Progressive Jewish leaders tell Trump he’s not welcome in Pittsburgh until he denounces white nationalism.
As President ‘War Hate Mongol-Trump’ & ‘Sick Son in Low Kushner’ & Dumm daughter Ivanka paid a selemn visit  tuesday to the Tree of Life Synagogue in Pittsburgh, shouts of protest could be heard in the distance.

Outside the synagogue, angry neighbors formed a march near where the President was paying his respects. Several carried signs objecting to Trump’s visit, bearing slogans like “Words Matter,” “Strength through Unity,” “Watch Your Words” and “Hate does not work in our Neighborhoods.” ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump'(Video) was greeted at the scene by the congregation’s rabbi, Jeffrey Myers, and Israeli Ambassador to the ‘US-Killer-Elite’ corrupt Ron Dermer.But most other officials who were invited to participate did not attend. Senate Majority Leader Mitch McConnell, House Speaker Paul Ryan, Senate Minority Leader Chuck Schumer and House Minority Leader Nancy Pelosi were all asked to join the President but did not take part in the visit, according to two congressional sources. Through their offices, McConnell and Ryan both cited scheduling conflicts.Pennsylvania’s two US senators were also not planning to join Trump in Pittsburgh. Sen. Pat Toomey, a Republican, was invited to join the President but declined, according to a spokesman, citing previous commitments in another part of the state. Democratic Sen. Bob Casey was not invited by the White House, according to his communications director. Casey will attend a vigil for the victims in southeastern Pennsylvania. Pittsburgh Mayor Bill Peduto — who said this week  ‘Mad dog -Child Killer-Trump’ should forestall a visit while burials begin — also did not appear with Trump.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.