Kabinet Rutte3

Patiënten in levensgevaar door Derde Wereld sluiting Slotervaart ziekenhuis.VVD Minister Bruins het is Oké

(van onze Wordt Wakker redactie i.s.m. onze ‘VVD en CDA-Pedo- Klasse Justitie'(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Derde Wereld toestanden sluiting Slotervaart-Ziekenhuis.VVD Minister Bruno wist van niks(Video).

PVV en de SP diende beide een motie van Wantrouwen in tegen de ‘VVD -Vrije Marktbewerking- Boef Bruins’, die  inmiddels beroemt berucht  is geworden met zijn Quoate: “Een Ziekenhuis is niet meer dan een stapel Bakstenen”, waar Labbekakken in een dag dood ziek uitgegooid mogen worden van Bruins.
Wat er precies is misgegaan is nog niet duidelijk, want dat wordt angstvallig in de Doofpot gehouden door de VVD Minister’Gangster Bruins’ voor Volksgezondheid voor de Rijken, maar zeker is dat de abrupte verplaatsing van een patiënten van het Slotervaart Ziekenhuis vorige week bijna fataal afliep voor zover nu bekend ten minste één patiënt. De patiënt die een zware chemokuur ondergaat werd na het uitspreken van het faillissement per direcht zijn bed uitgesleurd en naar een verkeerd ziekenhuis overgebracht. Tja,’Vrije-VVD ,CU,SGP,CDA,D66,PvdA en GroenLinks-Marktwerking’:Time is-(Blood)-money, oftewel het motto van de VVD-misdaadgroep( en hun gewetenloze egoïstische Kiezers):Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’).Toen Bruis daarmee tijdens het gebral-debat werd geconfronteerd door Agema van de PVV wist hij van niets.  Hij belde daarop met de Hoofdader Tichem aka “Gooi alle patiënten Labbenkakknen dood of levend de de deur uit” en die stelde dat er niets van waar was. Kan het nog Maffer?

Heet van de Naald News:Het overlijden van ‘Viespeuk &Arbeidersverrader Wim Kok’ & PvdA & Slotervaart ziekenhuis(Video).

‘Maffia-(geen)-Zorgverzekeraar Zilveren Kruis’ bralt dat er een ’warme -(onmenselijke)-overdracht’ is, maar volgens internist-oncoloog Hans-Martin Otten van MC Slotervaart is daar geen sprake van. Ze liegen! Het doorverwijzen van acute patiënten stokt en was ronduit misdadig. Ook verklapte hij woest dat de ‘VIP-patiënten’ al weken geleden in alle rust en op hun gemak stilletje waren vetrokken.Hij vermoedt dat zij zijn getipt,misschien wel door de VVD Minister Brunis of andere VVD’ers.

Er is geen touw meer vast te kopen aan de ‘Rat in pak-Corruptie’ van Rutte3: Ziekenhuizen dicht en honderden miljoenen voor Terroristen & Rihanna & Vluchtelingen( Video).
Voor één van de patiënten was het abrupt aangekondigde faillissement, vorige week donderdag, bijna fataal net als voor andere patiënten. De patiënt ondergaat een zware chemotherapie en dan mag men niet worden verplaats. Na het duistere ‘Rat in pak-Fraude-miljoenen-faillissement’(Video) werd de doodzieke patiënt in allerijl overgeplaatst wat op zich al levensbedreigend was en hem zo goed als zeker zijn leven gaat kosten. De bikkelharde en gewetenloze op ‘Bloed-Winst’ beluste verzekeraar nam de leiding in deze ‘Derde Wereld- uitplaatsingsoperatie.’ Maar door de chaotische Derde Wereld taferelen werd de patiënt half dood naar het verkeerde ziekenhuis gebracht. Minister Bruins is geschrokken van de situatie (Kuch). Hij spreekt zijn dank uit in de Tweede Kamer voor de Hoofdader van deze Derde Wereld toestanden de corrupte  Bestuur’s Voorzitter ‘Zakkenvuller- Tichem’  die de patiënten naar andere ziekenhuizen hebben begeleid (kuch, kuch). De ‘CU- Incest – Bijbelbelt Boss Segers’ sluit zich daarbij aan met een spontane Hallelujah, Prease the Lord. De D66 ‘DDR66-Freak Jensen’ is sprakeloos van zo veel goeds van van VVD Minster Gangster Bruins en staarde alleen Freakachtig vrolijk en voldaan voor zich uit. Hierop veegde Wilders weer de vloer met hem aan(Video)! De ‘CDA-Cencuur-Lord Buma’ keek alleen maar de hele tijd omhoog naar de Hemel en af en toe minachtend naar Wilders alsof Wilders een stapel Duivelse pratende Bankstenen is.

Taxfree-Shell-Rutte3’: Arme Labbenkakken met Kanker kunnen ook dood neervallen”(Video).

Waarom is trouwens het corrupte Rat in pak Bestuur Mevr. M. Tichem,(voorzitter) Dhr. W.F.H. de Boer en de leden van de Raad van Commissarissen E. Mulder (voorzitter),G.van der Wal (vice-voorzitter),D. Monissen en
D. Cheng en de directie van het Slotervaat Ziekenhuis nog niet aanhouden door de politie en/of Justitie voor Mega wan en misdadig beheer van het ziekenhuis? In landen als China en Rusland hadden ze met zijn alle al achter de tralies gezeten. Een werknemer van het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam organiseert komende zondagmiddag op het Museumplein meer dan terecht een protestactie tegen ‘Derde Wereld-sluiting’ van ziekenhuizen. Aanleiding is het snelle extreem duistere ‘Derde Wereld- Fraude-faillissement’ van het MC Slotervaart en de wijzen waarop de patiënten letterlijk in één dag voor 3 uur het ziekenhuis zijn uitgegooid. Op Facebook schrijft Ches Rijpkema, de organisator, dat Nederland in opstand moet komen. „Nederland Word Wakker zoals de Stem van de Straat  (en wij) al jaren stelt in zijn uitzending bij SaltTV(Video)! Dit kan en mag niet zo verder gaan! Sta op voor de toekomst van jouw kinderen en kleinkinderen.”Het duistere miljoenen’ Henry Keizer-Fraude-faillissement’ van het MC Slotervaart voltrok zich in een flits Derde wereld tempo. Vorige week dinsdag werd bekend dat het ziekenhuis uitstel van betaling had aangevraagd, twee dagen later werd het failliet verklaard en nog een dag later moesten alle patiënten er voor 3 uur dood of levend weg. Verschillende ‘Aasgieren-partijen’ zouden interesse hebben in een duister ‘Bloed-Winst- overname’, maar volgens de corrupte peperdure ‘Uurtje-(VVD)-Factuurtje-curatoren’(Video) wordt dat lastig(kuch).

Stemmingen aansluitend aan het debat over het faillissement van de IJsselmeerziekenhuizen en het Slotervaartziekenhuis.

De PVV en SP Motie van Wantrouwen werd natuurlijk weer verworpen in de ‘Nep en Fop Democratie’, want het regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte’ heeft met een zetel de meerderheid in de Tweede kamer en dus kunnen ze flikken wat ze willen. Pikant was wel dat de hele oppositie,behalve uiteraard weer GroenLinksRechts (Video)voor de Motie van Wantrouwen stemde.

11 antwoorden »

 1. Als r slachtoffers vallen dan is er weer werk voor de ambtenaren, resultaat zoveel faillissementen en daardoor stijgende kosten omdat stint verboden is?
  Zijn er geen slachtoffers dan komen er slachtoffers, zie sluiting ziekenhuis en?

  Like

 2. Zou een kerncentrale ook failliet kunnen gaan met al die graai-managers ?

  Wat gaat de minister dan zeggen ?

  “ik zag het niet aankomen, toen de zaak explodeerde nadat al die graai-managers het geld uit het uranium-beveiligingsfonds hadden meegenomen”, zoiets ?

  Like

 3. burgers van holland jullie sprookje weet niet hoe snel hij en zijn moeder wil jullie allemaal dood zien gaan want, ze denk aangezien zij de manager is van de hele familie en luister trek alles uit de steker dus ziggo zijn box in uw huis als u geen computer en ook telefoon weg zetten als je niet moet bellen en trouwens waarom heb je een mond en voeten loop er naar toe zonder te bellen hoor !

  de reden zij denk dat zij eeuwig leven van haar duivel krijg Ha Ha Ha Ha HA niet eens NIMROD VAN BABYLON

  Like

 4. Overal komen lijken uit de kast

  Menselijke botten in gebouw Vaticaan, zijn die van verdwenen tiener?

  Isaac Kappy &Fiona Barnett TOGETHER “Down Under”. Australia’s PM’s speech, and MUCH MORE!!! TRIGGER WARNING/NSFW

  In een gebouw in Rome dat eigendom is van het Vaticaan zijn menselijke botten gevonden, heeft de Heilige Stoel (het centrale bestuursorgaan van de kerk) bekendgemaakt. De vondst geeft nieuwe voeding aan speculaties over de verdwijning van de 15-jarige Emanuela Orlandi in 1983.

  Orlandi verdween toen ze op weg was van haar huis in het ministaatje naar muziekles in Rome. Haar vader was een niet-geestelijke medewerker van het Vaticaan. Lees meer: https://nos.nl/artikel/2257212-menselijke-botten-in-gebouw-vaticaan-zijn-die-van-verdwenen-tiener.html

  Like

 5. ja best raar eigenlijk want de overheid komt je zowat vermoorden als je niet betaald voor je ziektekosten maar als je dan de andere kant van het door de strot duw contract opvraagd, het leveren van zorg! Is er een leeg ziekenhuis. Failliet en kan je meteen door naar de bolle VVD Keizer verbrandingsoven. Bij de VVD blijft de (lijken verbrandings) schoorsteen wel roken. D666 gaat aan de haal met je nog hele organen en dan is het klootjesvolk leven verder wel volbracht, Uitgeperst, afgeschreven en afgeboekt bij het volksregister.

  Eerst moet iedereen maar ZZP’r worden maar als die mensen dan de 60 passeren kunnen ze zich niet eens meer verzekeren maar wel de pensioenleeftijd optrekken naar 70.

  https://www.cobouw.nl/bouwbreed/nieuws/2018/10/meer-onverzekerde-oude-zzpers-in-bouw-maar-mooier-kunnen-we-het-niet-maken-101265645?vakmedianet-approve-cookies=1&_ga=2.74005458.1515302902.1541002219-764528689.1541002219

  Like

  • Inderdaad.

   Dan ook Eigen risico = Eigen schuld;

   Idem Onderwijs:

   Studenten opzadelen met een studieschuld van Euro 100.000,=; zijn ze doctorandus ergens in, kunnen ze tot hun 40e bij hun ouders blijven wonen wegens de onbetaalbare woningen en woningnood met wachtlijsten van Urk tot Tokio; en in een callcenter werken voor 10 Euro per uur, omdat een universitaire bul geen ruk meer voorstelt na het jaar 2000.

   Als ze de 50 dan zijn gepasseerd komen ze in aanmerking voor een sociale huurwoning die dan al totaal uitgeleefd is door 47 gelukszoekers en 89 expats. Met 55 ZZP-er onverzekerd zelfstandig callcenterbeller tot je 85e. Mocht men dan toch ziek worden, geen probleem als het ziekenhuis of de huisartsenpraktijk failliet is wegens een gebrek aan baten, ondanks hoge zorgpremie.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.