Kabinet Rutte3

Blok: Poen voor Terroristen & Dictators & Rihanna & ‘Judas-Getuigen, maar geen geld voor Slotervaart en IJsselmeer Ziekenhuizen.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Patiënten in levensgevaar door Derde Wereld sluiting Slotervaart ziekenhuis.VVD Minister Bruins het is Oké(Video)
Pas nog werd de ‘VVD-Aasgier & Racist Blok’ betrapt op een stiekeme miljoenen sponsoring aan de ‘Verwarde-Syrische –’Islam’-Baardman-(CIA)-terroristen'(Video) en nu weer op het feit dat hij 4 miljoen cadeau geeft aan de extreem corrupte Dictator Mahamadou Issoufou van Niger,maar er is geen geld voor het ‘MC-Fraude-Slotervaart’ en de IJsselmeer ziekenhuizen.

Blok geeft 4 miljoen voor grensbewaking Niger zwarte Bankrekening ‘Dictator Issoufou’ van Niger.  Mocro Maffia en No Surrender geschokt.

King Willem&Hofnar Rutte betaalde ‘Judas-getuigen’ in ‘Doofpot-Zorreguieta-Poch-zaak’(Video) .

Het ‘Taxfree-Shell-regiem van ‘VVD-Godfather Rutte’ & ‘Judas-splinterpartijtjes CDA,D66 en CU ‘geeft 4 miljoen euro aan de politie van Niger Dictator Issoufou, zodat die extreem corrupte mobiele teams kan trainen om de grenzen te bewaken(kuch). Deze corrupte grensteams van in totaal 250 man moeten smokkel, terrorisme en irreguliere migratie verhinderen(kuch.) Iedereen weet dat men voor 100 dollar zo door kan lopen en doen wat hij wil bij deze extreem corrupte en zwaar onderbetaalde politie. Mogelijk gaat de ex ‘Bral-woordvoeder’ van de corrupte ‘Amsterdamse -Vinger –politie’(Video) Ellie Lust daar in opdracht van de bejaarde perverse Top VVD-er& AVROTROS -Voorzitter ‘Rose Pedo- Ed Nijpels(Video) een TV serie van maken. Zij moet dan wel zwijgen dat ze Lesbo(Video) is, want anders eindigt ze gekookt in een ton met hete Olie en wordt ze daarna opgegeten door de politie grensteams.

‘PLO-DDR66-Kaag’ geeft 100 miljoen euro voor Rihanna. Rutte weer gelogen! ( Video).

Heet van de Naald News:Het overlijden van ‘Viespeuk &Arbeidersverrader Wim Kok’ & PvdA & Slotervaart ziekenhuis(Video). Rutte we zijn onze  Kok dankbaar.(Video)

Er is geen touw meer vast te kopen aan de ‘Rat in pak-Corruptie’ van Rutte3: Ziekenhuizen dicht en honderden miljoenen voor Terroristen &Rihanna &Vluchtelingen(Video).
Minister ‘VVD Gangster-Stef Blok’(Buitenlandse Corrupte Zaken) maakte het cadeau bekend tijdens zijn duistere bezoek aan de Dictator van het extreem corrupte en straatarme door de ‘Westerse-Killer-Elite'(Video) leeg geplunderde Noordwest-Afrikaanse land. Hij opende hier ook een nieuwe ‘Nep en Fop diplomatieke’ roof en plunder vertegenwoordiging. Dit corrupte ‘Rat in pak- ambassadekantoor’ is ondergebracht in de Belgische ‘Rat in pak-ambassade’ die als hoofddoel heeft het leegplunderen van Niger samen met de Dictator Issoufou.Vandaar dat de straatarme en redeloze bevolking van Niger allemaal naar de EU en NL wil vluchten.

 

Dictator Issoufou van Niger heeft de ‘Aasgier &Racist Blok’ belooft de 4 miljoen niet meteen direct op zijn Zwitserse zwarte bankrekening te storten waar al miljarden op staan.
De ‘Omgekeerde-VVD-Robin-Hood’ en zijn ‘Judas Bende-D66, CU en CDA’ geven iedere Rat in pak(Video) in het buitenland en binnenland miljoenen, maar niet aan de arme sloebers in Nederland die het nodig hebben daar pakken ze het juist vanaf en als zij ziek in een ziekenhuis liggen worden ze ook nog dood of levend op straat gesmeten als het ze uitkomt!

3 antwoorden »

  1. Die Stef Blok zit als een baksteen vastgemetseld op het pluche in kabinet Taxfree-Banana-Shell-Rutte-3.

    Hij doet zijn naam eer aan. Als een zwaar blok beton is hij niet te bewegen op te stappen als volstrekt ongeloofwaardig en eerloos VVD-minister..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.