US-Election

‘Mad Dog-Trump’ zijn “America First” staat voor “America First -Crazy& Dangerous” in de Wereld

(van onze Internationale ‘Haat-zaai &Genocide-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Haatzaai & Genocide-Dictators’ a La Trump oogsten stormen,oorlogen,armoede en miljoenen doden kinderen en dieren(Video)
Sinds ‘Mad Dog-Child Killer-Trump’ aka “de Liegende #Metoo-Kruisengrijper” aan de macht is met zijn America First is Amerika compleet Crazy geworden en het gestoordste en gevaarlijkste land ter Wereld met de meeste gevangenen,Homeless People en onverzekerde arme sloebers ter Wereld met de grootste inkomens-ongelijkheid en grootste Staats-schuld van alle landen in de Wereld. M.a.w. “Amerika First Crazy& Dangerous” voor de Wereld en zijn eigen burgers is ook nog feitelijk failliet!Alleen met  o.a. geleed geld van uiterst sluwe en berekende Keizer Xi Jinping  van China wordt de US en de’ Mad Dog Trump’ overeind gehouden.

“Uncle-Tom”-Obama& ‘War Mongul- Hillarly Clinton & ‘Pedo Bill’& ‘Oil-Vampiers-Bush familie’zijn de duistere en laffe  grondleggers(Video) geweest van deze ‘Mad Dog Trump-Crazyness’ .

Homeless in US: A deepening crisis on the streets of America First.

‘”Uncle Tom”-Showbizz-echtpaar Obama’ van het Witte Huis naar Netflix(Video).

The Dictatorship Time’s of Stalin, Mussolini and Hitler are back wit Trump,Salman and Bolsonaro(Video).
Een groot deel van de kaalgeplukte US-Burgers verkeert in een ‘Trump-psychose’ net als toen der tijd een groot deel van de Duitse kaal geplukte bevolking in een ‘Hitler -psychose verkeerde’. ‘Mad Dog-Trump’ liegt en Haat-zaait zich schaamteloos openlijk te pletter over van alles en nog wat net als Hitler deed. Bedreigt hij bijna dagelijks China,Iran,Rusland,Venezuela, Noord Korea ,Cuba, het Syrië van ‘Monster Sadam’(maar altijd nog 1000 x beter dat de ‘CIA-IS White Helmets-Terroristen'(Video) van de ‘Massa –Moordenaar- Crown Prince Salman(Video)) met oorlog. Voert al dan niet  miljarden verslindende geheime oorlogen in Afrika, Afghanistan,Syrië, Yemen ,Zuid-Amerika en Irak. Legt ‘handels-Boycotten’ (is ook een daad van Oorlog) op tegen de EU, Japan, Venezuela, Turkije, Rusland, Cuba,China en vele andere landen. Daarnaast maakt hij zijn aanhangers o.a. op het hysterische ‘dr. Goebbels-Fake-News-FOX News’ dagelijks wijs dat de US op het punt staat te worden binnen gevallen (invasie)door een horde van 20 duizend ‘Islam’-Terroristen en moorddadige en verkrachtende criminele bendes uit Zuid-Amerika. With less than a week to go before midterm elections, President Trump tweeted a racially charged campaign video demonizing immigrants in an effort to change the argument from “family unification to invasion,” sources say.(Video) 

‘Mad Dog-Trump’ has put US on path to war with Iran, maar heeft zich net als Rutte overgegeven aan de ‘Klimaat-& armoede-Oorlog’(Video).
De werkelijkheid is dat het hier gaat om een groep van rond de 4 duizend wanhopige arme sloebers die hoofdzakelijk bestaan uit radeloze moeders en kinderen en arme sloebers die gevlucht zijn voor het extreem uitzichtloze geweld, ‘Rat in pak corruptie’ en armoede in hun ‘Elite-Schurken Staatjes’  El Salvador en Guatemala, etc., veelal veroorzaakt en gecontroleerd  door de ‘US-Killer-Elite’ waar Trump net als “Uncle Tom”-Obama en ‘Pedo-Bill Clinton’,‘Oil-Vampiers Bush –familie’ een Puppet van is. Niks Terroristen en niks Bendeleden!  Maar toch gaat de Mad Dog 15000 militairen naar de grens sturen wat 150 miljoen kost, die hij ook aan de US Homeless People had kunnen en moeten besteden. ‘Mad Dog- Crazy Trump’  weet ook dat hij liegt dat hij barst,maar dat kan hem net als Hitler niks schelen, want zijn aanhanger n.b. door ‘Trump & Co’ kaal geplukt verkeren in een angst ‘Hitler-psychose’ (pas op voor de Joden ‘Schwarze Negers’ en ‘Zuid-Amerikaanse Moordenaars & Verkrachters- Horde’, China, Rusland en de Marsmannetjes) en dat wil hij graag zo houden, want Trump en zijn ‘Ultra Rijke-bazen’ de ‘Killer-Elite’ zijn als de doods dat zijn extreem corrupte Republikeinse-KKK-plunderende- Haatzaai-criminele& moorddadige bejaarde Ratten in pak-Witte-mannen-bende de Midterm elections gaan verliezen.

8 antwoorden »

 1. Veel stukjes zijn gekant tegen Donald Trump en doen populistisch aan.

  Dit past goed in de verdeel en heers politiek van de elite.

  De realiteit is dat US een 1 partij stelsel heeft, want Republiekeinen en Democraten dienen dezelfde meesters.

  Onafhankelijke presidentskandidaten zoals Ross Perot worden bedreigd door gevestigde orde en maken geen kans op inhuldiging.

  De Verenigde Staten worden gebruikt door de elite om zich te verrijken met olie, wapenleveranties en het uitschakelen van concurrenten zoals Gadaffi en Saddam Hoessein. Iran, Rusland en China staan ook op het lijstje.

  Het wordt allemaal heel slim gespeeld door militairen het idee te geven dat ze vrijheid verspreiden. Voor meest gevaarlijke acties worden huurlingen/opstandelingen gebruikt, zodat er geen krantenartikelen over gesneuvelden verschijnen en de kiezers moe worden van oorlogvoeren.

  Dit scenario speelt zich continu af en is dagelijks te vinden in de massamedia.

  Like

  • Ik heb net een stukje gelezen over deze club die boven de partijen staat, de zogenaamde CFR (Council for Foreign Relations).

   Het bestaat uit de 5000 meest invloedrijke politici, journalisten, miljardairs, etc. in de VS.

   En in tegenstelling tot Bilderbergers, zijn de doelstellingen hier openbaar: het vestigen van een wereldrijk en verdrijven van dictators. Maar we hoeven ons geen zorgen te maken, want er staat bij dat zij de good guys zijn!

   Like

 2. We geven ’t kwaad graag een gezicht dat maakt alles ogenschijnlijk lekker overzichtelijk. De talloze ambtenaren in dienst van de Monetaire Heilstaat die ’t kwaad vol overgave uitvoeren laten we veelal ongemoeid.

  Terwijl ’t kwaad in veel gevallen direct onder ogen plaats vindt bij ons bezoekje aan het UWV, Sociale Dienst, Jeugdzorg etc, raken de meeste slacht offers in een staat van totale apathie. Probeer eens wat anders tuf dergelijke ambtenaren “verbaal” recht in hun bek of voor wie dat niet kan maak gebruik van je zwijgrecht en zwijg deze Monetaire kampbewaarders dood.

  De meeste slachtoffers van ’t mentale geweld hebben als gevolg daarvan alle hoop laten varen en hangen hun nek vrijwillig in de strop en laten de beulen het krukje onder de voeten wegtrappen.”NWO Mission Completed”

  Kennis is macht zolang de massa zich onwetend laat programmeren

  There’s No Such Thing as Bad Publicity

  Denk, oordeel zelf: https://qanon.pub/ zie ook prayingmedic

  Like

 3. LS…

  Wie zijn die Amerikanen eigenlijk ?

  Amerikanen zijn hoofdzakelijk de Europeanen uit de kansloze onderklasse, bevolkingen uit gevangenissen, gekkenhuizen en kloosters die onder leiding van de Khazaren / Jezuïeten en in opdracht van de koningshuizen ca 400 jaar geleden de koloniën ingejaagd zijn om de nieuwe wereld te veroveren, te bevolken en te verkrachten. Om te beginnen werden de Native Indianen vermoord daarna werd de slavernij ingevoerd en vervolgens werd het milieu en het dierenrijk verwoest .De meeste Amerikanen zijn de hersenloze volgevreten bastaard nakomelingen van deze groepen die nu vooral dienen voor de Zio Nazi Khazaren als kanonnen voer voor Satan en de Nieuwe Wereldorde !

  Like

  • En… niet te vegeten…. proefkonijnen voor Big Pharma, Coca Cola en Big Hamburger.

   Volgevreten volk, volgegoten en aangevuld met giftig zoet Coke, Pepsi en Dr. Pepper, McDonalds, Prozac en Viagra pillen. Voedselvoorziening chemisch bewerkt met Monsanto en Dow Chemical; drinkwater aangelegd met fluorderivaten van de metaalindustrie en overal genetisch gemanipuleerde Heinz tomato ketchup.

   Dat is de samenstelling van het hedendaagse kanonnenvoer uit de USA.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.