VVD

Poot van ‘Amsterdams Chapter’ VVD-misdaadgroep eist excuses van GroenLinks voor het feit dat zij ‘Neonazi-gedachte’ preken.

( van onze ‘ Royal-Pedo-VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Amsterdamse Chapter van VVD-misdaadgroep van o.a. ‘Aasgier& Racist Blok’(Video) wil dat GroenLinks-raadslid Simion Blom excuses aanbiedt voor uitspraken die hij woensdag heeft gedaan. Nu geven wij met de regelmaat van de klok GroenLinks Rechts een fikse veeg uit de pan(Video), maar nu staan wij als een blok achter Blom van de Amsterdamse GroenLinks fractie.

Minderheden nog  zwaarder discriminerend straffen in de Straf de armen maatschappij van ‘Taxfree-Shell Rutte’& ‘Judas- splinter partijtjes CDA,CU en D66’.
GroenLinkser Blom noemde als voorbeeld het plan van VVD- Tweede Kamer Fractievoorzitter “Two Face”- Klaas Dijkhoff, die eerder pleitte om mensen in achterstandwijken nog zwaarder te straffen dan anderen wanneer zij de Ratten in pak- VVD&CDA-wet(Video) overtreden en daar heeft Blom 100% gelijk in. Pure ‘VVD-discriminatie & Royal- Poch & Pedo-Klasse Justitie'(Video). ‘Racistischer en discriminerender van de Laagste Klasse kan het bijna niet’. Ook noemde Blom de landelijke fractievoorzitter ‘Boy-Baudet’ van Forum van geen Democratie, die volgens hem openlijk aangeeft geïnspireerd te zijn door de voorman van de Ku Klux Klan en hun Leider ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’(Video)uit de US. Het debat zorgde voor de nodige opwinding: Men hoort niet graag de waarheid in die politieke kringen. Simion Blom werd uiteindelijk de mond gesnoerd door voorzitter. Ook na de commissievergadering bleven de emoties oplopen. De uitspraken van Blom schoten vooral bij de Amsterdamse Groot Kapitaal- Neo Liberale-Fascisten & Blok-racisten-VVD-fractie’in het verkeerde corrupte keelgat.

Bral-ReactieVVD-misdaadgroep via Twitter
Op Twitter schrijft de VVD-misdaadgroep het onacceptabel te vinden dat er door het GroenLinks-raadslid wordt gesuggereerd dat de partij zich laat inspireren door neonazi’s en ‘Mad Dog Trump’. Ook laat de VVD-misdaadgroep weten dat het Blom zou sieren als hij hier direct afstand van doet en zijn excuses gaat aanbieden op zijn knieën.

Het ronduit criminele en gewetenloze VVD-raads  bende lid Marianne Poot(Video) bralt tegen AT5 dat ze de uitspraken van Blom totaal niet wil begrijpen en een onacceptabele waarheid vindt. Het voorbeeld van het  Klasse Justitie- en discriminerende plan van de Laagste Klasse van Dijkhoff zou onjuist zijn,omdat het volgens haar geen racistische insteek had (kuch.)De ‘Amsterdamse- VVD Chapter’ wacht op dit moment op een reactie van GroenLinks en als excuses uitblijft hebben ze gedreigd hun VVD-Neo Nazi- ‘Generaal’Hans van Baalen op GroenLinks at te sturen.

 

 

3 antwoorden »

 1. Rob Jetten woont misschien nog thuis bij zijn moeder. Hij mag soms
  even naar buiten om te spelen in de Tweede Kamer. En hij mag iets oplezen van het blaadje.

  Like

 2. Robot kan erover meespreken?
  Nog groen achter zijn oren wil de Europese gedachtegoed in de grondwet vastleggen, zeker zonder referendum en inspraak van burger?

  Like

  • In het Robo-hoofd van Rob Jetten hebben ze een bandrecorder verstopt waarin bandjes worden afgespeeld die zijn ingesproken door Guy Verhofstadt en Frans Timmermans, waarbij met een digitale spraakvervormer een nieuw stemgeluid is toegevoegd.

   De aansturing van het bandapparaat gaat per sateliet op afstand, en de knoppen worden bediend door de IT-afdeling van Shell.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.