koningshuis

Poch roept ‘Royal-Maxima Zorreguette-Doofpot-ex-Ministers’ op te getuigen.

(van onze ‘Royal Taxfree- Shell-Oorlogsmisdadiger-Koninklijke- Familie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zorreguette zweert trouw aan de Dictatuur en het uitroeien van het Verzet en Julio Poch de cel in(Video).
Mr. Knoops de Top advocaat van ex-Transaviapiloot Julio Poch willen vijf ex-Royal Maxima-Zorreguette-Doofpot-bewindslieden horen als ‘Judas-getuigen’ om erachter te komen welke misdadige politieke ‘Royal- besluitvorming’ achter de schermen voorafging aan de in de ‘Judas-Val Lok-uitlevering’ van ex-piloot Julio Poch aan Argentinië in 2010.

‘VVD-Aaasgier & Racist Blok'(Video): Poen voor Terroristen & Dictators & Rihanna & ‘Judas-Getuigen, maar geen geld voor Slotervaart en IJsselmeer Ziekenhuizen(Video).

Eind deze maand sturen advocaten Geert-Jan en Carry Knoops het verzoek naar de rechtbank in Den Haag om ex-premier de huidige ‘ING- Witwas Bankier gangster-Jan Peter Balkenende’ aka” de Kuttenvanger(Video)” en de ex-Ministers de oude ‘CDA Rat-Ernst Hirsch Ballin’, de VVD ‘Bral-Ivo Opstelten ‘(Klasse Justitie),de oude ‘CDA Rat Maxime Verhagen’ en de VVD Gangster Uri Rosenthal aka” Big Ear”(Buitenlandse corrupte Zaken) op te roepen. Misschien een leugendetector in de rechtszaal voor deze altijd liegende extreem corrupte Top Politici van de corrupte ‘Gevestigde-Oranje Boven- Orde partijtjes’.

King Willem&Hofnar Rutte betaalde ‘Judas-getuigen’ in ‘Doofpot-Zorreguieta-Poch-zaak’(Video).

De Topadvocaten willen de uitkomst van de verhoren gebruiken in een civiele procedure om alsnog een schadevergoeding van ongeveer vijf miljoen euro te krijgen voor Poch, die 8 jaar onschuldig in cel zat en inkomensschade en reputatieschade leed en kosten maakte voor juridische bijstand. Het geld voor de verdediging heeft zijn familie ook voor een groot deel moeten lenen bij familie en vrienden en o.a. door een tweede hypotheek op hun reeds afbetaalde huis te nemen.

CDA- Gestapo -Generaal Grapperhaus: “wij betalen alleen liegende ‘Judas- Moordenaars-Getuigen’ “(Video). 
Deze week wees de huidige corrupte en laffe CDA Minister van Klasse Justitie ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ aansprakelijkheid van de Staat en King Willem af. Poch werd eind november 2017 vrijgesproken door de Argentijnse rechtbank. Hij zat acht jaar in voorarrest in Spanje en Argentinië om het huwelijk van de dochter van ‘Oorlogsmisdadiger- Zorreguieta’‘Queen- Exotica Maxima’ met de bolle ‘Taxfree-Shell-King Willem’ o.a. uit de ‘Media-wind’ te houden.

Mededing van Maatschappelijke importantie: De Stem van de Straat geeft a.s. maandag om 23.00 op Salto TV aandacht aan de ‘Doofpot-Poch & Maxima-Zorreguette-Oorlogs-misdaden’& Derde Wereld  ontruiming van het Slotervaart Ziekenhuis & de verheerlijking door de MSM van overleden PvdA ‘Smeerpoets Kok’ i.s.m. met Amsterdam-NoirTV.
Schokkend: exclusieve beelden van een op leeftijd zijnde vrouw die markant werd doodgeslagen (moest worden gereanimeerd) door een Junkie in haar eigen huis, die als Katvanger door de corrupte en laffe Korpschef Aalbersberg gedoogd(Video) jarenlang operende 24/7 open’ Crack House’ in de Rivierbuurt op zijn naam heeft staan en daarom in eerste instantie niet eens gearresteerd werd. De radeloze vrouw woont onder het ‘Crack-House’ en smeekt al jaren om een ander huis.

6 antwoorden »

 1. Dit is normale strategie: overheid hoopt dat de eiser overlijdt of opgeeft.

  Ook betekent betalen schuld bekennen en het is te kort geleden. Eerst moeten alle betrokken politici veilig gesteld worden.

  Maar zelfs Willem Oltmans kreeg zijn gelijk.
  Ik moet eerlijk zeggen dat zijn verhaal zo bizar was, dat ik het niet kon geloven tot hij een schadevergoeding kreeg.

  Like

 2. Ze heeft waarschijnlijk geen kans omdat ze wegens ziekte, zich bij uwv in de ziektewet staat ingeschreven? Althans de krant heeft al aangegeven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.