US-Election

Eerste solotrip van Koloniaal&Racist&‘Eatsblock Whore Melania’ aka “Eva Braun” naar Afrika: America First!

(van onze Internationale ‘Haat-zaai &Genocide-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Mad Dog-Trump’ zijn “America First(Deutschland über alles)” staat voor “America First -Crazy& Dangerous” in de Wereld(Video).
East block Whore –Melania’(Video) neemt hotelkamer, waar zij niet slaapt, van 95.000 dollar per ‘Mad Dog- nacht’ op kosten van de Belastingbetaler.Tijdens haar recente  ‘Kuifje in Afrika’ bezoek blijkt de presidentsvrouw ‘Eastblock Whore Melania Trump’ aka “Eva Braun” een fortuin te hebben uitgegeven aan een hotelkamer in de Egyptische hoofdstad Caïro,waar tenminste 100 Homeless People in de US een maand een dak boven hun hoofd konden hebben en goed te eten. De rekening voor één overnachting in het vijfsterrenhotel InterContinental Cairo Semiramis bedroeg 95.000 dollar (83.000 euro), melden Amerikaanse media terecht geschokt en vol walging. Alleen ‘dr. Goebbels- FOX -Fake-News’ vindt het allemaal geweldig.

NL vergaat als Zwarte Piet en ‘Lynch Journalistiek Peter R.’ niet meer bestaat(Video).
De media winden zich vooral terecht op over het feit dat ‘Eastblock Whore-Melania ‘van ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump‘ niet eens de nacht heeft doorgebracht in het hotel. Ze verbleef in totaal zes uur in Caïro en werd constant op straat uitgejouwd voor “Eva Braun Rot terug naar de USA”. Iedere keer dat ze werduitgejouwd voor Eva Braun straalde ze van geluk, want ze dacht de menigte haar toejuichte en bewonderde omdat zij leek op Eva Braun die volgens haar een beroemd Duitse Top model en actrice was, die ook net als zij met een President ging( hoereerde).Waarom de rekening zo hoog was, is niet helemaal duidelijk, maar bronnen beweren dat er de hele nacht een groep peperdure Black extra groot geschapen Gigolo’s in de kamer gereed zaten met een pondje cocaïne(Video). De goedkoopste kamer in dat hotel kost inclusief ontbijt 119 dollar.

Oplichting van de Amerikaanse belastingbetaler door’ Koloniaal&Racistisch-Mad Dog-echtpaar Trump’.
Met haar torenhoge ‘Black-Gigolo-hotelrekening’ overtroeft ‘Eastblock Whore-Melania’ haar man  Sugar Dady ‘Mad Dog Donald’. Die presenteerde de Amerikaanse belastingbetalers in juli een nota van ruim 68.000 dollar (59.000 euro) voor een verblijf van twee nachten in zijn eigen Melomanen, ordinaire Pooier en Hoeren golfhotel in Schotland. M.a.w. hij licht de Amerikaanse belastingbetaler straffeloos op en waarom ook niet. De Haatzaaiende& infantiel Liegende Mad Dog doet waar hij zin in heeft, zolang hij maar het onmenselijke ‘Hitler-beleid’ van de ‘US-Killer-Elite’ uitvoert.

Eerste solotrip van Koloniaal & Racist &‘Eastblock Whore Melania’ naar Afrika :America First (Deutschland über alles),Heil Trump!
De trip naar Afrika leverde de First Lady Eastblock Whore in de Wereld overigens meer commentaar op o.a. omdat zij alleen maar bralde tegen iedereen:America First,Heil Trump! Zo droeg ze tijdens een safari een tropenhelm, voor Afrikanen en weldenkenden mensen in de hele wereld  een symbool van koloniale onderdrukking, Racisme en Slavernij. Haar ‘Kuifje in Afrika-reis’ zou onder meer bedoeld zijn om de snerende ‘Racistische-Stef Blok-opmerkingen’(Video) van haar Sugar Daddy ‘Mad dog-Trump’ over een aantal Afrikaanse landen (’shithole countries’) te doen vergeten. Melania Trump reisde door Ghana, Malawi, Kenia en Egypte en dacht dat zij Eva Bruan was en wilde steeds weten wat vandaag de dag een groot geschapen Neger kost als huisslaaf. Het was haar eerste  ‘Koloniale-VVD-Tuan Besar’- Frans Weekers-Strijkstok-solotrip’ en zij liet iedereen verbijsterd achter tot en met de ‘Black-Gigolo’s’ aan toe.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.