Maffia-media

‘Fake-News-MH17-Skripal-Bellingcat ‘werkt voor Geheime diensten en ‘NATO-Atlantic council’.

( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Suprise, Suprise :OM en MSM met Kroongetuige ‘CIA-Trol-Higgins’: De Russen hebben MH17 neergehaald(Video)
Zodra het door o.a. Atlantic council betaalde en gerunde ‘Fake-News-Bellingcat’ van ‘CIA&NATO-Trol Higgins weer eens wat  ‘Zijlstra-ontdekt’ heeft ten nadelen van de Russen wordt het direct één op één zonder enige kritische noot door de Staat- NOS en de schrijvende Gevestigde Orde Pers onderleiding van de ‘NSB-Oranje Boven-Telegraaf'(Video) overgenomen en uitgezonden en gepubliceerd. Het zich zelf noemende ‘Nep en Fop-burgeronderzoeksteam- Bellingcat’ werkt als een ‘dr.Goebbels-front’voor de corrupte Westerse inlichtingendiensten om de publieke opinie te manipuleren en op te hitsen tegen de Russen. Die beschuldiging komt van de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov in een interview met Euronews en wat hij stelt is gewoon waar. Dat weet iedereen die zijn gezond verstand gebruikt en zich een beetje verdiept in het reilen en zeilen van de’CIA & NATO-anti Rusland-Mh17-Fake- News- Outlet Bellingcat’ en zijn ‘Katvanger &Trol- Higgins’.

Atlantic Council en Staats-NOS :Twintig Russen in beeld voor neerhalen MH17(Video).

Staatspropaganda:‘Nabestaanden’ MH17 hekelen publiciteit vondsten menselijke resten volgens corrupte VVD-er Piet Ploeg Voorzitter van Stichting Vliegramp MH17(Video).
‘CIA Fake-News-Belingcat’ heeft nog nooit een misdaadtje ontdekt van Massamoordenaars Crown Prince Salman&Mad Dog-Child-Killer Trump(Video) en/of’Oligarch-Maffioso Porosjenko’ en/of ‘VVD- Hofnar Rutte’& ‘Taxfree-Shell- Graai -King Willem&Co'(Video) en/of ‘Liar May’ en/of the White Helmets, enz.. ‘CIA Fake-News- Bellingcat’ heeft een leidende misleidende rol gespeeld bij het identificeren van de twee mannen die worden beschuldigd van de vergiftiging van ex-spion Sergej Skripal en zijn dochter in Groot-Brittannië die beide sindsdien niet meer te bereiken zijn voor de Pers en leven als God in Frankrijk op kosten van de CIA, MI6 en AIVD op een ‘Judas-getuigen-Tropisch Eiland’. Eerder publiceerde het  zich zelf noemden ‘Nep en Fop burgerjournalistiek’ netwerk ‘Kul-onderzoeken’ die Rusland linkte aan het neerhalen van vlucht MH17 in Oost-Oekraïne en vermoedelijke chemische aanvallen van de ‘CIA-White Helmets-Terroristen’ in Syrië en die ‘Kul-onderzoeken’ worden altijd als keiharde waarheid verkocht op de Staats-NOS en in ‘NSB-Oranje-Boven-Telegraaf’. Bizar voor een weblogje met een onopgeleid mannetjes op zolder, die anders nooit geen aandacht krijgen van de MSM of af en toe,zij het marginaal en dan altijd worden afgedaan als ‘Complot- Gekken.’ Maar niet hun Bellingcat! Waarom? Wat denkt u zelf?

Het is voor niemand een geheim, sommige moedige en eerlijke  Westerse journalisten zoals die van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-SaltoTV (Video)schrijven en zenden openlijk uit dat Bellingcat verbonden is met extreem corrupte ‘geheime –“Deep State”-diensten’ als de CIA,MI6 en de AIVD(Video) en betaald wordt door o.a. Atlantic council’.”, zei Lavrov. ,,Ze lekken er ‘anti-Rusland Fake-VVD-Zijlstra-informatie’ doorheen om enig effect te hebben op de publieke opinie en bijv. om de aandacht af leiden van de Massamoord partijken van Trump en Salman in Yemen en de extreme ongelijkheid en armoede in de US en de EU’‘, zei hij en daar heeft hij gelijk in.

Deep State,‘Mass Murder-Mad Dog Trump’& ‘Serial Killer& Drug dealing CIA’ (Video)heeft Bellingcat&NOS& Telegraaf  nog nooit van gehoord.

,,Ik denk niet dat we Rusland eerder zo boos hebben gemaakt op  Bellingcat, zelfs met vier jaar MH17- en Syrië-onderzoek’‘, reageerde de’ Nep en Fop-Bellingcat-oprichter’ en‘ anti-Rusland- Fake-News- Zijsltra-blogger‘ de ‘CIA&NATO- loopjongen Eliot Higgins’ op Twitter ( zijnTwitter gaat nooit op zwart). ,,Het zegt veel over de problemen die we ze hebben bezorgd met ons Skripal-werk. Ik heb ze nog nooit zo zwak of emotioneel gezien op zo’n hoog niveau”, voegde de ‘Katvanger Higgins’ van de CIA&MI6, AIVD en de NATO  er schaamteloos aan toe. Moskou blijft terecht ontkennen dat het verantwoordelijk was voor de aanval met het zenuwgas novitsjok tegen de Skripals eerder dit jaar.

Mededeling van Maatschappelijke importantie: De Stem van de Straat geeft a.s. maandag om 23.00 uur op Salto TV aandacht aan de ‘Doofpot-Poch & Maxima-Zorreguette-Oorlogs-misdaden’& Derde Wereld ontruiming van het Slotervaart Ziekenhuis & de verheerlijking door de MSM van overleden PvdA ‘Smeerpoets Kok’ i.s.m. met Amsterdam-NoirTV.

Schokkend: exclusieve beelden van een op leeftijd zijnde vrouw die markant werd doodgeslagen (moest worden gereanimeerd) door een Junkie in haar eigen huis, die als Katvanger door de corrupte en laffe Korpschef Aalbersberg gedoogd(Video) jarenlang operende 24/7 open’ Crack House’ in de Rivierbuurt op zijn naam heeft staan en daarom in eerste instantie niet eens gearresteerd werd. De radeloze vrouw woont onder het ‘Crack-House’ en smeekt al jaren om een ander huis. En de totale ontmaskering van de ‘NPO-Grachtergordel -Trollen’-“Uncle Tom”- Roethof en Guru Semmeling die Salto-TV op zwart wilde zetten.

3 antwoorden »

 1. GéénStijl met veel tamtam onafhankelijk geworden?

  De scheiding tussen Telegraaf en GéénStijl wordt gevierd met een ode aan de “Military Labs Eugenetica Nazie Wetenschappers”. Ebola Sars Bird Flu

  Buitenhof: ‘Wetenschap is ook maar een mening’
  Maar als de aluhoedjes vouwende complotdenkers met irrationele en feitenvrije vaccinatievrees dan ineens op televisie opduiken. Is de medische wetenschap zelfs bij het sjieke Buitenhof ook maar gewoon een mening die je prima tegenover feitenkennis van een medische professional kunt zetten.
  Lees meer: https://www.geenstijl.nl/5144683/bestaat-er-geen-vaccin-tegen-hilversum-of-zo/

  Benjamin Fulford: The Nazi regime of George Bush, Jr. began spreading bioweapons like SARS, weaponized bird flu, Ebola, etc. to wipe out most of humanity. At the same time, they created starvation crises in 33 countries by paying farmers money to grow “biofuel” instead of food https://www.disclosurenews.it/en/secret-history-of-the-planet-earth-2000-2018/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.