Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat SaltoTV: ‘Doofpot-Poch Maxima-Zorreguette’& ontruiming Slotervaart Ziekenhuis& ‘Gedoog-Junkie’ slaat vrouw bijna dood

(van de  Stem van de Straat-SatoTV redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat geeft vanavond om 23.00 op Salto TV aandacht aan de ‘Doofpot-Poch&Maxima-Zorreguieta-Oorlogs-misdaden’& Derde Wereld ontruiming van het Slotervaart Ziekenhuis & verheerlijking door de MSM van overleden PvdA ‘Smeerpoets Wim Kok’ i.s.m. met Amsterdam-NoirTV.

Schokkend: Exclusieve beelden van een op leeftijd zijnde vrouw die markant werd doodgeslagen (moest worden gereanimeerd) door een Junkie in haar eigen huis,die als Katvanger door de corrupte en laffe Korpschef Aalbersberg gedoogd(Video) jarenlang opererende 24/7 open’ Crack House’ in de Rivierbuurt op zijn naam heeft staan en daarom in eerste instantie niet eens gearresteerd werd. De radeloze vrouw woont onder het ‘Crack-House’ en smeekt al jaren om een ander huis. En de totale ontmaskering van de ‘NPO-Grachtergordel -Trollen’-“Uncle Tom”-Roethof en Guru Semmeling die Salto-TV op zwart wilde zetten.

Te zien vanaf 23.00 uur

1 antwoord »

 1. de tuig van de richel die in den haag zit en de banken, deurwaarder,bedrijven het begin bij de bank die heeft geen zorg plicht meer men doet wat ie wil, geen politie ,geen rechter , geen wet voor hun , alleen voor het volk en denkend dat je goed doet voor LGBT dat is in hun straat !

  Wanneer wordt nederland moe van ze ? Nog niet dan krijgen we nog een paar van deze despoten

  Illegale praktijken van ABN AMRO Bank – incident of beleid?
  Ik heb uw aandacht gevestigd op illegale praktijken van ABN AMRO Bank waarvan enkele onder het strafrecht vallen. Het gaat hier om diefstal, valsheid in geschrifte, oplichting, het niet nakomen van overeenkomsten, het éénzijdig breken van contracten het in strijd handelen met de eigen Algemene Bankvoorwaarden en met de wettelijke zorgplicht van bankinstelingen en om machtsmisbruik. U negeerde mijn brieven. Om die reden heb ik via mijn relatienetwerk één van uw naaste medewerkers bereid gevonden om mijn brieven persoonlijk aan u te overhandigen. Daarmee heb ik uitgesloten dat u mijn brieven niet zou hebben ontvangen. Desondanks hebt u deze brieven nooit beantwoord. U fiatteert daarmee de gang van zaken en ondersteunt die actief.

  Was er sprake geweest van een incident, dan was het uw eer te na geweest om er niet voor te zorgen dat dit correct zou worden opgelost of in der minne zou worden geschikt. Maar daar kiest u níet voor. U benadrukt daarmee, dat hier geen sprake is van een incident. Het gaat hier om illegale praktijken in het kader van uitvoerend beleid. Ik maak daar bezwaar tegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.