Klasse justitie

Aangifte Baudet tegen ‘DDR-Minister-Jonkvrouw-Bilderber-Ollongren’ strandt bij ‘D66-hof’ van King Willem.

(van onze ‘Pedo & VVD & CDA & D66- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In Nederland wordt (on)-recht gesproken in naam van de Koning.
Zijn potsierlijke, middeleeuws, feodaal ‘Staats- portret ‘hangt dan ook pontificaal in alle rechtszalen u aan te staren als kansloze ‘Jan met de Pet’. De ‘Taxfree-Shell-Graai-King’ is het bewijs van ongelijkheid bij geboorte en van de ‘Klasse Justitie- Rechtspraak’. En dus kan iedereen uit de Laage Klasse en/of die in het verweer komt tegen de Status Qua (Video)van ‘King Willem & Hofnar Rutte’ en de Heersende Klasse( Killer-Elite) op zijn klompen aanvoelen dat hij kansloos is. De voorman van Forum voor geen Democratie (FVD) ‘Boy-Baudet’ is gestrand met zijn streven om D66 ‘DDR66 Minister-Jonkvrouw- Bilderberg-Ollongren’ (Binnenlandse Corrupte Zaken vervolgd te krijgen voor Haatzaaien, smaad en laster. Het ‘D66-gerechtshof’ van King Willem in Amsterdam verwacht geen veroordeling van Ollongren voor haar zware ‘Haatzaai-beledigingen’ aan het adres van ‘Boy-Baudet’ en ziet dan ook geen reden voor ‘D66-vervolging’.

Corrupte & Perverse-(Pedo)-OM Zeeland-West-Brabant’ met perverse hoofdofficier van justitie Charles van der Voort krijgt tijdelijke ‘Doofpot-Top’(Video).

Ook stelt het ‘D66-hof’ dat Tweede Kamerlid ‘Boy- Baudet’ anders dan een burger de corrupte bewinds Jonkvrouw in het ‘Nep en Fop parlement’ ter verantwoording kan roepen wat onzin is want haar regering regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ heeft een zetel meerderheid en kan doen en laten wat zij willen zonder enige consequenties(Video). De ‘DDR66 -Minister Ollongren’ had ‘Boy-Baudet’  afgeschilderd als racist en dat is op zich wel bizar als je in een regering regiem zit met de ‘VVD-Aasgier & Racist Stef Blok’ de grootste corrupte partij die de regering het regiem steunt de VVD misdaadgroep geleid wordt in de Tweede Kamer door Racist Dijkhoff(Video). ‘Boy Baudet’ was naar het ‘D66-gerechtshof’ gestapt omdat het ‘VVD&CDA-Pedo-Openbaar Ministerie’ van de CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus(Video) en ‘VVD- Boef Dekker’ geen reden zag hun Minister Ollongren te vervolgen. De FVD ‘Boy Baudet’ wilde alsnog vervolging afdwingen bij het ‘D66-Hof’ en hun ‘Boss King Willem’.

In een ‘Bral-Haatzaai-lezing’ had de ‘DDR66 -Bilderberg-Jonkvrouw Ollongren’ de FVD-leider ‘Boy Baudet’ beschuldigd van het betrekken van ras in het politieke debat en dat hij een ‘Rutte-Gordon-Homo’ in de Kast relatie’ heeft met de lichtelijk demente Hiddink. Ze verwees naar een omstreden uitspraak van een partijgenoot die net als de VVD-bendeleden ‘Aasgier& Racist Blok'(Video) en” Two Face”-Dijkhoff bralde dat Nederlanders met een donkere huidskleur minder intelligent zijn dan andere en volgens Dijhoff zelfs nog zwaarder gestraft moeten worden dan ‘blanke’ Rat in pak-‘VVD& D66&CDA&CU- bendeleden’ .

‘DDR66-Jonkvrouw Ollongren’ : “Ik word ook uitgejouwd voor Moordenaar, Nazi en Maffioso als ik als Hofdame mee ga naar o.a.duistere ‘Bilderberg-reisjes’ met mijn Boss ‘Koning Willem& Queen Exotica- Maxima(Video) en dat doet mij helemaal niks,hihihihihihihihhi, dus die Baudet moet niet zeuren “.

3 antwoorden »

  1. Nu ken ik die halve gare Ollongren niet zo goed maar volgens mij kan iedere huisvrouw wel datgene doen wat zij doet. Het is een trut die doet wat de baas zegt. Daar hebben wij er al zo veel van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.