Maffia-media

Media weren ‘dr. Goebbels-Haatzaai-Verkiezing‘s-spotje’ ‘Mad Dog Trump’. Rutte ziet kansen!

(van onze Internationale ‘Haat-zaai &Genocide-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Mad Dog-Trump’ zijn “America First” staat voor “America First -Crazy & Dangerous” in de Wereld(Video).
Zelfs de Amerikaanse ‘Fake-News-zenders’ NBC en ‘dr. Goebbels-Fox News’ van het Corporate Crime zijn gestopt met het uitzenden van een ronduit ‘dr. Goebbels-Haatzaai –Midterm elections-Verkiezingsspotje’ van President ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump en zijn extreem, corrupte ‘Oude witte mannen- KKK-Republikeinse Partij’ over de zogenaamde migrantenkaravaan (allemaal radeloze arrme sloebers) in Mexico. Ook op Facebook is het walgelijke filmpje niet meer te zien. De zenders gaven geen reden voor het weren van het walgelijke ‘Haat & Angst zaai & Verdeel & Heers-Trump-spotje’ en hielden het bij de feitelijke mededeling dat het niet meer wordt vertoond op de zenders.

Poot van ‘Amsterdams Chapter’ VVD-misdaadgroep eist excuses van GroenLinks voor het feit dat zij ‘Neonazi-gedachte’ preken(Video).
De keuze van NBC om het ‘Trump- Verkiezing’s spotje’ in eerste instantie wel uit te zenden leidde tot felle online protesten van ‘#Metoo-Elite-Pedo-Hollywood-beroemdheden’ en de gewone kaal geplukte, maar weldenkende Amerikanen. Eerder weigerde de ‘Fake-News-nieuwszender CNN’ al het filmpje helemaal niet uit te zenden wegens de volgens de zender ,,racistische haatzaai en verdeel en heers ‘ Trump-boodschap’ en daar hebben ze wel gelijk in. Dergelijke Racistische- ‘VVD- Stef Blok& Dijkhoff-Nazi –filmpjes’ horen thuis op het ‘Dark-(Pedo)-net’ als Trump en zijn First Lady ‘East Block Whore Melania’ en ‘Pedo-Bill-Clinton en “Uncle Tom”-Obama en de ‘Olie-Vampier Bush-Family’.

‘Mad  Dog Trump -Haat zaai&Lieg- Verkiezing’s spotje : dit mag Amerika niet zien:

Eerste solotrip van Koloniaal & Racist &‘Eatsblock Whore Melania’ aka “Eva Braun” naar Afrika: America First!(Video)
In de  dr. Goebbels-Trump-propaganda die zondagavond werd uitgezonden ( kosten 5 miljoen dollar en betaalt door de ‘Gabber in crime’ van Trump de ‘Massa-Moordenaar-Crown Prince Salman'(Video)) tijdens een veelbekeken American footballwedstrijd wordt beweerd dat de karavaan arme sloebers stoet vol met ,,gevaarlijke criminelen (Nee, niet de ‘CIA-Moordende & verkrachtende White Helmets’, die worden fitrst class ingevlogen (Video)’)” zit. Ook wordt beweerd dat de corrupte Democraten de krankzinnige moordenaar Luis Bracamontes een illegale immigrant destijds toegang tot de VS hebben verschaft. Inmiddels blijkt dat niet onder het corrupte Democratisch bestuur, maar ten tijde van de corrupte  regering van ‘Oil-Vampier-George Bush jr.’  de toen al Krankzinnige Bracamontes de VS opnieuw was binnengegaan. Mogelijk werkte hij toen voor de DEA en/of de CIA. Hij was door corrupte Democratisch president ‘Pedo-Bill Clinton’ juist de VS uitgezet eind jaren ’90. Volgens vele verslaggevers die vanuit Honduras met de Karavaan stoet van radeloze arme sloebers meereist bestaat deze niet uit gevaarlijke criminelen, maar vooral uit bange ondervoede mannen, vrouwen en kinderen die geweld, armoede en politieke onderdrukking ontvluchten die ook nog eens keer in hoofdzaak is veroorzaak is  door de ‘US-Killer-Elite’ waar ‘Mad Dog Trump’ een Puppet van is.Trump noemt de stoet arme sloeber niet alleen ‘Nazi-Fear-sensationeel’ “De Karavaan”, maar kwalificeert de stoet ook nog een eens keer als een ‘Criminelen &‘Islam’-Baardmannen–Invasie’ die gestopt moet worden doorzijn leger(Kosten 150 miljoen) Bizar: Rutte heeft wederom laten weten mogelijkheden te zien om met voor Trump duister te ‘werken’ net als dat hij dat voor “Uncle Tom”-TTIP-Obama heeft gedaan. Rutte bralt dat er ook Russen en ex patiënten uit het Slotervaat Ziekenhuis(Video) in de ‘Karavaan’ meelopen vermomd als wat hij noemt werklozen ondervoede ‘Labbenkakken’(Video)(Zie de Stem van de Straat-Salto TV van deze week). Rutte baseert dat op een onderzoek en publicatie van de ‘NATO&CIA- Bellingcat'(Video).Wat ook opvalt is dat deze keer de ‘CU-Incest Bijbelbelt boss-Segers’ opvallend stil blijft en niet met zijn gebruikelijke dooddoener komt dat hij zal bidden voor Rutte, Trump en de Karavaan.

3 antwoorden »

 1. Er wordt hard gewerkt in de Nederlandse pers om Trump’s bedoelingen onderuit te halen, schijnbaar niet in de pas van de bedoelingen van de BILDENBERGERS?

  Like

  • LS…

   Trump is zo de weg kwijt dat hij zelf niet meer weet wat zijn bedoelingen zijn. Trump heeft ooit gedacht dat hij als president werknemers zou hebben die zijn orders zouden opvolgen. Links om en rechtsom is Amerika verloren en alleen nog te redden door een bloedige revolutie die afrekent met de media en de rest van de Zio Neo Nazi Khazarian Mafia Woldwide. Gezien de fascistische aard van de hele Amerikaanse overheid / politie etc.en de domheid van het volk gaat dat niet lukken…

   Dus ook de de Bilderbergers inclusief Zio Nazi Pampa Max, Silly Fat Willy en de Hoer van Babylon zullen het veld moeten ruimen… Vult U zelf maar in !

   Like

 2. LS…

  De ” Amerikanen ” van vandaag zijn een samenraapsel van gedegenereerde lichamelijk en mentaal verzwakte hersenloze freaks die nog geen oorlog hebben gewonnen tegen een volk dat zich zelf kan verdedigen. Zelfs tegen de Afghanen op sandalen moesten ze bakzeil halen ondanks de zogenaamde technologische superioriteit van het Amerikaanse leger, luchtmacht en vloot. De enigen die in Amerika (tijdelijk) de zakken vullen zijn de Wapenindustrie, Big Oil en Wall Street. Het volk loopt rond als zombies totaal vergiftigd door Mon Santo, Coca Cola en Coke !

  Neem bij voorbeeld de F-35 die niet meer het luchtruim in kan omdat deze vliegende doodskist met een Russische magnetron en een Palestijnse katapult zomaar uit de lucht geschoten kan worden !

  De Zio Nazi Amerikanen kunnen alleen baby’s, vrouwen en kinderen verkrachten en vermoorden geheel in de stijl van Zio Nazi Israël etc. etc.

  En Rutte maar roepen: De Russen de Russen… Het is de schuld van de Russen…
  Als de Russen zich laten verleiden tot oorlog ( nucleair of conventioneel) betekent dat in eerste instantie het einde van Europa met dank aan Rutte en Consorten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.