oorlog's misdaden

Jabhat al-Nusra –Witte Helmen’ in Nederland voor meer Poen en brallen in de NOS.

(Door de Staats-NOS en bewerkt door onze waarheid commissie)

 

AMSTERDAM-NOIR-De Staats-NOS:Witte Helmen-( Jabhat al-Nusra (Arabic: جبهة النصرة )voor steun in Nederland: ‘Goede mensen worden niet gehoord’. 

Na jaren van al dan niet stiekeme financiële steun aan de ‘Islam’-Baardman-Terroristen(Video) heeft de Nederlandse regering van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ de hulp aan de  Syrische ‘Nep en Fop- Witte Helmen’ gestopt na dat bekend aan het worden was dat Rutte1,2,3  ‘Islam’- (CAI)-Terroristen  stiekem voor miljoenen financierde in Syrië(Video),maar niet de Slotervaart en IJsselmeer ziekenhuizen.Tijdens een tweedaags propaganda bezoek probeert een corrupte delegatie van Moordende & verkrachtende -Nep en Fop Witte Helmen-acteur daar nu weer verandering in te brengen. Nederland maakt een fout vindt directeur  ‘Jabhat al-Nusra –CIA-Terrorist Raed Alsaleh’. Hoe komen deze ‘Jabhat al-Nusra -Witte Helmen-CIA-Terroristen’  aan een in reis visum.Daar mag de Tweede Kamer weleens vragen over stellen aan de Minister van Klasse Justitie de ‘CDA -Gestapo Generaal-Grapperhaus(Video).

The White Helmets-Moordenaars’ van de CIA en Britse en Franse geheime dienst(Video) bron voor aanval op Syrië.

Fake-News-MH17-Skripal-Bellingcat ‘werkt voor Geheime diensten en ‘NATO-Atlantic council’ en mag ook brallen wat het wil in de Staat-NOS(Video).
Voor de oorlog handelde Raed Alsaleh in elektronica drugs( Mogelijk voor de DEA en/of de CIA) en kind bruiden in de provincie Idlib. Farouq Habib werkte als ‘Witwas-Bankier-gangster’ in Homs. Nu geven de twee ‘Nep en Fop-leiding’ namens de CIA &MI6& AIVD aan de ‘Moordende & Verkrachtende Witte Helmen’, de Syrische hulp ‘abhat al-Nusra -organisatie’ van riant betaalde vrijwilligers(acteurs) die met gevaar voor eigen leven mensen probeert te redden na bombardementen (kuch).Ze hebben tienduizenden mensen gered volgens eigen zeggen en de Westerse MSM, maar velen(acteurs) meer haalden ze levenloos onder het puin vandaan als in een heuse derderangs ‘Rambo-Hollywood’ film.

Theresa May vows to keep funding White Helmets despite Al-Qaeda links as thanks for False Flag Poison attack(Video)!

Moordende White Helmets worden als ‘Royal- VIP-emigranten’ Nederland en de EU Firts Class ingevlogen.
Met ‘Showbizz-camera’s’op hun witte helmen zijn de zwaar betaalde vrijwilligers acteurs na een bombardement als eerste ter plekke en registreren (niet)wat er is gebeurd. “Daardoor zijn wij getuigen van de wreedheden van verschillende partijen. Dat is de reden om ons in diskrediet te brengen en geef ons meer poen,Allahoe akbar “, bralt de Oorlog’s misdadiger Farouq Habib tegen de Staats-NOS. De laatste tijd gebeurt dat volgens de twee door een lastercampagne op Twitter die georganiseerd is door Rusland , Allahoe akbar. Tja, natuurlijk weer de Russen, wie anders? “Zij gebruiken niet alleen propaganda tegen ons, maar tegen iedereen die voor mensenrechten opkomt en geef ons nog meer poen, Allahoe akbar “, bralt de Oorlog’s misdadiger Alsaleh. “Misdadigers houden niet van getuigen net als wij en onze directe bazen de CIA. Ze willen ze het liefst elimineren, zoals wij en de CIA ook doen, Allahoe akbar.“. De twee corrupte Syrische acteurs van de CIA hopen dat het ‘Regime-Taxfree-Sheel-Rutte3’  de steun zal hervatten, maar zullen hun duistere Nep en Fop-werk ook zonder internationale hulp voorzetten en dat is logisch, want ze worden sowieso riant betaald door de CIA en MI6 voor hun ‘acteur-werk’.

De twee aarts brutale’Islam’-Baardman-CIA-Terroristen begrijpen dat veel mensen het conflict in Syrië op dit moment niet meer kunnen volgen. Het duurt te lang en er zijn teveel waanzinnige ‘Islam’-(CIA)-Terroristen-misdaad-partijen’bij betrokken zoals wij. Maar de Oorlog is nog lang niet over als het aan ons ligt, waarschuwen ze en geef ons nog meer poen,Allahoe akbar. “Er zijn veel goede mensen vermoord in Syrië door ons en alle partijen die worden dus niet meer gehoord,Allahoe akbar. Het geluid van geweren overstemt het geluid van de meerderheid en geef ons nog meer poen“,bralt Alsaleh.

Om een einde te kunnen maken aan het conflict vragen ze Europa om hulp. Nu zijn deze twee ‘Islam’-(CIA)- Terroristen- acteurs daarom twee dagen in Nederland en mogen brallen wat ze willen in de Staat-NOS. Morgen volgt Frankrijk, en daarna Groot-Brittannië. Ze vliegen Firts Class rond als of zij de Ministers zijn van Syrië. Wie betaald dat allemaal? En wie zorgt voor hun ‘VIP-verblijf’ en veiligheid? En waarom worden zij niet gearresteerd?  Die vragen stelde de Staat-NOS niet.”Want het is geen Syrische oorlog, maar een internationaal conflict met burgers als slachtoffer, Allahoe akbar“, bralt  Farouq Habib. “Burgers geven er niets om wie in het presidentiële paleis zit of welke partij regeert kijk maar naar een van onze bazen ‘Mad Dog Trump’ de Child Killer in Yemen en waar niet in de wereld. Zij willen een gewoon leven met goed onderwijs voor hun kinderen, water en gezondheidszorg en dat hebben ook 50 miljoen EU Burgers en 60 miljoen US burgers die onder de armoedegrens moet overleven ook niet. Gewoon leven in vrede en daar staat onze zwaar zwart betaalde ‘CIA- beweging’ Jabhat al-Nusra voor en geef ons nog meer poen en kind-bruiden(Slaven), Allahoe akbar.”Maar om dat te kunnen doen moeten de schuldigen eerst gestraft worden en dat zij natuurlijk  de Russen en Assad, Allahoe akbar.Als we dezelfde oorlogsmisdadigers en schenders van mensenrechten a La Trump,’Boy-Macron’,’Liar- May’,Crown Prince Salman en hun Dutch loopjongen  Rutte(Video)aan de macht laten zal er geen vrede komen,Allahoe akbar. Er zullen tienduizenden mensen jarenlang op zoek gaan naar wraak in de Vluchtelingen kampen en in Holland waar ze wel binnen 3 maanden een volledig gratis ingericht huis krijgen en de Nederlanders 20 jaar op een wachtlijst staan. Gerechtigheid is noodzakelijk, maar belangrijker geef ons meer poen, Allahoe akbar of wij snijden uw oren af in uw warme bed in het Westen.Want humanitaire hulp is voor de vele vluchtelingen nu noodzakelijk, maar minstens zo belangrijk vinden onze mannen acteurs de bestraffing van de schuldigen, Allahoe akbar“.

Strafhof mag Trump& Crown Prince Salman,Macron en May  en hun Witte Helmen nooit vervolgen.
“Het regime kan straffeloos doorgaan met hun gruwelijkheden omdat elke sanctie tegen het regime stuit op een Russisch veto in de VN-Veiligheidsraad  net als dat de US elke vervolging van Oorlogsmisdaden gepleegd in bijv. Yemen Veto. Wij dromen van nog meer poen en dat de oorlogsmisdadigers( niet wij en de CIA) op een dag voor een Internationaal Strafhof verantwoording moeten afleggen. Hier, in Den Haag, Allahoe akbar.”

Categorieën:oorlog's misdaden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.