VVD

‘Super-broepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké!

(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-VolkerWessels kreeg via zijn dochter KWS de op een na hoogste boete: 19,11 tijdens de ‘Bouwfraude-misdaden-periode’ en dat was pure Klasse Justitie,want al die ‘corrupte Rat in pak-Zakkenvullers&Graaiers'(Video) hoorde voor jaren thuis in de cel. Zijlstra trad begin dit jaar huilend af als(de zoveelste) corrupte VVD-Minister van ‘Buitenlandse-dood aan de Russen-Zaken’. Dat deed hij nadat naar buiten kwam dat hij jarenlang had gelogen over zijn aanwezigheid als ‘(SS-VVD)-Verzet’s-Held’ in de Datsja van de Russische President Vladimir Poetin in 2006. Hij loog& bralde dat hij daar gehoord had dat Poetin klaar stond om de ‘US-Killer-Elite-Vazal-Baltische -staatje'(Video) binnen te vallen. De Oorlog ‘s Hitser&anti Rusland-Zijlstra loog dat hij dat van de oud-topman ‘Elite-Gangster Jeroen van der Veer’  van de ‘Taxfree-Shell-misdaadgroep’ over de gebeurtenis had gehoord. Vervolgens had de VVD-politicus gezegd dat hij Poetin zelf had horen praten over plannen voor een ‘Groot-Rusland’. In 2016 bralde ‘Verzets-SS-Held Zijlstra’ op een ‘VVD- misdaadgroep- congres’ over de bijeenkomst in een buitenverblijf met Poetin. Daar werd Poetin gevraagd wat hij onder Groot-Rusland verstond. ,,Zijn antwoord was Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne en de Balische Staten. En oh ja, Kazachstan was ‘nice to have’”, bralde de psychopaat Zijlstra in zijn ‘SS-VVD-toespraak’. Hij kreeg een staande ovatie van de VVD-Bedenleden in de zaal en die riepen allemaal in koor:” Heil Rutte, Heil Zijlstra,stuur de Labbenkakken weer net als in 1940-’45 naar het Oostfront“.

‘Underground Presentator  Steve Brown’ van de Stem van de Straat bespreekt o.a. hierna met President Henk Kuiper van No Surrender de Nederlandse SS-er &NSB-er die feestelijk als “Labbenkakken”(Video) naar het Oostfront gaan: 

 

Zijlstra liegt dat hij bedankt voor ‘Top-baan’ Wereldbank(Video).
Zelfs de Internationale ‘Vuilnis-Dumpplek ‘voor uitgerangeerde en vaak op corruptie betrapte,maar altijd liegende Top Politici de Wereldbank wilde zijn vingers niet branden aan Zijlstra, maar de ‘Bouwfraude- VolkerWessels’. Zijlstra heeft niet een minuut ervaring opgedaan in zijn hele verrotte ‘VVD-leven’ in de bouw en dat is ook niet nodig om bij VolkerWessels om aan het Liegen& Bedriegen aan de slag te gaan en de zakken te vullen.De  corrupte ‘Oud-VVD-Minister-Beroepsleugenaar-Zijlstra’ wordt ‘strategie-adviseur’ (ander woord voor ‘Rat in pak-corruptie’) bij bouwer ‘Bouwfraude-VolkerWessels’ -met ‘goede’ Haagse duistere connecties om te lobbyen( omkopen) voor miljarden ‘Staatssubsidie-projecten’ maar hoort thuis in de cel en/of een Tbs-inrichting. De eerste die hem feliciteerde was Rutte met zijn volgens Rutte ‘mooie benoeming’, die Rutte overigens zelf achter de schermen geritseld had voor zijn oude ‘VVD-gabber in crime’ Zijlstra. Rutte heeft VolkerWessels beloofd dat zij in ruil voor het in dienst nemen van zijn Zijlstra wat miljarden ‘Staat-bouw-projecten’ gaat krijgen.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.