D66

Vakbonden,& Werkgevers en Raad van State volgens Volksnieuws: ‘Koolmees-Flits-ontslagwet. deugt niet.

(van onze Wordt Wakker redactie i.s.m. onze Rent a D66 redactie)


AMSTERDAM-NOIR-Vakbonden, werkgevers, Raad van State én deskundigen volgen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir :” ‘DDR66-Minister Koolmees’:”
Ontslag onderbetaalde “Labbenkakken” wordt nog makkelijker met de ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’(Video)“.
Iedereen heeft terecht vernietigde kritiek op de Wet Arbeidsmarkt in Balans van de corrupte Rent a D66 ‘DDR66 Minister Koolmees (a-Sociale Zaken). De werkgevers zijn tegen  het feit dat zij de zwaar onderbetaalde Flex werkers een klein beetje meer moeten betalen. En de Vakbonden zijn zwaar tegen de verdergaande afbraak van ‘Taxfree-Shell-Rutte1,2,3 van de toch al karige bescherming van de arbeiders.De Vakbond en de Werkgevers zijn het eens dat de ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’ geen extra vaste banen gaat opleveren. Eerder het tegendeel en nog meer ellende voor de arbeiders en Flexwwerkers . Koolmees: “Kijk en daarom zijn wij tegen het Referendum ( de Wil van het Volk)”!

3 antwoorden »

  1. We zijn een “Recht Staat” of we zijn het niet een beetje zwanger bestaat niet.

    Zolang het monetaire stelsel al eeuwen in handen is van een paar omhoog gevallen particulieren zijn we ten dode opgeschreven. De rest van de ideologische puppet show is politiek theater voor ’t gepeupel, uw 24 x 7 gratis aangeboden door de corporate media.

    Baken van licht tussen overkill van desinformatie en propaganda

    Interview series with Benjamin Fulford. In this episode, we discuss Angela Merkel stepping down, the current silence within the Miltiary of both the USA and Russia and the unfortunate airline tragedy in Indonesia amongst the topics. Also, Benjamin has been told he can finally start the process of cashing the bonds he holds and explains how he would like to use these funds for a future planning agency to improve planet earth

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.