Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

‘Allesdeskundige Joke’ is undercover als Lebso. Ze gaat proberen een ‘Toeristen–Visum’ te krijgen in de Haagse ‘Killer-ambassade van Saudi-Arabië’.

( van onze Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV redactie) 

 

AMSTERDAM-NOIR-The ‘US-UK-Mass-Killer-Crown Prince Salman’ ‘Grilled’ for the Show over Human
Rights by the US and UK(Video).
Onze ‘Allesdeskundige Joke’ is undercover als Amsterdamse Lebso. Ze gaat proberen een ‘Toeristen–Visum’ te krijgen in de ‘Saudi-Arabië-Khashoggi & Yemen-Killer-Ambassade’ in Den Haag en we gaan zien of zij er levend uitgaat komen. Waarom is dat ‘Killer &Martelhok’ van Ambassadeur Prins Mr.Abdulaziz bin Abdullah bin Abdulaziz Abohaimed waar als men naar binnengaat niet zeker is dat men er levend uitkomt trouwens nog niet gesloten? En waarom is de ‘Royal-Elite-Maffia-bendelid’  H.E.Mr.Abdulaziz bin Abdullah bin Abdulaziz Abohaimed van dat ‘Royal Embassy of Saudi Arabia-Killer & Martel-Hok’ nog niet het land uitgezet? Nee,het land uitgooien doet Taxfree-Shell-Rutte & Co 1,2,3 alleen maar Russische diplomaten op grond van bijv. wat ‘CIA-NATO-Fake News-publicaties’ van Bellingcat(Video). De Mocro Maffia is geschokt(Video), want in Amsterdam worden voor minder gelijk kleine ‘Mams & Paps bedrijfjes’ en Coffeeshops dicht getimmerd door de corrupte ‘Vinger-politie’ van Korpschef Aalbersberg(Video).

Maar nu niet van dat alles. Integendeel: De ‘CDA Rat-Minster Wopke Hoekstra’ van Financiën voor de ‘Taxfree-Rijken’ was uitgenodigd op de Saoedische ambassade in Den Haag. De ambassadeur wil de Minister van Financiën voor de Rijken graag spreken over de reis naar Riyad die na heel veel aarzelen heeft afgezegd vanwege de Moord op ‘journalist’ Jamal Khashoggi en niet vanwege de ‘Saoudi-Massamoordend &’Honger-Genocide’ in Yemen .“Minister Hoekstra is van harte welkom op dit stukje Saoedisch grondgebied in Nederland”, bralt ambassadeur ‘Killer-Prins-Abohaimed’. “Ik weet zeker dat we er met z’n zestienen wel  levend uitkomen, hahahahahah .

 

We hebben ons de afgelopen weken zeer geërgerd aan de hypocriete Westerse Pers van het Corporate crime en hun Dutch Outlet de Staats-NOS. Een journalist die n.b. een ex CIA-agent was(is) wordt in mootjes gehakt en zijn lichaam opgelost in een vat met ‘Saudi-zuur’ in een ‘Royal-Salman-Killer-Saudi- Ambassade’ en de hele Westerse  Pers staat dag in dag uit op zijn achterste benen. Maar dat ‘Mass Killer-Crown Prince Salman’ bijna 4 jaar lang dagelijks onschuldige burgers en kinderen in Yemen vermoord middels bombardementen met ‘UK & US Bommen’ van ‘Mad Dog Trump’ &’Liar May’ en de hele bewolking bewust wordt uitgehongerd kreeg amper aandacht tot dat een ‘journalist’ van de Washington post werd vermoord.

Spannende niet gesubsidieerde onderzoek Journalistiek van de Straat(Video) met Joke zonder sensatie.
U gaat a.s. maandagavond om 23.00 uur  bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV zien of onze Joke  als Allesdeskundige er levend is uitgekomen. Of dat zij haar vermoord hebben of ontvoerd als ‘Seks-Slavin’ voor de Harems van de ‘Royal-Mass-Killer-Salman-Familie’. Wat u ook bijna nooit leest is de Westerse Pers is dat de oude King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed een soort ‘Super-Pechold- Loverboy’(Video) is met minimaal 200 ‘echtgenotes’ in zijn  zwaar bewaakte ‘Sex-Slaven-Harem’ met  minimaal 2000 zonen en wie weet zit Joke daar nu ook in. We gaan het a.s. maandag zien!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.