Kabinet Rutte

(on)-Leefbaarheid achterstandswijken gaat gestaag achteruit sinds ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ aan de macht is.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De (on)-leefbaarheid(Video) in de armste Nederlandse ‘Slopen-wijken’ loopt gestaag achteruit sinds het regiem Rutte1,2,3 aan de macht is.
Dit schrijft zowaar deGOED MENSEN-Volkskrant“ op basis van onderzoek dat bureau RIGO uitvoerde in opdracht van de vereniging van woningcorporaties Aedes en dat schrijven wij ‘pas’ jaren. De goedkoopste extreem slecht onderhouden (a)-sociale huurwoningen worden in toenemende mate verhuurd aan kwetsbare bewoners,die behoren tot de op het bot kaal geplukte Laagste Klaasse door ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ en ook nog door de VVD-misdaadgroep de “Labbenkakken” worden genoemd.

DDR66-Minister Koolmees’: Ontslag onderbetaalde “Labbenkakken” wordt nog makkelijker met de ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’(Video).

,,Gezinnen uit de Midden en Hoge Klasse trekken weg, de draagkracht verdwijnt uit de ‘Derde Wereld- Slopen-wijk’ net als de Ziekenhuizen(Video) en goede scholen, de problemen stapelen zich op en dat noemt de ‘VVD Godfather Rutte’ de ‘VVD-Vrije Marktwerking -natte droom’. Het ergste vind ik dat duizenden mensen met hun kinderen geen andere keuze hebben dan te wonen in het uitzichtloze putje van de samenleving“, zegt Aedes-voorzitter Marnix Norder meer dan terecht!

Taxfree-Shell-Ruttt’& Co” Crisis is voorbij: Economische daklozen rukt op(video). Russen en ‘Morco-Maffia’ geschokt.
De voornaamste criminele  oorzaken zijn dat (a)-sociale woningen bijna alleen nog beschikbaar zijn voor (zeer) lage inkomens, dat ‘(VVD&D66&CDA)-Vastgoed Maffia-verhuurders’ onvoldoende investeren in herstructurering van vervallen en uitgebuite buurten en dat woningen in betere buurten relatief vaak verkocht of extreem duur verhuurd worden door gewetenloze Huisjesmelkers als ‘Maffioso Prins Bernhard Jr.’ en de ‘VVD -Tweede Kamerlid-Gangster-Haga’.

Rutte & Co discrimineert Nederlanders als Labbenkakken: Geen Woningnood voor ‘Vluchtelingen-Emigranten’(Video).

6 antwoorden »

  1. Mark Rutte is trouwens ook nog eens steeds meer op Jan Peter Balkenende gaan lijken. Beide heren zijn stijfburgerlijk in hun voorkomen en beide heren dienen slechts de belangen van de multinationals. Willens en wetens verkeerd, noem je zoiets.

    Like

  2. Geeft te denken, mensen die door ziekte naar ziekenhuizen elders, kilometers Ver? , GESTUURD WORDEN, en vaak amper van huis kunnen?
    Zorgmarkt werking is gebleken, dat dit totaal niet werkt, minister Bruins kan niet aanblijven, want die maakt er een potje van, met nog van tevoren kennis van zaken? ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.