Elitaire Misdaad

‘Gluiperd & Slachter Dijsselbloem’& ‘Shell-Zalm’ ook nog Ontmaskert als ‘Mega-Oplichters’ van het Volk.

(van onze VVD&PvdA Klasse Justitie redactie i.s.m. onze ‘Elite-Bankier-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR. Dijsselbloem dreigt Griekenland volledig te wurgen voor zijn Führerin Merkel(Video).
De ‘PvdA- Gluiperd Dijsselbloem’ was als Minister van Financiën  voor de Rijken en EU Voorzitter de ‘Übermensch-Slachter’ van de gewone Grieken. Hij werd en wordt in Griekenland terecht  nog meer gehaat dan Hitler. Hij heeft de gewone Grieken  compleet kaal geroofd voor de ‘EU-Killer-Elite’ en hun Misdaadbanken, zo meedogenloos dat vele zelfs zelfmoord hebben gepleegd. Maar ondertussen deed hij een corrupt PvdA-hoertjes-oogje dicht als zijn echte Bazen de ‘Elite-Bankier-Gangsters’ van o.a. de ABN-AMRO Staats-Misdaadbank net als de ‘ING-misdaadbank’(Video)straffeloos miljarden liepen (en loopt) te stelen van het Volk in de EU. De Mocro Maffia is weer geschokt(Video).

Rutte:Onze Illegale EU Minister Dijsselbloem staat ook achter het afschaffen van Dividendbelasting(Video).

Dijsselbloem &Zalm resultaat: Al 90 hypotheekadviseurs ABN Amro geschorst met salaris(Video).

Graai-Top’ ABN Amro krijgt ton meer salaris van ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’(Video).

Godfathers Rabobank Moordenaars en Drugsgeld Witwassers(Video) met als alibi Dijsselbloem.

De ABN AMRO-misdaadbank  was zeker tot februari 2016, ruim zes jaar na de nationalisatie naast ‘Elite-Wit-Was&Fraude-Misdaadbank’ ook nog  betrokken bij ‘Mega-frauduleuze-Oplichting’s -transacties’ die Europese belastingdiensten (het Volk dus) voor minimaal  honderden miljoenen en mogelijk zelfs miljarden straffeloos heeft bestolen. Zeg maar een ‘VVD-Robert Linschoten'(Video) & Henry Keizer-oplichting'(Video) van het Volk,maar dan in het Groot! Het corrupte Ministerie van Financiën voor de Rijken van  toen der tijd de ‘PvdA Gluiperd& ‘Übermensch Dijsselbloem’ was al sinds 2006 tot in detail op de hoogte van deze ‘Elite-Maffia-praktijken’, maar heeft nooit ingegrepen en geen aangiftes gedaan bij Justitie ,de FIOD en/of politie wat hij feitelijk volgens de wet verplicht was. Niet dat die dan hadden vervolgd in Banana- Fraude Nederland van Taxfree-Shell-Rutte1,2,3 ! Pikant was dat in die periode de huidige Top CEO van Shell de ‘VVD-Drag Queen Gerrit Zalm’ de hoogste Maffia-Boss was bij de  ABN AMRO-misdaadbank en de PvdA-Gluiperd en Slachter van Griekenland ‘Übermensch Dijsselbloem de eindverantwoordelijke  als enige aandeelhouder van de ‘ABN-Amro Misdaad-Bank’. Dijsselbloem als Minister van Financiën voor de Rijken de eindverantwoordelijke van de ‘Staat-Misdaadbank- ABN AMRO’ en Zalm hadden vervolgd moeten worden als Oplichters van het Volk middels Mega-fraudes. Dat schrijft het journalistieke onderzoeksplatform Follow the Money (FTM) niet, maar wij wel. Het gaat om zogeheten ‘frauduleuze dividendarbitrage’ of ‘CumEx-handel’: transacties waarbij financiële instellingen ten onrechte dividendbelasting terugvorderen bij Europese belastingdiensten en dat is een zeer ernstig strafbaar feit.

Vragen in Kamer over fraude VVD ‘Drag-Queen Gerrit Zalm’ van de ABN AMRO-Misdaadgroep(Video).
Het onderzoek van FTM is onderdeel van het samenwerkingsverband The CumEx Files, onder leiding van het Duitse onderzoeksplatform Correctiv. Dat heeft duizenden vertrouwelijke documenten uit het Duitse strafrechtelijke onderzoek naar de CumEx-handel in handen. ‘Het doel van de verdachte Ratten in pak (Video) was dividendbelasting terugvorderen bij de Duitse fiscus, hoewel ze wisten dat de voorwaarden voor teruggaaf ontbraken’, schrijft FTM. Volgens de Duitse hoofdofficier in het onderzoek is de Nederlandse staatsbank via het onderdeel Clearing bij de fraude betrokken.

 Corrupt Ministerie en Dijsselbloem op de hoogte.
Het  corrupte Ministerie van Financiën van Dijsselbloem ( en nu de CDA-Rat-Hoekstra)  was al sinds 2006 tot in detail op de hoogte zijn van de malafide praktijken, maar heeft niet ingegrepen, meldt FTM. Het nationaliseren van de failliete  bank( was leeg geplunderd door de Ratten in pak), twee jaar later, veranderde niets aan het beleid van het Ministerie en de fraude duurde voort. De corrupte Oud-PvdA-hoertje Minister Dijsselbloem, die van 2012 tot 2017 diende als NSB-er in het ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte II’, werd niet wel geïnformeerd over de ‘Mega-Rat in pak-fraude'(Video), maar had het te ‘druk’ om de gewone Grieken( en gewoneNederlanders)te slachten in dienst  van de Misdaad-banken en voor Merkel en haar loopjongen de ‘VVD-Godfather Rutte’& zijn ‘gabber in crime’’ Shell-Moordenaar-informateur-Drag Queen Zalm. 

‘Gluiperd Dijsselbloem’ dekt zich vast in als mogelijk later zijn duistere ‘misdadige- rol’ bekend gaat worden.

Ik ken het schandaal( ander woord voor Misdaden)uit Duitsland, uit de media, en daar houdt het mee op,’ liegt de ‘PvdA- Gluiperd  Dijsselbloem’ tegen FTM. ‘Ik weet niet of ABN AMRO of onderdelen van de bank zich daarmee bezig hebben gehouden. Dat is voor zover ik mij kan herinneren, niet aan mij voorgelegd. Maar u weet ook dat het geheugen van een ‘PvdA -Gluiperd’ zeer feilbaar is,hihihihihihihihihhi.’

9 antwoorden »

 1. Dijsselbloembak, de zoveelste PvdA-marionet.

  Raadseltje van de week:

  Het is lid van de PvdA, het trekt al meer dan 35 jaar aan de touwtjes binnen het Ministerie van Financien, Shell, Bilderberg, SER, World Economic Forum, Goldman Sachs en heeft rechtstreeks toegang tot de Koning en zijn altijd liegende hofnar.
  Rarara, wie of wat is dat ?

  Like

 2. als je een contract afsluit en je zet op papier Aandelen dan moet het ook aandelen zijn dus je moet de groei zien op papier en zie dat niet is het optie’s en dat is gevaarlijk want, aegon ging er van uit iedereen is dom ! Aegon gebruik uw naam en laat u ook nog betalen voor uw naam en onderduik de belasting en u eindig ook nog met een rest schuld terwijl ze alles nog in huis hebben hoor dus uw geld , de aandelen die u kreeg op papier ook het mooie van is hebt u op papier staan 129 aandelen feitelijk heb u 129 x 100= 12900 aandelen zoveel geld heeft aegon dexia en alle banken gemaakt terwijl zij zelf alle aandelen hebben in hun portfolio

  Ga ze vragen waar is uw geld !

  Derivatenconstructie
  Hoe het echt zat: De aandelen die mensen dachten te leasen, werden in werkelijkheid helemaal niet aangekocht door de bank. Er werd alleen met opties gewerkt. Een soort derivatenconstructie. En dat heeft wonderlijke consequenties. Want voor veel gedupeerden is de “restschuld” een belangrijke component voor de schadevergoeding. Bijna iedereen die schade claimt bij Dexia krijgt ⅔ van zijn restschuld vergoed. Maar als die aandelen nooit echt zijn aangekocht, kan helemaal geen sprake zijn van een restschuld. Die restschuld is een verzinsel van de bank. Je krijgt als consument dan ⅔ terug van een schuld die helemaal niet bestaat.

  Dus degelijk GEEN SPOOK LENING ! De Aandelen bestaan wat op papier staat is van u opties aandeel is van u heb er voor getekend en betaald !

  Like

 3. BRAKING NEWS!!!!!!!!!

  De 14.500 Euro per maand zijn BELASTINGVRIJ

  Want deze mensen dienen het algemeen belang van de labbekakken en dat is hard werken!

  Like

 4. Money MonEye (engels, taal v/d nwo)

  Sinds het begin van de tijd
  Tijd en geld: het “instrumentarium van het alziend oog”, het controle mechanisme dat 99% van de mensheid in een vegetatieve staat houdt.

  The other thing going on is that the long-awaited arrests of cabalists in the U.S. have already begun, the sources say. The highest-profile of these are senior Goldman Sachs bankers arrested along with former Malaysian Prime Minister Najib Razak for looting money from that country. One of the uses for the stolen money was to finance the Rothschild-glorifying film “The Wolf of Wall Street.” Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2018/11/07/full-article-benjamin-fulford-11-5-18-saudi-arabia-to-be-broken-up-israel-must-choose-between-netanyahu-and-tel-aviv/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.