Elitaire Misdaad

(Vage)-Nabestaanden MH17 dagen Poetin uit Kopt de ‘NSB-Telegraaf’.

(door de ‘bejaarde- mannen NSB-Telegraaf’ en bewerkt door onze Waarheid-commissie)

AMSTERDAM-NOIR-‘CIA-MH17-Doofpot- Rutte &Poroshenko &Timmermans &Koenders’ in beeld(Video).

Vage MH17-nabestaanden hebben de Amerikaanse president ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’(Video) een brief gestuurd.  Wanneer sturen ze eens een brief aan de Oekraïense President ‘CIA-Maffiaboss Porosjenko’ en de altijd liegende ‘Doofpot-Rutte’? De  vage Werkgroep Waarheidsvinding vraagt om zijn steun als de ‘Mad dog  Trump’ mogelijk binnenkort de Russische president Poetin ontmoet tijdens de herdenking van de Eerste Wereld Oorlog. De altijd liegende bejaarde ‘Kruizengrijper-Trump’, een laffe Rijkeluis dienstweigeraar denkt dat het de Herdenking is van de Tweede Wereld Oorlog en niemand heeft hem nog durven vertellen dat dat niet zo is. De aanwezige vrouwen en ‘Boy Macron’ dragen allemaal voor die gelegenheid een ‘anti-Trump-Kuisheidsgordel’.

‘Fake-News-MH17-Skripal-Bellingcat ‘werkt voor Geheime diensten en ‘NATO-Atlantic council’( Video).

We dagen zowel Trump als Poetin uit”, brallende  de woordvoeders van de vage groep bij monde van de nabestaanden Sander van Luik en Thomas Schansman. Ze twijfelen net als ‘Doofpot-Rutte’, de Staats-NOS&’NATO&CIA-Bellingcat’ niet aan de schuld van de Russen. De brief is verstuurd via de corrupte Amerikaanse ambassadeur van ‘Mad Dog Trump’ in Nederland.

Vage sensatie  Nabestaanden MH17-Slachting zetten 298 lege stoelen voor ambassade Rusland.

De groep die deze actie voert, bestaat uit  nu weer opeens uit  ongeveer tien nabestaanden”, volgens eigen  zeggen. Volgens actieleider van het type door het OM betaalde ‘Judas-getuigen’ tegen Julio Poch(Video)  Sander van Luik is de ‘MH17-Doofpot-stichting’ van de ‘VVD-Witwas boef Piet Ploeg’  hier niet bij betrokken, maar wel op de hoogte. ‘Zoveel nabestaanden, zoveel meningen’. “Een klein (vaag)verband is juist goed en wij hadden als groepje het gevoel dat we dit moesten doen”. Maar voor wie? Voor de waarheid? Het gaat bij het sensatie protest volgens Van Luik, die zijn broer Klaas-Willem verloor, om het beeld en de emotionele boodschap. Aanleiding is de onafhankelijkheidsdag komende week in Rusland. We willen de Russen voorhouden wat ze nu eigenlijk te vieren hebben met deze leugens en dat heb ik het niet over de leugens van onze Held de ‘anti- Rusland & Oorlogshitser Zijlstra'(Video). Zo beledigen Sanders en Van Luik eventjes an passant tussen neus en lippen het hele Russische Volk. Van Luik stopt ook een brief in de brievenbus van de ambassade met eenzelfde strekking. De stoelen worden aan het begin van de avond weer weggehaald. De ‘VVD Minister-Aasgier&Racist Blok'(Buitenlandse Corrupte  Zaken) heeft alle begrip voor de actie.” Alle druk leidt uiteindelijk tot waar we heen willen: (geen)-verantwoording en( geen) gerechtigheid voor de nabestaanden en dat de waarheid voor eeuwig in de ‘CIA&AIVD-Doofpot’ blijft .”

Serial numbers of missile that downed MH17 show it was owned by ‘Ukraine-Nazi”: Doofpot Rutte nu FF stil” (Video).

De  vage werkgroep, die naar eigen zeggen zo’n dertig families van slachtoffers vertegenwoordig en dan weer bij nadere acties uit  tien nabestaande besaat, maar dat is nergens te controleren. Dus wie zal het zeggen is dat vage groepje een stel betaalde ‘AIVD-trollen’en/ of een verlengstuk van ‘dr.Goebbels-Bellingcat-Atlantic Council’ .De vage Werkgroep (worden ze gesubsidieerd door de Rute&Co)ziet in de volgens hen aanhoudende Russiche rookgordijnen rondom de moordaanslag een parallel met de raadsels (hoezo raadsel)  rond de dood ‘Martel-Moord’ van journalist Khashoggi(Video). „Trump noemde die gang van zaken een van de slechtste doofpotten aller tijden”,aldus  de brallende Schansman en Van Luik, die hem vragen of de Russische houding niet in dezelfde categorie thuishoort en ook zo’n reactie verdient.„Het gaat bij MH17 om 298 onschuldige slachtoffers. Wij als nabestaanden willen de waarheid  ”, schrijven ze. Poetin (en niet de CIA en de AIVD) heeft volgens hen de antwoorden waar zij recht op hebben.

Met Negatief Reisadvies geen slachtoffers van MH17 slachting(Video). Dank u Plasterk en Rutte.

Sander van Luik en Thomas Schansman roepen kennelijk leidend  aan hoogmoed waanzin  ‘Mad Dog Child-Killer-Trump’ op om zijn Russische collega voor te houden dat ’het nooit te laat is voor inkeer’. Vlucht MH17 werd in juli 2014 neergehaald boven het oorlogsgebied in Oost-Oekraïne en dat  zou nooit gebeurd zijn  als er naar behoren  een negatief reisadvies was afgeven door de AIVD van ‘Taxfree-Shell-Rutte2’ . De toedracht is nog altijd niet opgehelderd. Het  corrupte Nederlandse ‘Pedo-Doofpot- Openbaar Ministerie’(Video) van het ‘VVD &CDA’ bereidt een ‘Doofpot-rechtszaak’ voor op Schiphol tegen de daders.  De ‘Killer-Elite’ van Australië en Nederland hebben Rusland vast voor uitlopen op de komende rechtszaak  aansprakelijk gesteld voor hun rol in de ‘Mh17- slachting’. Rusland heeft altijd ontkend en onlangs o.a. bewijzen opgestuurd aan het corrupte ‘Elite-Pedo-OM’ van de ‘CDA-Minister- Gestapo-Generaal Grapperhaus‘ dat de Bulk raket alleen afkomstig konden zijn van de Oekraïne.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.