dodenherdenking

Wat hebben “We”geleerd van de Eerste Wereld.Nou,“We”(het Volk)heel veel doden en “Ze”(de Killer-Elite) geen doden.

(Door Steve Brown i.s.m. de Stem van de Straat/Salto TV)

AMSTERDAM-NOIR- “The War to end War”(sometimes called “The war to end all wars”) was a term for the First World War of 1914–1918. Maar niet heus ! Na de Eerste Wereld-(slachting )-Oorlog zijn er de volgende  in hoofdzaak ‘(Royal-Killer-Elite-“Ze”-Oorlogen’ geweest en nog dagelijks aan de gang:

21e eeuw

Mad Dog-Trump’ zijn “America First” staat voor “America First -Crazy& Dangerous” in de Wereld(Video).
En “We”(het Volk) waren altijd het Kanonnenvoer die door “Ze”(de(Royal)-Killer-Elite) de dood in werden gejaagd. Dat was toen zo en is nog steeds zo. Maar deze Dodenherdenking is ronduit een belediging door “Ze” voor die meer dan 16 miljoen soldaten die het leven hebben gelaten in deze zinloze “We”-slachting voor de toen der tijd Royal -“Ze”. Nu is aankomende zondag  ‘Mad Dog-Child- Killer-Trump(Video) de eregast van ‘Boy Macron’, een heuse laffe ‘Rijke-Luis’ dienstweigeraar, die nu ook weer dagelijks verantwoordelijk is voor duizenden “We”-doden(kanonnenvoer)  over de hele Wereld. ‘Racist&Kruisengrijper-Trump’ was en is geen pacifist en geen moedige principiële dienstweigeraar. Nee, hij is een echte laffe ‘Rijke-Luis–Fatje’ die met Papa’s poen zijn dienst ten tijde van de Vet-nam slachting wist te ontlopen. Trump heeft al laten weten teleurgesteld als een kind van 4-6 jaar dat er niet weer een ‘mooie militaire‘ parade voor hem gehouden wordt zoals bij zijn eerste bezoek aan zijn Boy Macron en dat de vrouwen en ‘Boy-Macron’ deze keer een ‘anti-Trump-Kuisheidsgordel’ dragen(Video).

Vichy-regering verhardde anti-Joodse wetten’. The Dictatorship Time’s of Stalin, Mussolini and Hitler are back wit Trump,Salman and Bolsonaro(Video)

Daarnaast heeft de laffe ‘Boy Macron’ de Landverrader en collaborateur Maarschalk Pétain die met/voor de Nazi verantwoordelijk was voor duizenden vermoorde Franse Verzetshelden en 76000 Joden de Held van de Eerste Wereld Oorlog genoemd in het kader van de Herdenking van de Eerste Wereld  Oorlog. Al die miljoenen zinloos gesneuvelde soldaten (“We”) voor en door” Ze” dat allemaal wisten zouden zich massaal met zijn alle omdraaien in het graf!

Stem van de straat eert gesneuvelde soldaten en ex Marechaussee geeft Brown klap in zijn nek(Video).

Wij van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV  hebben recentelijk nog de eer bewezen aan alle gesneuvelde (Kind)-Soldaten (=kanonnenvoer) ter Wereld. En als we daar die laffe Trump waren tegen gekomen hadden we hem een schop onder zijn dikke reet verkocht als laffe dienstweiger, aarts-leugenaar, ‘War Mongul & Wapenhandelaar(=“Ze”)en ‘ “#Metoo-vrouwen Kuisengrijper(‘Video). En die walgelijke Aarts laffe bejaarde seniele dienstweigeraarTrump wordt dus a.s. zondag zijn kont gelikt door alle aanwezig laffe en corrupte Westerse Wereld leiders net als dat hun voorgangers dat in eerste instantie hadden gedaan bij Hitler.De enige die niet de reet likt van de laffe ‘Mad-Dog-Child-Killer- rump is Poetin. En Poetin is geen dienstweigeraar geweest,maar heeft jaren zijn land gediend als o.a. Kolonel  van de KGB en dat wordt hem zeer kwalijk genomen door de laffe corrupte Westerse Leiders en hun eveneens corrupte en laffe ‘dr. Goebbels MSM’.

Hieronder een lijst van lokale oorlogen en conflicten die nog niet afgesloten zijn met het jaar van uitbraak van de oorlog. Verder zijn verspreid over de wereld terroristische-(CIA)- ‘Islam’-Witte Helmen-groeperingen(Video) actief. De regering ‘Killer-Elite’ van de US heeft in 2001 de “Strijd tegen terrorisme” uitgeroepen tegen terroristische organisaties wereldwijd(kuch).

11 antwoorden »

 1. PS…

  Bedenk evengoed dat de USA/Khazaren nog geen oorlog hebben gewonnen tegen een volk dat zich zelf kan verdedigen. Zelfs tegen de Afghanen op sandalen moesten ze de aftocht blazen.

  Alleen het verkrachten van baby’s, vrouwen en kinderen gaat hen goed af. (Israëli stijl)

  De huidige Amerikaanse strijdkrachten zijn nu zo in verval door corruptie, nutteloze wapensystemen, onbetaalbare rotzooi, totaal uitgeputte en gedemoraliseerde manschappen dat ze op geen enkel front nog een schijn van kans maken. Als ze de achterlijke moed hebben een oorlog te beginnen men Rusland en China kunnen wij in Europa alleen nog maar om genade smeken. Ik vrees echter dat het ook daarvoor te laat is !

  Like

  • Net als in Vietnam, is het in Afghanistan nooit de bedoeling geweest om de oorlog te winnen. Het moest alleen zolang mogelijk duren om de winsten te maximaliseren.
   Aangezien er nu vredesbesprekingen zijn in Afghanistan, lijkt het erop dat de militaire planners een andere oorlog op plank hebben klaarliggen.

   Oorlogen zullen ook niet door US zelf worden gevoerd maar door ‘opstandelingen’ en huurlingen. Voorbeeld hiervan is Libië. Toen Qadaffi aan de winnende hand was, heeft de NAVO via luchtsteun ingegrepen.

   Verder is er de economische oorlog zoals momenteel tegen Iran. Door de boycot wordt de bevolking daar het leven zuur gemaakt. In de hoop dat ze zelf hun regering omvergooien of de regering daar een fout maakt, waarop er wel weer een internationale troepenmacht zal ontstaan, zoals nu tegen Yemen en Syrië.

   Like

   • De Koreaanse oorlog idem.

    Generaal McArthur kreeg odd ook in de gaten dat het een nep-oorlog was en dat Mao en de USA onder 1 hoedje speelden. Winstmaximalisatie idd.

    Like

   • Niet voor niks is Rutte daar om een scheet te vinden, volgens mij wacht hem het voorzitterschijtschap van de eu?

    Like

 2. LS…

  Bedenk dat het altijd de zelfde geparfumeerde parasiterende gedegenereerde koninklijke religieuze pedofiele en incestueuze elite is die de mensen naar de hel zendt in elke oorlog die kunstmatig wordt gecreëerd ter meerdere glorie van satan / jehova !

  En het volluk maar zwaaien met vlaggetjes en oh en ah roepen als de stinkende en rottende met goud en diamanten behangen elite voorbij komt !

  Like

 3. Het Britse leger zet de deur wagenwijd open voor immigranten. Het is de bedoeling dat jaarlijks 1350 immigranten uit het Gemenebest worden verwelkomd. Op die manier moet het tekort aan soldaten in het Britse leger worden aangezuiverd.
  De wervingsactie van de Britse landmacht, luchtmacht en marine komt op een moment dat de populariteit van het leger onder druk staat. Het aantal zelfmoorden van militairen die terug zijn gekomen van dienstverband in vooral Irak en Afghanistan, is het afgelopen jaar schrikbarend opgelopen. Eind september hebben weer vijf miltairen zelfmoord gepleegd, zo werd afgelopen week bekend. Dit jaar is er al sprake van 42 zelfmoorden onder dienende of voormalige militairen.
  De hoge druk van het militaire bestaan betekent dat er op dit moment een tekort is van ruim 8000 militairen op een totale legermacht van iets minder dan 100.000 personen.
  Het verwelkomen van immigranten is daarnaast saillant, omdat de afgelopen jaren met man en macht wordt getracht om het aantal immigranten te verminderen. Dat was zelfs de belangrijkste reden voor veel Britten om voor een vertrek uit de Europese Unie te stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.