Kabinet Rutte3

Amber Alert:voor Amber Alert: Opsporing vermiste kinderen bedreigd door CDA Minister Grapperhaus’

(van onze ‘VVD&CDA-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Blok:Poen voor Terroristen & Dictators & Rihanna & ‘Judas-Getuigen(Video), maar geen geld voor Slotervaart en IJsselmeer Ziekenhuizen.
Amber Alert viert het tienjarig bestaan, maar achter de schermen is het onrustig, want het kon wel eens hun laatste jaar zijn. Het technische bedrijf Netpresenter, die de waarschuwingsberichten bij een vermist kind uitstuurt dreigt geen overheidssubsidie meer te krijgen van de ‘CDA Minister-Gestapo-Generaal Grapperhaus’. De oprichters van Amber Alert zijn meer dan terecht bang dat de opsporing van vermiste kinderen hiermee in gevaar komt net als bijv. het Slotervaart Ziekenhuis en hoe die mensonterend werd ontruimd en spannen een kansloze rechtszaak(Video) aan tegen het regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘CDA,D66,CU-Judas-splinterpartijtjes.

Zorgen om voortbestaan van Amber Alert nu het de zogenaamde ‘Liberale-(VVD-misdaadgroep)-Vrij Markt’ op moet net als de failliete Ziekenhuizen.

Corrupte & Perverse-(Pedo)-OM Zeeland-West-Brabant’ met perverse hoofdofficier van justitie Charles van der Voort krijgt tijdelijke ‘Doofpot-Top’(Video).
Sinds de start van Amber Alert zijn 25 alerts verstuurd: landelijke waarschuwingsberichten als de politie vreest voor het leven van een vermist of ontvoerd kind. Dit gebeurt via sms-berichten, social media, radio, tv, reclameschermen en snelwegborden. Ook zijn sinds januari 2011 bijna 1000 ‘Vermist Kind Alerts’ verstuurd, meldt de organisatie, die ook claimt dat in 94 procent van alle alerts het vermiste kind gezond en wel werd teruggevonden. “Met een systeem dat zulke successen oplevert, moet je zorgvuldig omgaan en niet in de site verkoop zetten voor de Ratten in pak”, zegt Frank Hoen, één van de oprichters van Amber Alert Nederland en directeur van Netpresenter. Hij maakt zich meer dan terecht  zorgen over het voortbestaan van Amber Alert, nu  de Nep en Fop Christen CDA Minister Grapperhuas heeft aangekondigd te stoppen met de geldverstrekking en Amber Alert in de verkoop te zetten. In de afgelopen zeven jaar kreeg de organisatie ongeveer 8 ton van de staat wat nog aanzienlijk minder is dan één jaar salaris van een ‘Witwas-Bankier-CEO-Elite-Gangster’ a la Ralph Hammers(Video). Zelfs de ‘Judas-getuigen’& Moordenaars Ross en La Serpa hebben meer gevangen(Video) dan Amber Alert.

#Metoo-Pedo-Alert Soerin Narian’ vandaag van kracht in (de omgeving van) De Balie(Video) te Amsterdam!!!

Islam’-Baardman terzetten in Syrië  vangen 30 miljoen en de ‘Jabhat al-Nusra –Witte Helmen’ 15 miljoen(Video),maar geen miezerige achthonderdduizend voor Amber Alert.  
Dat kleine beetjes subsidie in verhouding tot wat de Ratten in pak vangen en stelen (Video)en bijv. Prinses Amalia( 1,5 miljoen Taxfree- per jaar(Video) vangt was een noodvoorziening liegt de ‘CDA-Minister-Gestapo Generaal –Grapperhaus’ nu. De corrupte ‘Vinger-politie’ van de VVD-Minister Elite-Gangster Dekker(Video) wil het systeem aanbesteden, zodat ook andere roof en plunder commerciële partijen zich kunnen aanbieden om de techniek van het alarmsysteem op zich te nemen en hun zakken te vullen tot dat failliet gaat en daarna weer gesteund moet worden door de Staat (U dus middels belastinggeld). Volgens  de corrupte politie van de ‘VVD- Minister Elite-Gangster-Dekker’ en het Ministerie van Klasse Justitie en Veiligheid voor de Rijken van Grapperhaus is dat wettelijk verplicht gesteld door de ‘EU-Killer-Elite’, die vandaag de Eerste Wereld Oorlog herdenkt en voor die gelegenheid de ‘Mad Dog-Child Killer-Trump’ zijn laffe dienstweigeraars billen loopt te likken(Video). In een ‘Bral-brief’ informeerde de schaamteloze en gewetenloze ‘Nep & Fop Christen-CDA-Minister Grapperhaus’ de Kamer over de ‘Nep en Fop-aanbesteding’.

Opsporing vermiste kinderen komt nog meer in gevaar net als de Ziekenhuizen’. Doofpot-Rapport’:Ex directeur Ruf Stedelijk ‘onschuldig’ en dus gaan Grapperhaus en Ollongren ook vrij uit(Video).

Stem van de Straat/SaltoTV:De Globalisering van de ‘Staats’-kinderen uit Laagste Klasse in de klauwen van de VVD Griezel-Witwasser Fred Teeven-‘Jeugd-(geen)-Zorg-maffia(Video).

Frank Hoen is  terecht bang dat het opsporen van vermiste kinderen in gevaar komt door de bedreiging van de CDA Minister Grapperhaus. “De politie zette ooit Burgernet op, een sms-dienst waarbij voor verdachte of noodsituaties kan worden gewaarschuwd. Het lijkt erop dat ze nu een soort Burgernet 2.0 willen opzetten, waarbij Amber Alert is geïntegreerd. Maar onze organisatie is veel completer dan Burgernet, met een groot, internationaal netwerk. En nooit bedoelt dat andere partijen het nu commercieel gaan runnen, wat waar dat toe leidt weten we nu wel, kijkt u maar naar de onlangs failliet gegane Ziekenhuizen“. In 2013 ging Stichting Amber Alert Europe van start, opgericht door politie- en overheidsinstanties uit diverse Europese landen, om ervoor te zorgen dat een Amber Alert niet aan de grens ophoudt. “Een op de vijf vermissingszaken gaan de grens over, zoals laatst baby Hannah, die dankzij Amber Alert werd teruggevonden“, zegt Hoen.

Hannah nog zelfde dag gevonden zonder commerciële reclame.
Baby Hannah werd in februari dit jaar op een parkeerplaats van een supermarkt uit de handen van haar pleegmoeder gegrist. De politie vond haar biologische ouders,eerder uit de rechterlijke macht gezet, nog dezelfde dag samen met Hannah in een Duits vakantiehuisje. “Dat soort netwerken heeft de politie zelf helemaal niet.” De corrupte politie van Grapperhaus en het eveneens corrupte Ministerie van de VVD Minister Dekker benadrukken dat het kinderalert op peil zal blijven en dat Netpresenter gewoon kan meedoen aan de ‘Nep en fop-aanbesteding’ om ook hun zakken te gaan vullen over de rug van vermiste Kinderen. Ziet u het al voor u:
Amber Alert: Baby vermist in ‘Pedo-dag-verblijf’ en koop  Pampers’

Of Amber Alert:Demente verwaarloosde en ondervoede bejaarde vermist uit failliet verpleeghuis en Stem op ‘CDA-schoenen-fetisjist- Minister Hugo de Jong

Of Amber Alert: Doodzieke patiënt bij ontruiming Ziekenhuis spoorloos en Stem Op de VVD Minister Bruins.

Als het maar verbetering oplevert voor vermiste kinderen en niet voor de Commercie en Strijkstok’
Hoen vermoedt echter dat de ‘Nep en Fop-aanbesteding’ zo is geschreven op de corrupte ‘Zakkenvullers- partij’ waarmee de eveneens corrupte ‘Strijkstok-politie’ in zee wil gaan en dat hij daarom weinig kans maakt. Hij zegt er ‘best mee te kunnen leven als er dingen gaan veranderen aan het Amber Alert’. “Ook als dat betekent dat ik minder in de melk te brokkelen krijg.” Maar wat hij in de ‘D66-rechtbank’ wil bereiken, is dat alles zorgvuldig wordt aangepakt.Verandering is prima, zolang het maar verbetering oplevert. Niet zo zeer voor mij, maar voor vermiste kinderen.”De aanbesteding heeft geleid tot Kamervragen, waar Graperhaus zoals gewoonlijk zijn corrupt ‘CDA-gat’ mee afweegt. De ‘Ping Pong Democraat-Attje Kuijken’(Video) van de PvdA-hoertjes is bezorgd dat weer eens een mooi initiatief om zeep wordt geholpen, zoals de PvdA ook keer op keer gedaan heeft onder Rutte2.De schaamteloze en gewetenloze CDA Minister Grapperhaus liet daarop weten dat de winnaar( is al bekend) van de ‘Nep en fop aanbesteding’ dezelfde kwaliteit moet hebben als Amber Alert en de uitbuiters van de Ziekhuizen, Prais The Lord ‘De Geldduivel’. De kansloze zaak van Amber Alert tegen het ‘Kabinet-Taxfree Shell-Rutte &Co3’ dient op 23 november in Roermond bij een beruchte ‘D66-Rechtbank’(Video).

Ex Partijleder van de Stem van de Straat partij ing Steve Brown legt hierna o.a. het Fenomeen’ Ping Pong Democratie’ uit:

2 antwoorden »

 1. Symbolism Will Be Their Downfall Q

  UNICEF’s Bizarre 2018 Masquerade Ball

  UNICEF stands for United Nations International Children’s Emergency Fund. Its mission is to “address the needs of children and women in developing countries”. Apparently, another mission is to host creepy masquerade balls featuring celebrities dressed in satanic costumes.

  The dancefloor was actually a ritualistic Masonic checkerboard pattern. Invitations to the event feature a dualistic pattern under an all-seeing eye.

  A look at the official website of the event makes things clear: The event is 100% inspired by the occult elite and its rituals. Lees meer: https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/inside-unicefs-bizarre-2018-masquerade-ball/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.