Klasse justitie

Corrupte ‘SBS-Officier van Justitie Wouter-Bos-Altijd trefzeker’ vervolgt Verpleeghuisarts voor ‘D66-euthanasie’.

( van onze ‘VVD&CDA-D66-Pedo- Klasse Justitie ‘redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rechter De Waele “aka de Killer Queen”  en ‘OvJ. Wouter Bos-Altijd Trefzeker’: Wij en onze Peter hebben volste vertrouwen in ‘Moordenaar’ Astrid Holleeder(Video).
De  ‘Officier van Justitie Wouter Bos-Altijd trefzeker’ van het  corrupte Landelijk Parket en de vaste ‘Riool-medewerker’ van de  corrupte ‘SBS-Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ (zie Video hierna) en ‘Maffiaboss John de Mol’ is belast met de vervolging van deze uiterst principiële en media gevoelige zaak. Waarom? Konden ze niet iemand vinden van onbesproken gedrag bij het OM?

Kwart bewoners Verpleeghuis is zelden buiten en 75% met pis langs de benen(Video).
De ‘SBS-Riool-Showbizz-Officier van Justitie Wouter Bos-Altijd trefzeker’ gaat een verpleeghuisarts vervolgen wegens een geval van ‘D66-euthanasie’. Het is de eerste vervolging van een arts sinds de euthanasiewet in 2002 van kracht werd en haar bijnaam is niet de “Killer Queen”, want dat is die van Rechter Nienke de Weale die ook een vaste medewerker was van de corrupte ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’. De betrokken specialist ouderengeneeskunde is eerder dit jaar al berispt voor de onzorgvuldige levensbeëdiging van de patiënt,die dement was.De sensatie ‘SBS-Riool-Showbizz-OvJ Wouter Bos’ verwijt de verpeelhuisarts ‘Trefzeker’ dat zij ondanks onduidelijkheid in de wilsverklaring, toch de euthanasie heeft uitgevoerd, maar zwijgt over het feit dat het op een haar na failliete verpleeghuis(Video) het lichaam onderhands heeft laten ‘cremeren’ door de ex VVD Voorzitter & Lijkenverbrander de bolle ‘Mega-Fraudeur Henry Keizer’. Het corrupte Landelijk parket met Officier van Justitie Wouter Bos wil deze individuele zaak gebruiken “om belangrijke rechtsvragen over de levensbeëindiging van dementerenden beantwoord te krijgen en daarom ben ik o.a ook in overleg met mijn Raadkamer collega’s Peter R.,de Vries en Rechter Nienke de Weale aka” de Killer Queen “. De verpleeghuisarts, die vindt dat ze zorgvuldig heeft gehandeld, “juicht het verkrijgen van duidelijkheid over de wilsvraag bij wilsonbekwame patiënten toe, meer heeft er bezwaar tegen dat zo’n principiele en media gevoelige zaak gedaan wordt door een OVJ. die zich heeft geleend om in Riool -Lynch-Sensatie-programma als de ‘SBS-Judas-Raadkamer’ te gaan zitten met die walgelijke ‘Junkie &Hoerenloper Peter R. de Vries “, laat haar woordvoerder weten. Zij betreurt dat ze hiervoor persoonlijk wordt vervolgd door door zo’n ‘Riool-Sensatie OvJ. Wouter Bos’

Dubbelzinnig Nee tegen corrupte OvJ. Wouter Bos& ‘Maffia-Journalist& Polite-informant- Peter R de Vries’.
In deze situatie leidde de wilsverklaring van de 74-jarige demente vrouw tot dubbelzinnigheid. Er stond in dat zij euthanasie wilde wanneer zij in een verpleeghuis zou belanden, maar ook dat zij daar zelf over wilde beslissen. De vrouw sprak met haar man regelmatig over haar doodswens, maar stelde euthanasie telkens uit. Uiteindelijk belandde ze in een verlopen ‘D66- euthanasie- verpleeghuis’, in een toestand waarin haar dementie de overhand had. Toen de euthanasie werd uitgevoerd was de patiënt volgens de behandelend arts zo in de war, want ze riep steeds ik stem D66 en geef mijn organen weg, dat het zinloos zou zijn geweest haar te vragen naar haar doodswens. Dat is ook niet meer gebeurd.

Wie is nog zo dom om vertrouwen te hebben in OvJ. Wouter Bos.
Het OM wil dat de rechter nu beoordeelt of de arts had mogen vertrouwen op de eerdere wilsverklaring alleen. De verpleeghuisarts wordt verweten dat ze er zonder meer “vanuit ging dat de vrouw nog steeds dood wilde“.”De vrouw had weliswaar regelmatig gezegd te willen sterven en haar organen te willen weggeven, maar had ook verschillende keren gezegd niet dood te willen en haar organen te willen behouden “, schrijft het OvJ. Wouter Bos trefzeker  in een persbericht. Volgens het (pedo)-OM(Video) was de verpleeghuisarts bij wet verplicht de doodswens van haar patiënt met haar te bespreken. “Dat zij inmiddels dement was geworden doet hieraan niet af en want al onze kijkers naar onze ‘(Judas)-SBS-Raadkamer’ waren ook bejaarde dementen en het merendeel dat op de D66 DDR66 en VVV-(misdaadgroep) stemmen moet ook dement zijn, niet dan?“, aldus OvJ. Wouter Bos

Opmerking:De bizarre bijnamen die OvJ. Wouter Bos en Rechter Nienke de Weale in het bovengenoemde  artikel zijn hun door Peter R. de Vries gegeven tijdens een van de ‘Judas-Raadkamer’ Tv-uitzendingen en niet door ons (zie Video hiervoor).

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.