Kabinet Rutte3

Protest tegen ‘Taxfree-Shell-Rutte&Judas-CO’ en voor ‘Sociaal Nederland’ in Amsterdam.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (on)-Leefbaarheid achterstandswijken gaat gestaag achteruit sinds ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ aan de macht is(Video).
De vakbonden FNV en CNV organiseerde zaterdag een demonstratie in Amsterdam tegen ‘Taxfree-Shell-Rutte’&’ D66,CDA,CU-Judas-splinterpartijtjes’ en voor een ‘Sociaal Nederland’.In Amsterdam alleen al overleeft 30 procent onder de armoedegrens en staan 3 miljoen mensen in Nederland op het randje van financieel omvallen.Lekker ‘CDA&CU-Christelijk’ allemaal en echt D66 ‘DDR66-beschaafd’,niet dan?

Amber Alert:voor Amber Alert: Opsporing vermiste kinderen bedreigd door CDA Minister Grapperhaus’(Video).
De Vakbonden vinden meer dan terecht dat de Welvaart oneerlijk verdeeld is en dat de ongelijkheid alleen maar nog groter wordt.Alleen de ‘Taxfree-Shell-Koninklijke-parasieten-familie’ ,de ‘Taxfree-Shell-Multinationals’en ‘Elite-Parasieten-aandeelhouders’ profiteren van de bloeiende ‘Rat in pak-economie'(Video), arbeiders nauwelijks, aldus de bonden en de cijfers ter zaken. De mensen die tegen hun wil afhankelijk zijn van een honger-uitkering zijn al blij als ze dagelijks te eten hebben en een dak boven hun hoofd. Miljoenen kaal gelpukte mensen maken zich terecht zorgen over onder meer het voortbestaan van de al bijna om zeep gebrachte Verzorgingsstaat waar zelfs Ziekenhuizen nu failliet gaan(Video) en bijv. Amber Alert ten gelden wordt gemaakt en de onmenselijke lage minimumlonen en honger-uitkeringen. ,,Al met al zijn veel mensen, radeloze, wanhopig murf geslagen en sommige die nog de kracht hebben boos over het gebrek aan zekerheid, een te laag ‘honger-inkomen’ en de bezuinigingen. Daarom gingen ze naar de Dam om tegen de Straf de armen maatschappij van Rutte en zijn ‘Judas-Bende CDA,CU D66′ te protesteren..’

DDR66-Minister Koolmees’: Ontslag onderbetaalde “Labbenkakken” wordt nog makkelijker met de ‘Koolmees-Flits-ontslagwet’(Video).

 

‘Taxfree-Shell-Ruttt’& Co” Crisis is voorbij: Economische daklozen rukt op(Video). Russen en ‘Morco-Maffia’ geschokt.
Volgen de initiatiefnemers is het tijd om massaal deze ontevredenheid te uiten en ,,op te staan voor een socialer Nederland en die ‘VVD Boef Rutte’ de laan uit te sturen’‘. ,,Het is de hoogste tijd dat alle Nederlanders mee gaan profiteren van de economische ‘Rat in pak-groei’. Het tegenhouden van de afschaffing van de dividendbelasting betekent dat de vrijgekomen twee miljard euro naar de mensen moet. Het wordt tijd dat die criminele Rutte zijn zogenaamde ‘Christelijk& D66 DRR66 -Kabinet’ aan het werk zet, zodat dit geld bij de Nederlanders terecht komt en niet alleen maar bij  zijn’ Elite-Maffia-Bazen’ de ‘Parasieten- aandeelhouders’.”Helaas viel de opkomst tegen en dat komt hoofdzakelijk omdat de arme sloebers die het slachtoffer zijn van ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep al hun tijd nodig hebben om dagelijks te overleven en o.a. geen geld hebben om bijv. naar de Dam af te reizen.Wie wel aanwezig waren om mee te protesteren was een delegatie van de Mocro- Maffia(video) die voedsel en eten uitdeelde en zich vooral  lieten horen met de leuzen: “Laat u niet langer bang maken door Rutte met Poetin en ons en Wordt Wakker”!

Opmerking: Ondanks dat de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV deze week zwaar gesaboteerd(een hoge toon door de hele uitzending)was komen wij toch met een verkorte versie waarin schokkende beelden van de Genocide in Yemen en de  ‘Jabhat al-Nusra –Witte Helmen’ die als VIP’s(Video)  in Nederland waren voor nog meer Poen, maar wettelijk thuis horen in de cel en de ‘Super-beroepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké

 

 

 

2 antwoorden »

  1. Ziekenhuizen laten ze failliet gaan, maar owee als er een voetbalclub in de provincie failliet dreigt te gaan. Dan is er altijd (belasting)geld overvloedig met bakken beschikbaar voor bobo’s, dure aankopen en veel reclamesponsoring.

    Brood en spelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.