Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat gesaboteerd door de ‘Killer-Geheime dienst’ van Crown Prince Salman en/of de AIVD.

(van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV-redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-Enkele weken geleden was de Stem van de Straat al vanwege zware bedreigingen  ondergedoken in een Safe House(Video),maar deze week was het echt raak: Ondanks dat de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV deze keer zwaar gesaboteerd (een hoge toon door de hele uitzending)was komen wij toch met een verkorte versie waarin o.a. schokkende beelden van de Genocide in Yemen en de  ‘Jabhat al-Nusra –Witte Helmen’ die als VIP’s(Video)  in Nederland waren voor nog meer Poen, maar wettelijk thuis horen in de cel en de ‘Super-beroepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké

Zie hierna de oorspronlijke  inhoud van de gedoneerde uitzending: Schema uitzending:

Braking News: Spannende niet gesubsidieerde onderzoek Journalistiek van de Straatmet Joke zonder sensatie.

Allesdeskundige Joke’ is undercover als Lebso. Ze gaat proberen een ‘Toeristen–Visum’ te krijgen in de Haagse ‘Killer& Martel-ambassade’  van Prins Abdulaziz bin Abdullah bin Abdulaziz Abohaimed van Saudi-Arabië’.We hebben ons de afgelopen weken zeer geërgerd aan de hypocriete Westerse Pers van het Corporate crime en hun Dutch Outlet de Staats-NOS. Een journalist die n.b. een ex CIA-agent was(is) wordt in mootjes gehakt en zijn lichaam opgelost in een vat met ‘Saudi-zuur’ in een ‘Royal-Salman-Killer-Saudi- Ambassade’ en de hele Westerse  Pers staat dag in dag uit op zijn achterste benen. Maar dat ‘Mass Killer-Crown Prince Salman’ bijna 4 jaar lang dagelijks onschuldige burgers en kinderen in Yemen vermoord middels bombardementen met ‘UK & US Bommen’ van ‘Mad Dog Trump’ &’Liar May’ en de hele bewolking bewust wordt uitgehongerd kreeg amper aandacht tot dat een ‘journalist’ van de Washington post werd vermoord.

 Kijkt u maar naar onze reportage: 

 

En waarom is de ‘Royal-Elite-Maffia-bendelid’  H.E.Mr.Abdulaziz bin Abdullah bin Abdulaziz Abohaimed van dat ‘Royal Embassy of Saudi Arabia-Killer & Martel-Hok’ nog niet het land uitgezet? Nee,het land uitgooien doet Taxfree-Shell-Rutte & Co 1,2,3 alleen maar Russische diplomaten op grond van fake-News van de ‘NATO-CIA Bellingcat. De Mocro Maffia is geschokt(Video), want in Amsterdam worden voor minder gelijk kleine ‘Mams & Paps bedrijfjes’ en Coffeeshops dicht getimmerd door de corrupte ‘Vinger-politie’ van Korpschef Aalbersberg(Video).Kijkt u maar naar onze reportage:

U kunt het hel Verhaal nalezen op Volksnieuws uit Amsterdam

Super-beroepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké!
Zelfs de Internationale ‘Vuilnis-Dumpplek ‘voor uitgerangeerde en vaak op corruptie betrapte,maar altijd liegende Top Politici de Wereldbank wilde zijn vingers niet branden aan Zijlstra, maar de ‘Bouwfraude- VolkerWessels’. U kunt het hele Verhaal nalezen op Volksnieuws uit Amsterdam.

Jabhat al-Nusra –Witte Helmen’ in Nederland voor meer Poen en brallen in de NOS.
Na jaren van al dan niet stiekeme financiële steun heeft de Nederlandse regering van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ de hulp aan de  Syrische ‘Nep en Fop- Witte Helmen’ gestopt na dat bekend aan het worden was dat Rutte1,2,3  ‘Islam’- (CAI)-Terroristen  stiekem voor miljoenen financierde in Syrië(Video),maar niet de Slotervaart en IJsselmeer ziekenhuizen.Tijdens een tweedaags propaganda bezoek probeert een corrupte delegatie van Moordende & verkrachtende -Nep en Fop Witte Helmen-acteur daar nu weer verandering in te brengen. U kunt het hele Verhaal nalezen op Volksnieuws uit Amsterdam.

En zie nu onze Onthullende reportage over de Nep en Fop Witte Helmen:

Jerry Turner X met  Street Kunst& Art die u niet in de zwaar gesubsidieerde  ‘Rat in pak Museums’  ziet.

Vakbonden,& Werkgevers en Raad van State volgens Volksnieuws: ‘Koolmees-Flits-ontslagwet. deugt niet.
U kunt het hel Verhaal nalezen op Volksnieuws uit Amsterdam.

(on)-Leefbaarheid achterstandswijken gaat gestaag achteruit sinds ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ aan de macht is.
De (on)-leefbaarheid(Video)in de armste Nederlandse ‘Sloppenwijken’ loopt gestaag achteruit sinds het regiem Rutte1,2,3 aan de macht is.Dit schrijft zowaar deGOED MENSEN-Volkskrant“ op basis van onderzoek dat bureau RIGO uitvoerde in opdracht van de vereniging van woningcorporaties Aedes en dat zenden  wij ‘pas’ jaren uit. U kunt het hele Verhaal nalezen op Volksnieuws uit Amsterdam.

En tot slot een bijdrage van AmsterdamTV met ‘Heet voor de naald News’ met ’Flits-News reporter Steve Brown’:” Gluiperd & Slachter Dijsselbloem’& ‘Shell-Zalm’(Video)ook nog Ontmaskert als ‘Mega-Oplichters’ van het Volk.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.