koningshuis

Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het Koningshuis in beeld: Prinses Mabel & Linda de Mol.

(van onze ‘Royal-Pulp-Media-Maffia- propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Prinses Mabel Schatrijk(Video) met beursgang Adyen & Prins Bernhard jr. Schatrijk met Huisjesmelken & King Willem 300 miljoen per jaar in Wonderland.
Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media van ‘Maffiaboss & Bagger-psychophaat-John de Mol’ (Video) en het ‘Taxfree-Shell-Koninghuis’ schittert deze week in beeld op de cover met ‘Yab Yum Prinses Mabel’ & ‘Oerdomme Linda’ van het droogstaande ‘Christelijke’-Oranje Boven-plattelands vrouwen op leeftijd blad:”Linda”. De foto is overigens zwaar gephotoshopped, want de beide ‘Hoeren’ hebben geen enkele rimpel in hun gezicht en lijken wel (‘Incest-Zombie-TV-zusjes’).Maar dat zien de domme bejaarde droogstaande lezers van het op één haar na failliete vod Linda natuurlijk niet.

Taxfree-King Willem & Family’ in ‘300 miljoen euro per jaar Wonderland’(Video).

‘DDR-Minister Ollongren’ en ‘#Metoo-Johnny de Mol’ samen bij ‘Oerdomme Linda de Mol’ op de ‘Riool- bank’(Video).
Nog niet zo lang geleden kwalificeerde Koningin ‘Shell-Beatrix’ de Pulp-Media van in hoofdzaak ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘Potloodventende-“#Metoo-Dwergzoontje Johnny de Mol Jr’.(Video) als de ‘Riool-leugen’ regeert. Maar al gauw koos het Koningshuis eieren voor zijn Geld&bestaan en sindsdien trekt het Koningshuis hand in hand op met de ‘Pulp-Media-Maffia‘ om de massa Oerdom te houden met infantiele -Tokkie-mee zing- Koningsliederen’ en andere ‘Hersenverpulveraar-Oranje Boven-propaganda’ bij o.a. de Staats-NOS met dr. Goebbels-‘Rusland-kenner-Hater-Kysia Hekster'(ook werkzaam voor de AIVD(Video))en ‘RTL-Riool-Boulevard’ met ‘Oranje boven Royal-(ex) Oss Marc van de Linden‘. Bij het verschijnen van dit artikel was nog niet bekent of wanneerJohnny de Mol Jr. Prinses Mabel ook heeft ge-#Metoo.

 

De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis nooit zal worden vervolgd:

11 antwoorden »

 1. En dit wil ik weten ? of volk van holland eens is en wat gaan we er aan doen uw koning die niks te zeggen heeft volgens hun woorden wat niet waar is hij alex zet zij handtekening voor alles mits hij blijf leven zoals hij het nu doet want, holland heeft geen grondwet en ook geen grondwettelijk hof

  en dit is de VRAAG ?

  We horen altijd termen als “kleur van de wet” “rechtsstaat” Mensen vertellen ons dat we “de wet moeten gehoorzamen”. jjaa We worden gestraft als we “de wet overtreden”. Maar weinig mensen vragen zich af wat de wet is of welke man heeft de zogenaamde wetten gemaakt eigenlijk zijn. En ze vragen bijna nooit waar het bewijs is dat deze zogenaamde wetten individueel op ons van toepassing zijn.

  Like

 2. The Bank of England regeert over de gehele aardbol en gebrukt poltici als omkoopbare marionetten. Dit verklaart meteen waarom wij hier in Nederland met Rutte opgescheept zitten.

  Like

 3. Weert is een stad in de Nederlandse provincie Limburg en de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente. De gemeente Weert grenst aan Noord-Brabant en België, komend vanuit het noorden wordt duidelijk waarom de stad zich promoot als ‘de poort van Limburg’.

  Like

 4. Poland stronk!

  Net hun onafhankelijkheidsdag gevierd (dacht 100 jaar).

  Multi-culti maatschappijen degenereren naar 3e wereldniveau. En ja, moslims en de islamcultuur zijn daar een zwaarwegende factor. Want ik heb geen last van Vietnamezen of Sihks.

  2017 was overtreffende jaar qua zuuraanvallen in london, 2 per dag. Dat is gewoon 3e wereldniveau en de msm zwijgt in alle talen. Totdat het te laat is. De msm bewijst weer eens dat zij de vijanden van fatsoenlijk volk zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.