D66

‘D66-Hof’ geeft fout toe nalezen van Volksnieuws in ‘Nep en Fop vervolgingszaak’ ‘DDR66-Minister Ollongren’

(van onze ‘Pedo & VVD & CDA & D66- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM -Aangifte Baudet tegen ‘DDR-Minister-Jonkvrouw-Bilderber-Ollongren’ strandt bij ‘D66-hof’ van King Willem(Video).
Het ‘D66-gerechtshof’ geeft toe een ‘fout’ gemaakt te hebben in de behandeling van het verzoek van voorman ‘Boy Baudet’ van Forum voor geen Democratie (FVD)om D66 ‘DDR66- Minister-Jonkvrouw -Bilderberg- Ollongren’ (Binnenlandse corrupte Zaken) te vervolgen. Dat heeft het ‘D66-Hof’ woensdag bekendgemaakt. Het ‘D66 Hof’: “Na het lezen van het artikel van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir (Video) kwamen wij bij hoge uitzondering tot de conclusie dat wij ons weer eens schuldig hadden gemaakt aan Klasse Justitie.” De ‘fout kan’ leiden tot heropening van de zaak, waarin het hof eerder tot het oordeel kwam dat vervolging van Ollongren niet nodig is. Volgens de FVD-leider had Ollongren hem afgeschilderd als racist en dat was ook zo. Hij wilde dat ze zou worden vervolgd voor smaad en laster. Het ‘VVD-CDA-Openbaar Ministerie’ van de ‘Gestapo Generaal-Grapperhaus’& ‘VVD Elite-Gangster Dekker’(Video) zag echter geen reden tot vervolging van hun ‘gabber in crime-Ollongren’. Waarna de FVD-voorman naar het ‘D66-hof’ stapte om alsnog vervolging af te dwingen. Het ‘D66-Hof’ zag onlangs ook geen reden voor vervolging. Nu blijkt dat o.a. een reactie van advocaat en FVD-Kamerlid lichtelijke demente Theo Hiddema over het hoofd is gezien. Die reactie was 30 augustus wel degelijk ingebracht. Hiddema had daarvan zelfs een stempel van de ontvangstbevestiging van de centrale balie van het hof. De reactie van Hiddema is alleen niet bij de D66-rechters die de zaak behandelden en het  corrupte ‘VVD&CDA-Openbaar Ministerie’ terechtgekomen. „Het ‘D66-Hof’ betreurt dit zeer,(Kuch)”, aldus het liegende Amsterdamse ‘D66-gerechtshof’ in een verklaring.Het ‘D66-Hof’ heeft een intern onderzoek ingesteld(kuch). Of de ‘fout’ nu betekent dat de zaak wordt heropend, is nog onduidelijk, maar reken maar van niet. De ‘D66- rechters’ die de zaak behandelden, moeten beslissen of ze dat nodig vinden. Dat ‘DDR66-Ollongren’ ‘Boy Baudet heeft afgeschilderd als een ‘Stef Blok-racist’ tijdens een ‘Bral-lezing’ voor haar echte bazen de ‘Killer-Elite. Daarin had de corrupte ‘DDR66-Minister’ de FVD-leider beschuldigd van het betrekken van ras in het politieke debat net als de VVD Minister ‘Elite-Gangster Stef Blok’ altijd doet. Ze verwees naar een omstreden uitspraak van een partijgenoot, die bralde dat Nederlanders met een donkere huidskleur minder intelligent zijn dan anderen en ze bedoelde daarmee niet haar collega de ‘VVD Aasgier&Racist Blok'(Video).

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.