Elitaire Misdaad

Salman eist de doodstraf tegen de Special Forces van Salman die in zijn opdracht Khashoggie hebben vermoord.

(van onze niet gesubsidieerde ‘dr. Goebbels-CIA&Salman- Moord’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Als enige voorspelde wij reeds ver van te voren dat het Moordcommando van Crown Prince Salman de schuld zou gaan krijgen(Video) en voor de zoveelste kregen wij weer gelijk.
 “Stem van de Straat gesaboteerd door de ‘Killer-Geheime dienst’ van Crown Prince Salman en Allesdeskundige Joke is verdwenen sinds zij de Haagse Ambassade van Saudi-Arabië is ingegaan(Video)
De ‘Nep en Fop openbaar aanklager’ in Saudi-Arabië eist de doodstraf tegen vijf leden van de ‘Special-Moord-Forces’ van de ‘Massamoordenaar-Crown-Prince-Dictator-Salman’ omdat zij  zijn opdracht hebben uitgevoerd met de moord op journalist Khashoggi. Hij verdween begin oktober bij een bezoek aan het Saudische consulaat in Istanbul net als Joke de Allesdeskundige van de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir”(Video) na haar bezoek aan de Saudische Ambassade te Den Haag. Al snel bleek uit onderzoek van de Turkse autoriteiten dat Khashoggi door een ingevlogen Saudisch doodseskader  Special Forces en/of leden van de geheime dienst van Crown Prince Salman uit de weg was geruimd. Saudi-Arabië gaf pas na enkele weken toe dat de journalist in het consulaat beestachtig was vermoord onder druk van de media en bewijzen die naar buiten kwamen, die aantoonde dat hij in stukken was gehakt door een de ‘Special Forces-Moord-team’ van tenminste 15 man van ‘Crown Prince Salman& de CIA’.

Trump&Obama: America First: 500.000 Killed by ‘America’s-Killer-Elite’ with Global ‘Fake- War on Terror’(Video).

The ‘US-Killer Elite’- A Team Killings 
Last spring, the remains of 10 missing Afghan villagers were dug up outside a U.S. Special Forces base – was it a war crime or just another episode in a very dirty war?

Moet u zich eens voorstellen dat de Team-leden van de ‘Special-Moord-Forces’ van de ‘US-Killer-Elite’ die de opdracht hadden Bin Laden te vermoorden en na die opdracht te hebben voltrokken in Pakistan bij terugkomst zouden worden gearresteerd omdat het achteraf politiek niet meer goed zat en de doodstraf tegen hen geeist. En dat dan opeens beweert wordt dat Obama en Hillary Clinton nergens van af wisten. En dat deze ‘Special Forces-Moord-team’ op eigen houtje hadden bedacht om Bin Landen te vermoorden. Vergist u zich nu niet de CIA&MI6 en de Special Forces van de ‘US&UK-Killer-Elite’ dagelijks in de weer zijn om mensen die hun niet aanstaan over al in de hele wereld te vermoorden. De Drones van “Uncle Tom”-Obama, ‘Liar May’ en ‘Mad Dog Child-Killer Trump’ hebben inmiddels duizenden mensen zonder een proces vermoord.

In het daaropvolgende Saudische  ‘Doofpot-onderzoek’ in samenwerking en/of onderleiding van de ‘CIA-Torture Queen-Nina Haspel’ zijn 21 mensen opgepakt,die alleen maar orders uitvoeder van de hoogste Boss van Saoedi Arabië de ‘Massa-Moordenaar Crown Prince Salman & Pappie’. 11 leden van de Special Forces en/of geheime dienst worden nu beschuldigd van betrokkenheid bij de moord. De vijf tegen wie de doodstraf is geëist, worden aangeklaagd voor het opdracht geven tot de moord en het uitvoeren daarvan. De Saudische -‘Godsdienstwaanzinnige-Wahabisme-Nep en Fop-aanklagers’ gaan ervan uit dat Khashoggi in het consulaat is gewurgd en daarna in stukken is gesneden, maar van het stoffelijk overschot ontbreekt nog ieder spoor. Nu is moorden op onschuldige mensen omdat zij bijv. Homo en/of Lesbo en/of kritisch zijn in Saudie Arabië een wekelijkse ‘Showbiz-gebeurtenis’,die trouwens openbaar op straat en/of pleinen wordt gedaan met een feestelijk ‘Wahabisme-onthoofding’ en daar horen wij de Westerse MSM en de Staats-NOS&BCC zo goed als nooit over.

Leugen om de Crown Prince Salman en de CIA van ‘Torture Queen- Gina Haspel’& ‘Mad Dog Trump’ uit de wind te houden.

Volgens de ‘Nep en fop-aanklager’ had de adjunct-chef en ook al een prins is van de  ‘Moord-veiligheidsdiensten’ namens Crown Prince Salman de opdracht gegeven om Khashoggi in het consulaat te ontvoeren en naar Saudi-Arabië te brengen(kuch). De CIA wist ervan en voorzag deze actie van informatie en logistiek net als dat zij dat doen bij de Genocide in Yemen. Hij is inmiddels voor de Show ontslagen omdat hij ook een Prins is en leeft nu voor straf  als God in Frankrijk. Op 29 september, drie dagen voor de moord, werd het sein gegeven voor de (Moord)-operatie, bralde de ‘Nep en Fop openbaar aanklager’ in een dr. Goebbels-persconferentie die zeer goed is ontvangen in de’ US-MSM ‘van het Corporate crime en hun’ EU –Outlets’ de Staatsomroepen de NOS en BBC(Video) .

“Deep State,‘Mass Murder-Mad Dog Trump’& ‘Serial Killer& Drug dealing CIA’(Video).

Journalist Khashoggi :“Brutally tortured, killed and cut into pieces”(Video) at Saudi Consulate: Trump & Rutte &Ojik zwijgen(Video). 
‘Sultan Erdogan’ beschuldigt het Saudische koningsDictators-huis ervan achter de opdracht tot de moord te zitten en dat is waar en probeert wat miljarden binnen te slepen. De  ‘Nep en Fop- Saudische-onderzoekers’ houden vol dat  hun Elite-Maffiaboss de Kroonprins Salman niets afwist van de plannen om de journalist te doden net als dat bijv.  President “Uncle Tom”-Obama niets af wist dat zijn Special Forces (SF) de opdracht hadden om Bin laden te vermoorden. De ronduit levensgevaarlijk ‘psychopaat-Freak Adel al-Jubein’ de Minister van ‘Buitenlandse Olie&Moordzaken’ benadrukte op een ‘Fake new-persconferentie ‘dat zijn Maffiaboss de kroonprins “absoluut” niets met de moord te maken heeft op Khashoggi en ook niet met de Genocide in Yemen.De eveneens ‘Massa- Moordenaar’de ex CIA Boss aka “de Killer-Fatman”Mike Pompeo kreeg gelijk een kleine harde plassertje van die Persconferentie van zijn ‘gabber in crime’ ‘Psycho Adel al-Jubien’ en de Moord op Khashoggi en de Genocide in Yemen en was het er helemaal mee eens.De Turkse minister van Buitenlandse Zaken neemt geen genoegen met de verklaring van de Saudiërs en herhaalt dat hij wil dat de verdachten in Turkije worden berecht. In een reactie zegt hij ook dat er nog veel vragen onbeantwoord zijn, zoals waar het lichaam van Khashoggi is gebleven? Vanwege de moord heeft ‘Mad Dog Trump’ wat ‘Nep en Fop-sancties’ aangekondigd tegen zeventien onbenullige Saudische functionarissen. Onder hen zijn de Saudische consul-generaal in Istanbul en een naaste medewerker van de kroonprins(Kuch).

Opmerking: Ondanks dat de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTVdeze week zwaar gesaboteerd (een hoge toon door de hele uitzending)was komen wij toch deze week met een verkorte versie waarin schokkende beelden van de Genocide in Yemen en de  ‘Jabhat al-Nusra –Witte Helmen’ die als VIP’s(Video) in Nederland waren voor nog meer Poen, maar wettelijk thuis horen in de cel en de ‘Super-beroepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké Ziehier de uitzending.

 

8 antwoorden »

 1. Hi Steve, je bespreekt de special forces die de aanval op Bin Laden hebben uitgevoerd.

  Dit was Seal Team 6 en zij zijn omgekomen bij het neerstorten van hun helicopter in Afghanistan (=dead men tell no tales).

  Er wordt namelijk gezegd dat Bin Laden voordien al was overleden aan ziekte.

  De nepaanval was dan een publiciteitsstunt uitgevoerd voor de herverkiezing van Obama.

  Like

 2. In de strijd tegen het communisme was Bin Laden ooit een goede bondgenoot van de Verenigde Staten en daarmee ook van de CIA. Nu beginnen ze ineens te piepen en te klagen dat diezelfde groepering waar Bin Laden toe behoorde zo enorm slecht is in het handhaven van mensenrechten en dergelijke en dat er onthoofdingen en in stukken gezaagde lijven worden teruggevonden en dat alle vrouwen in boerka’s moeten lopen.

  Like

 3. Preventief Ruimen

  Obama en zijn brothers in crime lieten special forces seal team six preventief ruimen nadat ze (nep) Osama Bin Laden (een dubbelganger) buitenrechtelijk hadden geëxecuteerd. De standaard: geen gezeik met mogelijke (toekomstige)getuigen. Zint eer ge begint te werken voor de elite killer squats.

  ‘Osama Bin Laden killers gedood bij crash helikopter’
  In de Amerikaanse militaire helikopter die neergeschoten is in het oosten van Afghanistan, zaten militairen van de Amerikaanse elite-eenheid Navy Seals. Deze elite-eenheid heeft ook Osama bin Laden gedood. Lees meer: https://www.ad.nl/buitenland/osamakillers-gedood-bij-crash-helikopter~a6fa0bd5/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.