Amsterdam

Welke Duistere Rol speelt Van Gessel bij de Censuur poging op AT5 & SaltoTV van de ‘C-Omroep’.

(door het ‘oude mannen-PvdA-Vod-Het Parool en bewerkt door onze waarheidscommissie )


AMSTERDAM-NOIR- C(ensuur)-Omroep’ aanval(Video) met ‘Grachtengordel-Subsidie-Niksnutten & NPO-Trollen-“Uncle Tom”-Roethof& Guru-Semmenling’ op Salto & AT5.
Duistere ‘Rat in pak-Gessel Subsidie-Ruzie’ over AT5 &SaltoTV zorgt voor ‘Noord Koreaans-ontslag’ van volledige mediaraad. De stichting moet het mediabeleid van AT5 &SaltoTV bepalen, maar dit leidde tot onmin met de redactie en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV. Daarop besloot de corrupte stichtingsbestuurder ‘Rat in pak Paul van Gessel’, die ook ‘Graai en Naai directeur’ is van AT5 & SaltoTV en NH Media de voltallige mediaraad per direct Noord Koreaans de laan uit te sturen.

Volgens de ‘Rat in pak Van Gessel’ heeft de mediaraad, bestaande uit zeven eerlijke niet betaalde  vrijwilligers die toezicht houden op het programma-aanbod van POA, een ‘onjuiste opvatting over haar taken en bevoegdheden, want zij moeten doen wat ik en mijn twee ‘Politiek-correcte- Grachtengordel-Subsidie-Ladies Roethof & Semmeling willen’. Onder POA vallen AT5, SALTO, de Amsterdamse editie van  de NPO FunX en de Concertzender. De Duistere ruzie ging voornamelijk om AT5, dat al langer in zwaar weer verkeert en alleen nog maar al dan niet gedwongen door de ‘Rat in pak -Van Gessel’ door de straten van Amsterdam slentert en altijd de Stem van de Staat/Salto TV en partij( Video) boycot tot tevredenheid van ‘Rat in Pak Van Gessel’ en het ‘oude mannen-PvdA-Vod-Het Parool’.

Volgens de ‘Rat in pak -Van Gessel’ ,de corrupte en laffe man met meerdere petten op stelt de raad zich al anderhalf jaar niet constructief op. “De hoofdredactie van AT5 heeft anderhalf jaar geleden een nieuwe koers ingezet: meer verdieping, meer diepgang, minder kleine nieuwtjes, maar loopt toch nog niet genoeg aan de leiband van de Gevestigde Orde Politiek en de MSM van het Corporate  Crime(Video)aldus een brallende  Van Gessel. Dat is niet gebeurd op instigatie van de mediaraad. Tegelijkertijd weigert diezelfde raad volgens van Van Gessel om het media-aanbodbeleid vast te stellen.”

Drastisch ‘Van Gessel’s-Noord Koreaans’.
Begin volgend jaar loopt de concessie van de POA af om de lokale nieuwsvoorziening op radio en tv te verzorgen. Inmiddels heeft zich al een andere duistere partij gemeld die in het vorige artikel over  deze duistere zaak van het ‘oude mannen- PvdA Vod- Het Parool’  werd de ‘andere partij’ nog wel genoemd en in het zonnetje gezet, maar nu niet meer. Het gaat hier om de zogenaamde C-(censuur)-Omroep van de Subsidievreters, de schaamteloze ‘Grachtengordel Ladies’ “Uncle Tom”-Roethof & Guru Semmeling’ die de taak van POA over wil nemen met Van Gessel als hun algemeen ‘2 Petten-Directeur. Ook met het oog op die ontwikkeling noemt Van Gessel het onwenselijk dat de mediaraad dwarsligt, want hij wil dolgraag met de Subsidie-Ladie’s correct in één bed om o.a. de subsidie centjes te tellen en God mag weten wat nog meer voor smerigheid ………..‘ “Het was moeizaam communiceren voor mij als kleine ‘Media- dr.Goebbels-Dictator’ met meerdere Petten op. We moesten deze  Noord Koreaanse maatregel nemen“.”En daar komt nog bij dat het met hen zeer moeizaam communiceren was en dat zij geen goede afspiegeling vormen van de Expats (kassa voor de’ VVD-Vastgoed Maffia’ a La  Amsterdamse Huisjesmelkers-VVD Kamerlid Haga & Prins Bernhard Jr(Video)) en ‘D66&GroenLinks-Yuppie’ in ons Amsterdam. “Daarom hebben ik de Grote Van Gessel deze drastische Noord Koreaanse maatregel moeten nemen.” Van Gessel is behalve directeur van AT5 en NH Media (het voormalige RTV Noord-Holland) ook bestuurslid van POA. De Amsterdamse Kunstraad stelde eind 2016  terecht vast dat hij daarmee een dubbele pet draagt en dat dit onwenselijk is en feitelijk strafbaar. In het rapport afstemmen op AT5 staat: ‘De Kunstraad vindt deze combinatie van functies niet transparant en in bestuurlijk opzicht onverstandig en we hopen maar dat Justitie en/of de politie geen onderzoek gaat doen naar Corruptie van de zijde van Van Gessel .‘ Volgens de ‘Rat in pak-Van Gessel’ zal hij deze dubbelfunctie naar alle waarschijnlijkheid binnenkort opgeven(kuch). Waarom zit deze man nog niet de cel vanwege de ‘Rat in pak-ons kent ons- corruptie(Video)? Vragen voor de Korpschef Aalbersberg(Video) en de verantwoordelijke GroenLinks Rechts Wethouder Touria Meliani(Video)die zij nooit zullen beantwoorden

 

De Zwijger spreekt met Joris van de Sande van de in Regio Amsterdam best bekeken TV-zender SALTO (video).
AT5 gaat al jaren gebukt onder slinkende budgetten en loopt sindsdien alleen maar door de straten te slenteren van Amsterdam o.a. door de elkaar opvolgende bezuinigingsoperaties en omdat zij kennelijk geen enkele Amsterdamse creativiteit meer bezitten door o.a. het wan en misdadig ‘Rat in pak- bestuur’ van Van Gessel. Reden voor laffe en eveneens corrupt Gevestigde Orde journalistenvakbond NVJ(Video) om de noodklok te luiden. In een brandbrief aan GroenLinks Rechts wethouder Touria Meliani (Cultuur voor de Elite en  laffe en corrupte’ Politiek correcte-Grachtengordel- Subsievreters’  ) schreef de vakbond vorige maand dat ‘de grens is bereikt’. ‘De AT5- programmamakers mogen niet lang­er alleen de offers brengen voor het overeind houden van een al jaren niet meer bestaande sterke vrije en onafhankelijk journalistiek aanbod voor de stad door AT5.’ Daarvoor moet Amsterdam al jaren zijn bij SaltoTV, die een ongekende Outlet is geworden van het echte geluid van Amsterdam en dat zit de ‘Rat in pak- Grachtengordel drol- Van Gessel’ niet lekker.

Noot: Stem van de Straat verzoekt opheldering subsidie aan Human Nature Films en discussie met Wethouder Meliani, Roethof en Semmeling.

Aan B&W en Gemeenteraad Amsterdam en Roethof en Semmeling.

t.a.v. Wethouder Meliani.

Amsterdam, 29 oktober 2018

Geachte B&W Gemeenteraadsleden, Wethouder Melinai, Roethof en Semmeling,

Hierbij nodigen wij Wethouder Meliani, Mildred Roethof en Anne Mieke Semmeling uit voor een discussie in en met de Stem van de Straat Amsterdam inzake :”C(ensuur)-Omroep’ aanval met ‘Grachtengordel-Subsidie-Niksnutten & NPO-Trollen-“Uncle Tom”-Roethof& Guru-Semmenling’ op Salto & AT5(Video)., aangezien wij in onze komende uitzending het betreffende onderwerp Concessie AT5&Salto verlenging gaan behandelen in de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir”.Voordat u deelneemt aan deze discussie verzoeken wij u ons te informeren of Roethof en Semelling en/of Human Nature Films subsidie hebben ontvangen van de Gemeente Amsterdam en zo ja hoeveel en welke Wethouders en/of Burgemeesters en/of (Hoge) ambtenaren hebben dat geautoriseerd vanaf hun bestaan.Mocht u niet voldoen aan ons voorgaande verzoek gaan wij een beroep doen op de Wet WOB(Video). Wij vermoeden namelijk dat hier weer sprake is van ‘Ons kent ons corruptie’, uw welbekend. Vooralsnog zien wij alleenNathalie Sichtman Strategisch Beleidsadviseur Gemeente Amsterdam vermeld op de website van Human Nature Films als (duistere) subsidieverstrekker(Video) aan Roethof&Semmeling.Wij wijzen u er op dat wij met name de Stem zijn van de mensen zonder Stem in de media en de politiek, oftewel die 40% – 50% Amsterdammers die niet stemt(Video),omdat zij o.a. het vertrouwen in de politiek hebben verloren en op en/of onder de armoedegrens moeten zien te overleven in Amsterdam( 30%) .

In afwachting van uw antwoord,

Namens de redactie van de niet gesubsidieerde Stem van de Straat redactie en de Stem van de Straat partij,

Steve Brown en Joke Brand

2 antwoorden »

 1. Veel succes met de strijd tegen de Amsterdamse regenten.

  De papierversnipperaars zijn tot hier in Den Haag te horen lol

  En niet vergeten dat zelfs Willem Oltmans door de WOB aan zijn recht kwam.

  De aanhouder wint!

  Like

 2. Wereldwijd pikken mensen de autoritaire staatsbemoeienis niet meer!

  Een vijftal voorbeelden;
  – You Have To Hear About This Anarchist Town in Mexico Who Kicked Out The Government! – Roy Duarte
  https://anarchast.com/you-have-to-hear-about-this-anarchist-town-in-mexico-who-kicked-out-the-government-roy-duarte/
  – De crisis in de nieuwe geologische geschiedenis heet antropoceen; Stan van Houcke en Ruben Jacobs

  – Belasting = Roof; Toine Manders (LP) legt het uit.

  – Hoorzitting Toine Manders vs Renske Leijten (SP) “Belasting is diefstal”

  – ‘Het is hoog tijd voor WEvolutie!’
  https://evolutiegids.nl/wevolutie/

  Zoals in het laatst vermelde artikel staat:
  “De traditionele, controlerende politiek zal plaats moeten maken voor een dienstbaar en samenwerkend bestuur met een duurzame visie van alles wat leeft.”

  Geen regering, doch hooguit een bestuur. En dan wél een bestuur in de zin van WIJ, in plaats van ikke-ikke-ikke.

  Hoog tijd voor complete vernieuwing t.a.v. politiek, onderwijs, rechtspraak, inkomen, …. >>>
  https://decorrespondent.nl/3/de-oplossing-voor-bijna-alles-minder-werken/115335-ad6c6f0b
  http://humansarefree.com/2014/10/exposing-shadow-forces-behind-nwo.html?m=0

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.