corruptie

Belastingambtenaren van Hoekstra& Snel lichten terecht de ‘Elite-Taxfree-fiscus’ op:Niemand gearresteerd.

(van onze VVD&CDA-(Elite-Pedo)- Klasse Justitie redactie)


 AMSTERDAM De focus op ‘Kruimel-uitkeringsfraude’ van de VVD Boef “Two Face”- Klaas Dijkhoff leidt af van Mega-Faudes van de ‘Henry Keizer-Ratten in pak’.
’( Rat in pak)-Boeven vang je met (Rat in pak)-boeven’, die stelling gaat voortaan niet meer op bij de corrupte Belastingdienst, sinds ze daar afgelopen maanden vijftien medewerkers met stille trom hebben ontslagen wegens fraude en Witwassen met hun eigen ‘Nep en Fop-VVD-Henry Keizer & Linschoten-belastingaangiften’(Video). Verdachte aangiften van nog eens twintig andere Fraude-collega’s worden tegen het licht gehouden en de rest gaat de Doofpot in, want anders blijft er geen (corrupte)-ambtenaar meer over………..Tientallen wakker geworden ambtenaren van de  corrupte ‘D66&CDA-fiscus Hoekstra &Snel’ worden verdacht van het oplichten van diezelfde ‘Royal-Elite-(pedo)-Taxfree-fiscus’ met valse belastingaangiften. Vijftien ambtenaren zijn hiervoor inmiddels de laan uitgestuurd en niet aangehouden door de VVD&CDA-Elite-Pedo)-Klasse Justitie(Video) van de Ministers ‘Gestapo-Generaal Grapperhuis’ en de ‘Elite-Gangster Dekker’. Alleen wanhopige “Labbenkakken” worden gearresteerd als zij bijv. een brood stelen voor hun hongerende  kinderen in de Supermarkt.

Gluiperd & Slachter Dijsselbloem’& ‘Shell-Zalm’ ook nog Ontmaskert als ‘Mega-Oplichters’ van het Volk(Video).

Bestuurder Ratten in pak  Winter & de Boer & directeur Roldaan helpen straffeloos  met Oplichting IJsselmeer & Slotervaart ziekenhuizen failliet(Video).

Dit blijkt uit navraag van het ‘oude mannen-NSB-Vod-De Telegraaf’ en  vooral door Volksnieuws uit Amsterdam-Noir bij de corrupte ‘Pluk de massa kaal-Belastingdienst’(Video) van de twee Ratten in pak Hoekstra&Wiebes. In totaal stuitte de ‘Nep en Fop-fiscus’ sinds begin vorig jaar op 35 medewerkers die hun bijdrage aan de staatskas met verzinsels probeerden te minimaliseren. Een van de ‘Witwas-ambtenaren’ verklaart tegen over ons op basis van anonimiteit: “Kijk wij zien dagelijks dat de ‘Panama Papers-Ultra-Rijken’ en het ‘Taxfree-Shell-VOC-Koningshuis’, de Multinationals triljarden ‘verdienen’ (jatten van het Volk)en geen cent belasting hoeven te betalen van onze bazen die twee smeerpoetsen Hoekstra &Snel en dat is dan zogenaamd legaal en vindt je het dan gek dat wij ook een graantje mee willen roven voor onze kinderen. Waarom mag bijv. alleen Prinses Amalia haar zakken Taxfree-Mega vullen zonder er een dag voor te werken. En weet u waarom zij ons niet arresteren ? Nou, dat is simpel, we weten gewoon te veel misdaden van de Heersende Klasse en dat ‘Parasieten-Koningshuis’”.

 

De ‘frauderende& Witwassende ambtenaren’ lichten de Belastingdienst op vrijwel dezelfde misdadige manier als ’Taxfree-Royal-Utra-Rijken’en ‘Taxfree(-Shell)- Multinationals’ en de Misdaad-banken ING,ABN- AMRO en de Rabo bank(video). En dat laatste is logisch want dat zien zij dagelijks in hun werk voorbij komen en dat er niks aan gedaan wordt door Snel &Hoestra en Grapperhaus & Dekker. Dus lopen er ook bij de ‘Elite-(pedo-Taxfree-fiscus’ nu duizenden kleine zwartspaardertjes rond die hun zuur verdiende centjes in het buitenland verborgen willen houden voor de ‘Taxfree-Heersende Klasse’ en voeren ze er aftrekposten op die compleet uit de duim zijn gezogen. Tja ,ze volgen alleen maar het voorbeeld van de Heersende Klasse in “Banana-Fraude-NL” van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘Judas-obscure-splinterpartijtjes CDA,CU en D66’.

Opmerking: Ondanks dat de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTVdeze week zwaar gesaboteerd (een hoge toon door de hele uitzending)was komen wij toch deze week met een verkorte versie waarin schokkende beelden van de Genocide in Yemen en de  ‘Jabhat al-Nusra –Witte Helmen’ die als VIP’s(Video) in Nederland waren voor nog meer Poen, maar wettelijk thuis horen in de cel en de ‘Super-beroepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké Ziehier de uitzending.

 

7 antwoorden »

 1. Het is slechts kruimelwerk en akkefietjes bij dit soort ambtenaren..

  Trouwens, is het geen stemmingmakerij, waar zijn de formele bewijzen ? Het zijn uiterst gevaarlijke uitspraken die in de krant komen, die de staatsveiligheid ondermijnen, nog erger dan militaire sabotage.

  Het lijkt mij een soort intimidatie van het eigen personeel bij de belastingdienst, om de GIGA-problemen bij dit waanzinnig idioot inefficiente overheidsgedrocht nog aan te kunnen.

  Tuurlijk pakken ze de offshore-constructies van de multinationale fraudeurs niet aan.

  De geloofwaardigheid van de overheid is hiermee nu nog lager geworden dan het polderniveau bij Zoetermeer, 5 meter onder NAP.

  De echte zware criminelen hebben nu helemaal geen scrupules meer.

  Door de stomme kranten die dit bericht in de openbaarheid spuiten, nodig je in feite iedereen uit om elkaar op te lichten, belastingvrij ! TAX-free !

  Maar misschien is dat juist de bedoeling in de huidige Tax-free-naai & graai-banana-tank-Shell-republiek.

  Houzee, en heil Rutte & Gordon !

  Volgens de Christenunie zou het verraad van Judas ook fiscaal aftrekbaar zijn geweest. Amen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.