Politiek

Wereldwijd pikken Mensen de autoritaire ‘Rat in Pak-staatsbemoeienis’ niet meer!Behalve in NL.

(door bertmaashuis en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Een vijftal (plus 1) voorbeelden;
– You Have To Hear About This Anarchist Town in Mexico Who Kicked Out The Government! – Roy Duarte

– De  crisis in de nieuwe geologische geschiedenis heet antropoceen; Stan van Houcke en Ruben Jacobs:

Selectieve Belasting = Roof met de wet in de hand door de Heersende Klasse(Ratten in pak)(Video) op de kaal geplukte Massa; Toine Manders (LP) legt het uit.

Hoorzitting Toine Manders vs Renske Leijten (SP) “Belasting is diefstal van de Massa voor in hoofdzaak de ‘Royal-Ultra-Rijken-Elite Gangster’ met slaafse, corrupte en laffe politieke Lakeien als de ‘Gay-Godfater Rutte’ van de VVD-misdaadgroep ”. Leijten is nog niet echt politiek bewust en dat is jammer. Zij moet toch hoognodig als socialist bijv. Karl Marx en het boek:” Straf de arme” van Loïc Wacquant (professor sociologie) en Volksnieuws uit Amsterdam Noir (weer) eens gaan lezen en wat meer en vooral aandachtig kijken naar de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) en  minder naar de ‘dr.Goebbels-NPO’.

Modern Slavery: $1 an hour to fight fire in California. Rutte: Oké, wij doen ook mee(Video)!
Underground Presentator ing S.K.A. Brown van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV legt hierna  als ‘Volks-Gangster’ uit dat de ‘Wet’ in dienst staat van de niets ontziende extreem misdadige ‘Taxfree-Shell-VOC-Koninhuis'(Video) en zijn Lakeien de misdadige Politieke en Bestuurlijke Ratten in pak(Video).

–  Wat hebben “We”geleerd van de Eerste Wereld.Nou,“We”(het Volk)heel veel doden en “Ze”(de Killer-Elite) geen doden(Video).‘Het is hoog tijd voor WEvolutie!’
Zoals in het laatst vermelde artikel staat:
“De traditionele, controlerende politiek zal plaats moeten maken voor een dienstbaar en samenwerkend bestuur met een duurzame visie van alles wat leeft.”

Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het Koningshuis(Video) in beeld: ‘Yab Yum-Prinses Mabel’ & ‘Oerdoemm-Linda de Mol’.
Geen'(Rat in pak)-Taxfree-Shell-Rutte-regering regiem’, doch hooguit een eerlijke en transparant Bestuur door het echte Volk en voor het Volk. En dan wél een bestuur in de zin van WIJ, in plaats van ikke-ikke-ikke. En het doorlichten van de ‘dr. Goebbels-MSM’ van het Corporate Crime met hun Fake-News(Video) en de commerciële ‘Pulp-Media-Maffia’ van ‘Bagger-Psychopaat John de Mol’ en zijn Potloodventende-“#Metoo Dwergzoontje Johnny de Mol Jr.(Video) en zijn zus de Oerdomme zus Linda de Mol, zodat zij  niet langer meer de Massa hun hersens kunnen aantasten.

Kleine War Monguls ‘GroenLinksRechts Bram van Ojik’& ‘D66DDR66 Sjoerd Sjoerdsma’ eisen Oorlogs-maatregelen tegen Rusland(Video).

Hoog tijd voor complete vernieuwing t.a.v. politiek, onderwijs, rechtspraak, inkomen, ….
– De oplossing voor bijna alles: minder werken 
– These 13 Families Rule the World: The Shadow Forces Behind the NWO

3 antwoorden »

 1. Wij zijn de enige planeet in het hele universum, waar mensen en andere wezens worden bedrogen door het liegen, bedriegen, graaien en naaien met een banaan via het Torentje van Rutte. En toch blijven de mensen en wezens op deze planeet op Rutte stemmen.

  Like

 2. Cafe Weltschmertz: antropoceen; Stan van Houcke en Ruben Jacobs geweldig interview, absolute aanrader !!!

  Mogelijke antwoorden op de in het interview gestelde vragen
  For the first time in history, Eastern and Western secret societies have agreed to work together for the benefit of the planet, secret society sources say. As one Western secret society source put it, “Jesus Christ is going to get married to Guan Yin [the Buddhist Goddess of Mercy].”

  White Dragon Society is working towards funding an earth-based massive campaign to end poverty and stop environmental destruction
  The result is that unlimited funding is going to be made available to fund projects to help the living creatures of this planet, human and otherwise, the sources say. However, since we are entering historically uncharted waters, it will probably take a few months before the actual work can begin, the sources say. Meer: https://kauilapele.wordpress.com/2018/11/15/benjamin-fulford-11-12-18-jesus-christ-to-marry-asian-goddess-as-east-west-secret-societies-agree-to-save-planet-2/

  Like

 3. Ter oefening wat éénvoudige hersengymnastiek

  Zijn we binnen ’t onmetelijke universum de enige planeet met levende wezens of één van de talloze.

  Onderzoek alles en behoudt het goede, “re-search re-source”

  Are we eternal, being fooled around “the objects of objectivity” ?

  We zijn sinds ’t begin der tijden gekoloniseerd, gestupidiseerd in totale duisternis. Q “future proves past”

  Ruimte wetenschap: zijn we de kleuterklas der wetenschap onder de invloedssfeer van objectiverende Schriftgeleerden(academici)al ontstegen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.