Media-Maffia

Fransen massaal in verzet tegen ‘Boy Macron’ en De Telegraaf & NOS berichtten hysterisch inzake Zwarte Piet.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wereldwijd pikken Mensen de autoritaire ‘Rat in Pak-staatsbemoeienis’ niet meer!Behalve in NL(Video).
Gisteren kwamen de Fransen weer eens massaal in het verzet tegen ‘Boy Macron’ de President Puppet van de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ en de ‘Taxfree- Multinationals’zoals ‘Gay-Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep dat in Nederland is.Niks geen Zwarte Pieten:  200 gewonden, één dode en honderden arrestaties door de ‘NSB- blauwe hulp troepen’( politie) van ‘Boy Macron’.

Ook de kaal geplukte Grieken door o.a. Merkel en haar loopjongen de ‘PvdA-Gluipers Dijsselbloem’ en de Bankier-gangsters kwamen gisteren in verzet tegen de’ EU & US-Killer Elite’ en marcheerde o.a. op naar de Amerikaanse Mad Dog Trump-ambassade(Video). Niks geen Zwarte Pieten!

Amper Protest tegen ‘Taxfree-Shell-Rutte&Judas-CO’(Video) en voor ‘Sociaal Nederland’ in Amsterdam.

Amsterdam-NoirTV zendt uit een Bunker:’PvdA Gluiperd& Slachter van het Griekse Volk Dijsselbloem & ‘Shell-Moordenaar- Zalm’ ontmaskert als ‘Mega Oplichters’ van het Volk(Video).

‘Aasgier & Racist Stef Blok’: Het is genetisch bepaald: Zwarte Piet Oké voor afleiding en Pas op voor de Russen en Italianen.
De Italiaanse regering maakt zich niet bepaald geliefd bij de ‘Brusselse-Graai & Naai-Elite’. Er ligt een menselijke begroting met daarin onder meer een vervroeging van de aow-leeftijd, een stukje basisinkomen)
Maar amper een woord over het Griekse en Franse opstand tegen de uitbuitingen van de ‘Killer-Elite’ in de het ‘oude mannen NSB -Vod de Telegraaf’. De op één haar na failliete ‘NSB-Telegraaf’ stond gisteren en vandaag bol van de ‘spannende’ ophitsende hysterische ‘Zwarte Pieten-Riool-artikelen’ met titels als: ‘Grimmige sfeer in Leeuwarden: ‘Politie op slinkse wijzen afgeleid’, ‘Fouilleren bij intocht Zaanstad: “Wat heeft u in uw zak”, ‘Rellen en onrust bij diverse intochten’. Bij de ‘dr. Goebbels-Staats-NOS'( 1 miljard ‘subsidie’ (omkoping) per jaar van Rutte&Co(Video))  was en is het niet veel anders. Het ontbrak er alleen nog maar aan dat de corrupte Gevestigde Orde politiek met die twee gluiperige tot op het bot corrupte kleine ‘War Monguls GroenLinks Rechts Bram Ojik& D66DDR66 Sjoerd Sjoerdsma‘ (Video)de Russen de schuld geven achter de ‘Zwarte Piet Kul-onrust’.  Voor het echte nieuws dat er maatschappij toe doet voor het Volk moet u tegenwoordig zijn bij RT( Russia today) ,Anti-Media , Nico van den Ham, de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV en ons.
Opmerking:A.s. maandag kom de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)  met de uitzending: Zwarte Piet steelt niet, maar Rutte des te meer van het Volk& ‘Mocro Maffia’ helpt armen op de Dam (deelt kleren en voedselpakketten uit) en Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia(Video) en het Koningshuis in beeld: Prinses Mabel & Linda de Mol.

5 antwoorden »

 1. Met dank ah OM dat de burgerij via willekeur, intimidatie en angst probeerd te knechten (EU=4e Reich) en GS, zijn we weer de absurde fase voorbij en hilariteit regeert het land. Heerlijk.

  Noem het een sadistisch karaktertrekje maar ik blijf toch hopen op het volgende persbericht:

  Sylvana Simons gemolesteerd door Michael van Z. De bekende politica en mensenrechtenvoorvechtster Sylvana Simons is vanmiddag tijdens de intocht van de Sint in de hoofdstad aangevallen door de anti-Zwarte Pietactivist Michael van Z. Volgens ooggetuigenverklaringen begon Van Z., die onder invloed van harddrugs leek, plotseling te schelden. “Wat sta jij daar met je nepafro, die grote rode lippen, al die quasi-etnische gewaden en je bling bling? Schaam je je niet?” Waarop Simons naar verluidt begon terug te schelden: “wat moet je zelf nou met je ongeschoren witte rotkop, vuile junkie?”

  Hoewel enkele wel zeer minderjarige omstanders verheugd opkeken zo van Hé, eindelijk een Scheldpiet kon Van Z. zijn antiracistische inborst niet beteugelen en begon Simons af te takelen, al roepend “Ik zal die schmink eens flink van je porem tremmen met je white privilege, bitch!”

  Enkele omstanders, die La Simons herkenden van een niet nader genoemd weblog, wisten haar te ontzetten. Toen zij Van Z. na lang aandringen ervan wisten te overtuigen dat zij toch echt van nature zo zwart was, en beslist geen Zwarte Piet, stamelde hij verbouwereerd:

  “maar waarom maakt zij dan zo’n karikatuur van zichzelf, dat hebben die arme kleurlingen toch helemaal niet nodig, want dat doen wij wel voor ze?”

  De verwondingen van mevrouw Simons vallen volgens de politiewoordvoerder mee. Een woordvoerder van Bij1 laat weten dat hiermee beslist niet de waanzin van identiteitspolitiek is aangetoond. “The struggle must go on!”

  Gevraagd naar de vertaling bleef hij (m/v/x) overigens het antwoord schuldig.
  Naar een dwangbuis voor Van Z. wordt naarstig gezocht, maar in de GGZ blijken er nog 90.000 wachtenden voor hem. Einde persbericht.Wordt zo’n kinderfeest toch nog gezellig.

  Hetkanverkeren | 18-11-18 | 13:25

  https://www.geenstijl.nl/5144897/kick-out-jerry-airfryer/#comments

  Like

 2. De kleur van Zwarte Piet is heel belangrijk.

  Macron mag niet de Zwarte Piet worden, en de idiote discussie over Zwarte Piet is natuurlijk veel belangriijker dan de GIGa-schulden van de Italianen aan Nederland: 200 miljard Euro !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.