pvda

‘Ping Pong democraat Asscher’ probeert zijn arbeidersverraad weg te poesten in Groningen .

(van onze PvdA-Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Groningen was gisteren in het geheel niet onder de indruk van PvdA-Hoertjes ‘Nep en Fop-oorlogstrom’ van de arbeidersverrader en corrupte ‘Ping Pong Democraat’(Video) ex Vice Premier Loopjongen Schizofrene Asscher van de ‘Gay Godfather Rutte’ van de  VVD-Misdaadgroep.

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

Samsom beloont voor zijn Arbeiders verraad met ‘Mega-Graai-Klus ‘door zijn Godfather Rutte.
Nu is Asscher opeens zwaar tegen alle Pluk de armen, zieken en bejaarde kaal ‘Misdaad-maatregelen’ van Rutte en dumpt de ‘Islam-Oliedollar Vluchtelingen’& White Helmets-Terroristen’ in de Volksbuurten met voorrang op een huis(Video) waarvoor hij zelf mede verantwoordelijk was en is. Nadat ‘Schizofrene Asscher’ 4 jaar lang als loopjongen de Hoer heeft gespeeld voor Rutte en het meedogenloze, fascistische Groot Kapitaal en Taxfree-Shell-King Willem& Parasieten-Familie. En het feit dat Asscher genadeloos misdadig bezuinigd  heeft op sociale voorzieningen en de Laagste Klasse probeerde hij dat gisteren in Groningen te verbloemen en weg te poesten. Hij kan zich beter door Zwarte Piet in de zak laten stoppen en voorgoed verdwijnen naar Spanje in het Luxe Wachtgeld(Video). Gisteren was de arbeidersverrader Asscher omringt met een stel ingehuurde ‘SBS-Riool -Showbizz-jongelui-acteurtjes’(kosten 10.000,- euro) in Groningen met de bekende  beruchte Rode rozen waar eens ‘Imam Samsom’ met zijn ‘Callgirl Saar van Bueren’(die Hoereert zich riant betaald  nu al weer tijden bij de ‘EU-PvdA-MH17-Huilcomediant –Timmermans’) ook mee liepen te leuren door de straten. En daarna als een Hitsige baasje als ‘Supersonische-geile Raket’ in zijn gratis Bolide met ‘Jan met de Pet-chauffeur’ wegscheurde (bonkte) van het in zijn ogen domme ‘PvdA-gepeupel’. Veel Groningers  jouwde Asscher uit? ‘Rot op arbeiders verrader, jij  en die ‘Geile Beer Samsom’ hebben ons met die Rutte 4 jaar aan het Gas gelaten voor de ‘Taxfree-Shell-Multinationals’ ,‘PvdA-Boef’ dat je bent’.O

Opmerking:A.s. maandag kom de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV(Video) met de uitzending: Zwarte Piet steelt niet, maar Rutte des te meer van het Volk & ‘Mocro Maffia’ helpt armen op de Dam (deelt kleren en voedselpakketten uit) en Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia(Video) en het Koningshuis in beeld: Prinses Mabel & Linda de Mol.

5 antwoorden »

 1. Alles draait om het Hootonplan!

  Eenheidsworst scheppen, zodat alle (West Europese) landen overheerst kunnen worden.

  Géén nationale gevoelens meer. Géén christelijke waarden meer. >>> Vermenging met islamisten maakt dat de Nederlandse (en Duitse, Franse, Spaanse, enzovoort) identiteit geheel verloren gaat. Zodat de behoefte om voor eigen land op te komen, uit dooft!

  Maar zo ver gaat het NIET komen.

  Nationale identiteiten zijn hoogst noodzakelijk om een gezonde samenleving in stand te houden!

  Ascher, Halsema, enzovoort; allemaal van joodse origine?

  https://www.youtube.com/watch?v=1HNcLKj_USE (1½ min.)
  https://www.youtube.com/watch?v=-7ldT3YL2Kw (1 minuut) Hoe krankzinnig is dit? !!!

  Like

  • Zo denken politici over labbekakken, vooral bij pvda is dit altijd stem- en klapvee geweest. Eigenlijk zoals de hele elite en oude politiek over de bevolking denkt. Asscher heeft altijd in deze omgeving geleefd en kan dit niet verbergen in zijn ‘omgangsvormen’.

   DDR66 is ook een goed voorbeeld, want A. Pechtold doet ook altijd neerbuigend naar de kiezers. De nieuwe buikspreekpop heb ik gelukkig nog niet gezien.

   Like

 2. Dat die ASS-cher zich nog durfde te vertonen in Groningen.

  Valt me nog mee dat hij niet is ingepakt met pek en veren, en verwerkt is tot kunstmest om de gaten in de scheuren van de beschadigde huizen van de aardbevingen mee op te vullen.

  Van een echte mega-hoer als ASS-cher kunnen ze overigens bij Yab-Yum nog erg veel leren.

  Niet alleen zijn lichaam en leven worden door ASS-cher zelf verkocht, ASS-cher verkoopt ook zijn ziel tegen de hoogste prijs (inclusief de BTW-verhoging) aan de duivels van de NAM.

  Met de zegen van de ChristenUnie. Amen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.