President Donald Trump

Donald Trump: Fake News my daughter didn’t use private mail for WH it was crooked Hillary.

( van onze ‘US- Killier-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Tv-Trash-Soapy Ivanka Trump’ weet niet hoe haar land van ‘Daddy-(Pimp)-Trump’ heet tijdens opening US-Ambassade Jeruzalem(Video)
Domme Ivanka’s gebruik van een persoonlijk e-mailaccount kwam aan het licht nadat overheidswaakhond American Oversight een WOB-verzoek had ingediend om haar mailberichten in te zien. Dit werd geweigerd. Diverse ministeries en overheidsdiensten gaven uiteindelijk honderden e-mails van domme Ivanka vrij nadat de waakhond naar de rechter was gestapt. Trump heeft inmiddels zwaar beledigd  en woest gereageerd middels zijn ‘President -Roetetoeter–Bully- Twitter’ en doet het af als gemene Fake-News, want het is Hillary volgens hem en nooit zijn dochter die domme Staatsgevaarlijke dingen doet. Uit de e-mailberichten die American Oversight heeft gepubliceerd, blijkt dat ‘Mad Dog-Trump’ zijn domme ‘TV-Trash-Soapy- dochter'(Video) Ivanka  onder anderen communiceerde( bralde en loog) met de corrupte Ministers van ‘Geen-Onderwijs voor de Laagste Klasse & Rat in pak-Economische Zaken’ over beleids wan en misdadige zaken, duistere ‘Vul de zakken- afspraken’ en andere perverse ontmoetingen. Ambtenaren in de VS moeten overheidsaccounts gebruiken. Ook bepaalt een wet dat alle communicatie van het Witte Huis bewaard moet blijven. Dit is echter onmogelijk als medewerkers, zeker de extreem corrupte en perverse veelal ‘Pedo-presidentiële-adviseurs'(Video), hun persoonlijke e-mailadres gebruiken

Schaamteloze hypocrisie van beide  zijde. ‘Mad Dod-Trump’: ’Chinezen hackten ‘War Mongul-Clinton & Pedo Bill’(Video).
De ‘Goldman& Sachs-misdaadbank’ corrupte aanhangers van de ‘Pedo-Witwas-Foundation-Clintons’ waren er als de kippen bij om de domme Ivanka’s haar zo veelste ‘Showbizz-Reallty-Riool-Show-misstap’ te bekritiseren. ‘De schaamteloze hypocrisie van deze mensen blijft mij verbazen’, twitterde  de eveneens schaamteloze, corrupte  hypocriete Robert Reich, minister van geen Arbeid voor de gewone man onder President ‘Pedo-Bill-Clinton’ en een aanhanger van War Mongol Hillary tijdens de door haar verloren  Freak-presidentsverkiezingen. Hij wees erop dat nu zes medewerkers van de ‘Mad Dog-Child-Killer- president’ persoonlijke e-mailadressen hebben gebruikt nadat de               ‘ “Metoo- Kruisengrijper-Trump ‘het  ‘Crazy-Witte Huis’ had betreden en direct de toilet vol gescheten dat het de pan uit stonk, wat Ivanka zoals gebruikelijk direct in extase bracht met als gevolg een heel belangrijk post in het ‘Crazy-Witte huis’ .

Zoek het Verschil tussen de twee ‘Taxfree-Queens Maxima& Ivanka Trump’(Video).
Onder hen zijn voormalig ‘Witte Huis-Neo Nazi-strateeg’ ‘KKK- Steve Bannon’ en ‘Red Neck-Stephen Miller’, die de president bejaarde Puppet Trump onder andere adviseert over immigratie alleen voor de ‘Ultra-Rijken-Elite-gangsters’. Reich: ‘Terwijl domme ‘Parasieten- Ivanka’ een persoonlijke e-mailaccount gebruikt voor haar corrupte overheidszaken, belt haar bejaarde haar demente vader met een onbeveiligde mobiele telefoon die wordt afgeluisterd door de Chinezen en de Marsmannetjes.’ De oud-minister doelt hier op een recente onthulling dat de ‘Mad Dog-president’ nog steeds een oude privé-telefoon gebruikt om zijn vrienden Hoeren en zijn Internationale ‘Vastgoed-Maffia’ & Bankier-gangster’-Bazen en niet te vergeten zijn grote vriend de ‘Massa-Moordenaar-Crown Prince Salman'(Video) te bellen.

 

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.