Elite -Pedofielen

Nederlandse ‘Royal-Elite-OM-Demmink-Pedo’s’ No. 3 op ranglijst kindermisbruikers in Cambodja.

( van onze ‘Royal- Elite-Pedo -VVD&CDA&D66- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).
Kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes start met een campagne tegen het ‘Pedo-sekstoerisme/misdaden’ met straatarme kinderen in Cambodja. Alleen al in de onder toeristen populaire provinciehoofdstad Siem Reap worden jaarlijks gemiddeld 20 ‘Pedo-sekstoeristen-misdadigers’ betrapt en vervolgd. Het merendeel weet middels omkoping  en of de juiste connecties vervolging te voorkomen net als in Nederland en/of de USA.

Top VVD-er Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo(Video) en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video).

OM-‘Neuk-paar Nimwegen& Bloos‘ maakte omstreden ‘Love-Pedo-Demmink-‘dienst’-Trip’(Video) naar Thailand(Video).
De meesten ‘Rapist Pedo’s  al La ‘Prins Claus & Demmink& Nijpels & Pechthold’ komen uit Westerse landen. Gemeten naar aantallen gearresteerde kindermisbruikers staat Nederland op de derde plaats, maar feitelijk met Stip op de eerste plaats, want de US heeft 18 x meer inwoners dan Nederland.De grootste groep kindermisbruikers die geschaakt zijn komen uit de ‘US-Killer-Elite’. De campagne tegen de ‘Pedo-sekstoerisme-misdadigers’ met straatarme kinderen richt zich onder meer op  de Nederlandse ‘OM-Royal-Elite Demmink & Nijpels & Pechtold-Pedo Rapist–Kliek’ en die hebben al decenia’s lang min of meer vrij spel  omdat het ‘VVD& CDA-OM’ en de Politiek Top laag a la ‘Rose Pedo-Ed Nijpels’ & ‘Penthouse Pechthold’ en de Royals(denkt u alleen maar aan Prins Claus en Prins Andrew )doordenkt is met ‘Rapist-Pedofielen’.

‘Pedo-D66–Raadslid-Suikeroompje Versloot’ drogeert en verkracht(Video) samen met zijn ‘VVD-vriend’ 14-jarige jongen(Video).

Pedo-PvdA-Wethouder Brandes’ aka “de Lolita-man” het Wachtgeld in na zieke ‘Perverse -chatcontact’ met meisje van net 16(Video).
In 2016 waren er alleen al in de provincie Siem Reap 22 zaken tegen westerse kindermisbruikers, een jaar later 14 en over de eerste helft van dit jaar staat de teller al op 12, terwijl er duizenden zaken zijn.Terres des Hommes werkt samen met lokale organisaties en informanten aan de opsporing van kindermisbruiker en dat is dweilen met de kraan open net als in Nederland en de USA en Engeland. Daarnaast ondersteunt de organisatie de telefonische meldlijn Aple in Cambodja, waar iedereen vermeend misbruik kan melden. Volgens de medewerkers vindt er een verschuiving plaats in de werkwijze van ‘Royal-Elite-Pedo-sekstoeristen-misdadigers’. Hulpverlener in de media: ‘Zij zoeken niet langer alleen contact met straatkinderen en hun families maar ook met kinderen in instellingen als scholen, kerken, hulpprojecten en kinderopvang: Met de slogans als:” Stop uw Westerse leuter in onze straatarme kleuter”. Door zich daar bijvoorbeeld aan te melden als Leuter in de kleuter – vrijwilliger en/ of’ Nep en Fop-adoptie ouders’ en/of als NGO van een ‘Goeden Doelen Maffia’- “#Metoo- Potloodventer -Johnny de Mol Jr.- misdaadgroep(Video).’

 Queen Elizabeth: Sir Jimmy Saville and Sir Edward Heath Pedophile’s Royal OK!(Video)

Betrapte VVD-Pedo’ ex Burgemeester Gebben weg als voorzitter Oranjeverenigingen (Video)en ‘Hopsa’ het Luxe Wachtgeld in op naar Cambodja .
 ‘Pedo Rapist Demmink & Nijpels & Pechthold-Sekstoerisme’ komt volgens Terres des Hommes in Azië vooral voor in Thailand, Cambodja, Engeland( Royals & de ‘BBC-Pedo-Rapist-Saville-kliek)’ Nederland, USA( denkt u maar aan de ‘Pedo Bill Clinton –Kliek’), Nepal en de Filipijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.