Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat gesaboteerd door de ‘Killer-Geheime dienst’ van Crown Prince Salman en/of de AIVD.

AMSTERDAM-NOIR-Enkele weken geleden was de Stem van de Straat al vanwege zware bedreigingen  ondergedoken in een Safe House(Video),maar deze week was het echt raak: Ondanks dat de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV deze keer zwaar gesaboteerd (een hoge toon door de hele uitzending)was komen wij toch met een verkorte versie waarin o.a. schokkende beelden van de Genocide in Yemen en de  ‘Jabhat al-Nusra –Witte Helmen’ die als VIP’s(Video)  in Nederland waren voor nog meer Poen, maar wettelijk thuis horen in de cel en de ‘Super-beroepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké!

 

3 antwoorden »

  1. Je bent niet de enige. John van den Heuvel mag door dreiging niet meer naar studio Boulevard maandag 19 november 2018 | 22:41 “[ … ] De Amsterdamse ‘driehoek’ van burgemeester Halsema, hoofdofficier van jusititie Nicole Zandee en korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg heeft dit besloten. [ … ]” Zie ook John van den Heuvel over uitleg gemeente: ‘Echt lulkoek’ dinsdag 20 november 2018 | 10:37 “[ … ] Opvallend is dat Van den Heuvel niet weet waarom hij beveiligd moet worden. ‘Tegen mij zeggen ze dus niet wat die dreiging inhoudt.[ … ]”

    Like

  2. Homo Hans Kraay jr. geeft in Veronica Magazine een inkijkje in de veranderingen die zich hebben voorgedaan in het leven van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp, sinds hun overstap naar Veronica
    Volgens hem is het vooral René die is veranderd. „René heeft nu een ongelofelijk leuke nieuwe vriend! Je weet dat René altijd het hele weekend op de bank lag om voetbal te kijken. Maar hij is er dankzij zijn nieuwe vriend achter dat je ook op een bank kunt zitten.”
    Zelf wordt homo Kraay per aflevering ingehuurd(homoconnecties), vertelt hij in zijn belcolumn. En bij hem veranderde er niet veel.„Ik probeer nog steeds niet leuker te zijn dan knul René, want dat lukt niet. Ik probeer geen hardere opmerkingen dan Johan te maken, want hij werkt niet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.