Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat: Zwarte Piet steelt niet, maar Rutte wel&‘Yab Yum Billen’ Prinses Mabel in beeld(Schokkend).

(van onze niet gesubsidieerde(Video) Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Deze week in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(video): Zwarte Piet steelt niet, maar Rutte des te meer van het Volk(Video) & ‘Mocro Maffia’ helpt armen op de Dam (deelt kleren en dure cadeaus’  en voedselpakketten uit). En het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia(Video) met het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis’ in beeld: ‘Yab Yum-Prinses Mabel’ &‘Oerdomme Linda de Mol’.  Met voor het eerst de ‘Yab Yum Billen’ van Mabel gefilmd. Genie Jerry Turner X krijgt een Emmy Award. ‘Allesdeskundige Joke’ is overspoelt met aanzoeken van Nigeriaanse Prinsen en anonieme hijgers. En de onvermoeibare strijder Leo Reawaruw aka “Leo Ambon” tegen het onrecht stoomt op naar het EU-Parlement .‘Slotervaart- Ziekenhuis-Elite-Gangsters’ de Ratten in pak Winter&de Boer&Roldaan‘ stelen straffeloos 10 miljoen euro van (Kanker)-patiënten (Video) en worden bestraft met een riante afvloeiing ‘s regeling van 10-20 duizend euro per maand en nog veel  meer echt (straat)-News dat u nergens anders ziet tot groot verdriet van de corrupte ‘Twee Petten-Grachtengordel-subsidie-Maffia -AT5- Boss-Paul van Gessel’(Video)  .

 

 

7 antwoorden »

 1. Ik heb niks tegen Zwarte Piet. Mits hij maar echt zwart is.
  Pikzwart, roetzwart, donker, maakt niet uit.

  Nederlands cultureel erfgoed mag niet verkwanseld worden aan halfbakken-intellectueel-achterlijke linkse grachtengordel-discussies.

  Like

 2. PS…

  Slavernij is zo oud als de moderne mens bestaat en veelal het gevolg van oorlogen, roof partijen die weer het gevolg zijn van achterlijke en satanische ideologieën en religies die de mensen voorhouden dat juist zij het uitverkoren volk zijn en dus gerechtigd zijn etc. En dan praten wij heus niet alleen over de Hebreeërs die zich later Joden noemden en die weer gedeeltelijk opgingen in de Khazaren en de Crypto Joden die de Katholieke Kerk hebben overgenomen samen met Satan.

  Wat denk je van de Kruistochten en de Crypto Joden / Arabieren Saoediërs Ook in de tijd dat Cohen nog gewoon Cohen heette en hun naam nog niet hadden veranderd in Halsema, De Jonge, Wiebes, Gribus etc. kwam de naam Cohen wel verdacht veel voor in de advertenties waarin zwarte slaven werden aangeboden voor veel geld…

  Bedenk ook dat Zwarte Stamhoofden hun onderdanen met gemak verkochten aan de hoogstbiedende Arabier of Jood. Bedenk dat in de huidige maatschappij in Europa de zwarten elkaar tot op het bod discrimineren.

  Ook in Israël het geroofde) thuisland van de Zio Nazi Khazaren wordt iedereen gediscrimineerd die niet luier wit is als de grootste misdadiger aller tijden: Zio Nazi bij uitstek Bibi Netanyahu.

  Ook zou ik de gekleurde medemens willen vragen of Europa cq Nederland wel het juiste land is om in te wonen met zoveel misstanden die het leven blijkbaar onmogelijk maken ?

  Like

 3. Op dit moment kan ik geen oordeel vellen over de toestand van de Yab-Yum billen van Mabel, aangezien ik me er nog niet in verdiept heb.

  Wel wil ik aangeven geen bezwaar te hebben dat de walgelijk vieze billen van Johnny de Mol helemaal zwart worden geschilderd, als compensatie voor de kinderen die in verwarring zijn gebracht door de hele Zwarte Piet discussie.

  Immers als de kinderen de zwarte billen van Johnny de Mol zien, dan schrikken ze zich niet zo erg als op dat uiterste schokkende filmpje waar Johnny het zwembad in duikt en asociaal tekeer gaat tegen Estelle.

  Like

  • LS…

   De Zwarte Piet discussie is de zoveelste hypocriete schijnvertoning om zwakbegaafden, pseudo intellectuelen en halve criminelen de straat op te krijgen met maar een doel: CHAOS !

   Soros en consorten zijn de aanstichters en de Illuminatie Knechten die achter de tralies moeten .

   Gaat ook niet gebeuren zo lang de gemiddelde mens van voren niet weet dat hij van achteren bestaat en daar door eeuwige echte Zware Piet is…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.