corruptie

Acute hartaanval,etc in Lelystad is een gewisse dood met dank aan VVD Minister Bruins.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bestuurder Winter & de Boer & directeur Roldaan helpen met Oplichting IJsselmeer & Slotervaart ziekenhuizen failliet(Video).
Bewoners van Lelystad kunnen na het duistere ‘Fraude & Witwas-faillissement’ van de IJsselmeerziekenhuizen in samenhang met het faillissement Slotervaart ziekenhuis van de ‘Elite-Rat in pak-Maffia bazen Winter & de Boer & Wit-was-directeur Roldaan’ voorlopig fluiten naar een spoedeisende hulp waarvoor operatiekamers nodig zijn. Ook een afdeling voor acute verloskunde zit er op dit moment niet in. Wat maakt één of meer dode “Labbenkakken”- baby’s uit in de Vrije marktwerking wereld van Rutte &Co uit  De ‘VVD Elite-Gangster Minister Bruno Bruins’ (Volksgezondheid voor de Rijken )beloofde/loog de Tweede Kamer onlangs om te kijken of deze  eerste lijn zorgvormen terug zouden kunnen keren naar Lelystad, maar moet vooralsnog nul op het rekest geven net als in Derde Wereldlanden als Afrika en Z.O. Azië, Zuid-Amilka, USA en Engeland .Tja ,Vrije-(VVD&CDA&D66CU)-Marktwerking niet dan?

Derde Wereld toestanden sluiting Slotervaart-Ziekenhuis.VVD Boef Minister Bruno wist van niks(Video) .

De Stem van de Straat: VVD Minister Bruins:“Slotervaartziekenhuis alleen maar Bakstenen voor Labbekakken(Video)!

 

Patiënten in levensgevaar door Derde Wereld sluiting Slotervaart ziekenhuis.VVD Minister Bruins het is Oké(Video).
Volgens de altijd liegende VVD Boef Bruins is er op dit moment onvoldoende personeel om uit te buiten(Video). Er zijn vooral te weinig kinderartsen en verpleegkundigen in de regio en ook voor operatiekamers zijn er tekorten, laat hij aan het laffe en voor het merendeel corrupte CDA,CU,D66,PvdA,GroenLinks,VVD en D66 parlement weten.Voor minder spoedeisende hulp kunnen bewoners van Lelystad  overdag en in de avonduren wel gewoon in Lelystad terecht(kuch). Het gaat dan om eenvoudige botbreuken, hechtingen en röntgenfoto’s. Als deze ingrepen ’s nachts moeten worden gedaan dan moet dat in ziekenhuizen elders in de omgeving die er niet zijn. Maar gelukkig is daar dan altijd de  weer de ‘Incest-Bijbelboss Segers’ die heeft laten weten dat de mensen in Lelystad zich geen zorgen hoeven te maken: “Ik bid iedere dag een paar minuten als ik zit te poepen voor mensen in Lelystad  die acute Levensbedreigende medische behandeling nodig hebben en die dankzij onze regering regiem ‘Taxfree-Shell- Rutte3’ niet meer hebben, Praise the ‘Lord  Rutte’ ”. De kleine D66 DDR66& GroenLinks Rechts ‘War-Monguls Sjoerdsma&Van Ojik’ zijn er van overtuigd dat Rusland achter deze ‘Fraude& Witwas faillissementen’ van de Ziekenhuizen zit(Video) en eisen per direct Oorlog ‘s maatregelen tegen Poetin .Het Harderwijkse ziekenhuis Sint Jansdal gaat wel de poliklinieken van het failliete ziekenhuis in Lelystad overnemen(kuch) mist het winstgevend is. Ook beziet verzekeraar Zilveren Kruis of er wel een eerstelijns geboortecentrum in de stad kan komen voor de “Labbenkakken”. Mensen die in Lelystad en omgeving wonen en spoedeisende hulp nodig hebben zullen vooralsnog naar Almere moeten worden gebracht waar wel operatiekamers zijn en een intensive care en veel zullen onderweg overlijden of blijvend schade oplopen. Op ‘VVD&CDA&C66&CU-papier’ wordt daarmee aan de Vrije markt regels voldaan. Almere, Sneek, Heerenveen, Zwolle en Harderwijk moeten voor ambulances binnen 45 minuten bereikbaar kunnen zijn(kuch).Lekke band, te druk( meerdere spoedgevallen), spitsuur einde verhaal voor de patiënten uit Lelystad. Dat is de norm die voor arme sloebers- ook wel de Labbenkakken genoemd door de VVD-Misdaadgroep en de ‘Staats-NPO-VVD-Vad Jort Kelder’- geldt

De ‘VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’:” Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt”(Video).

Raadsleden Lelystad overwegen blokkade A6 om uitkleden ziekenhuis.
Raadsleden uit Lelystad zijn teleurgesteld en woest dat er in hun stad geen volwaardig ziekenhuis kan blijven in de nasleep van het duistere ‘Fraude-faillissement’ van het MC IJsselmeerziekenhuis.De raad in Lelystad is vooral teleurgesteld dat de VVD Boef Bruins kort na het faillissement zei dat het openhouden de acute zorg in Lelystad nog een voorwaarde is, maar dat later afzwakte.De onderhandelingen over een doorstart lopen nog, maar als daar niet genoeg uitkomt willen sommige raadsleden in actie komen. Jack Schoone van de grootste oppositiepartij Leefbaar Lelystad noemt op Twitter het blokkeren van de A6.Dat is serieus, vertelt Schoone tegen Omroep Flevoland over de tweet. “Er wordt nu nog onderhandeld, maar als het nodig is mogen we best wel een keer recalcitrant zijn. Soms moet je een risico nemen.”

‘Nep en Fop Ridderorde’ van ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem& Hofnar Rutte'(Video).
“Ik loop met hem voorop”, vertelt raadslid Meta Jacobs van coalitiepartij  de VVD-misdaadgroep. “Ik lever graag mijn ridderorde in voor 240 uur werkstraf. We zijn een beetje tam en ik ben het een beetje zat. We moeten iedereen wakker schudden en ik roep dan ook nu op dat iedereen naar de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) gaat kijken en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir gaat lezen.” Ze hekelt de opstelling van partijgenoot Bruins. “We gaan dadelijk de verkiezingen in. Denkt u dat ik nog op de markt ga staan flyeren? Ik voel me verantwoordelijk voor de uitspraken die mijn VVD minister doet. Er is wel een belofte gedaan voor onze stad en daar wil ik hem heel graag aan houden.

5 antwoorden »

 1. Blij eindelijk mannen die kunnen zeggen dat de top van abn amro niet deugt !

  Dat klopt dijkhuizen deugt niet ! en alle 61 manager onder de raad van bestuur jullie zijn lekker niks doen de hele dag lopen neuken daar zijn jullie goed in ! Als de garage’s en bureau tafel kunnen spreken ?

  Hoogste tijd om deze man te vervangen is erger dan zalm Geen klasse , moraal, en dom want , ze zijn dom beatrix je houd van domme mensen zodat jij kan blijven manipuleren achter de scherm !

  En ze moeten chantabel zijn voor jou he ? zoals kinder misbruik he ?

  En hou op om in trump zijn reet te kijken trix kijk naar die van jou geen adel geen klasse en door en door slecht !

  dit bedrijf is een koppel tot het toren van rutte alle banken trouwens en zeg je iets dan stuur trix haar moord brigade op je af wanneer begin dit gluiperig volk achter hun zonen te staan !

  Maar jullie gaan krijgen wat jullie verdienen !

  Moge het volk van holland zijn voet dippen in je bloed trix en ook de tong van hun hond !

  Like

 2. Verschrikkelijk crimineel tuig die Mariska Tichem.

  Tim Roldaan is een beroepscrimineel, standaarduitvoering zorggraaier. Hij doet zijn naam eer aan. Zijn ziekenhuis is voldaan leeg gerold !

  Wanneer sluiten ze dit geboefte eens eindelijk achter slot en grendel, met alleen water en oud droog brood ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.