Massa-Moorden

Trump: My ‘(Mass)-Murder-Crown Prince Salman’ is Oké en dood aan Iran. Klassieke Moordenaars geschokt.

(van onze niet gesubsidieerde ‘dr. Goebbels-Trump&Salman-Moord’ redactie)

‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’: My ‘(Mass)-Murder-Crown Prince Salman’ is Oké. Klassieke Moordenaars geschokt.

AMSTERDAM-NOIR-Trump&Obama: America First: 500.000 Killed by ‘America’s-Killer-Elite’ with Global ‘Fake- War on Terror’(Video).
Ruim 85 duizend kinderen zijn inmiddels door de ‘Genocide-Holocaust-Blokkade’ van ‘Mad-Dog-Child-Killer-Trump’ en zijn ‘gabber in crime’ Crown Prince Salman de hongerdood gestorven in Yemen volgens kinderrechtenorganisatie Save the Children. Ook heeft zijn eigen “Deep-State”-CIA vastgesteld dat de opdracht voor de ‘Martel-Moord’ op Khaghossi direct kwam van Salman. Fake News volgens de bejaarde lichtelijk demente “Metoo-Kruisengrijper-Trump en zijn debiele Zakkenvullers ‘Elite Maffia- familie Ivanka & Kushner’ in het ‘Crazy-Witte huis’.

Laffe Trump wil niet naar ‘Khashoggi-Moord-tape’ luisteren(Video). Amsterdam-NoirTV heeft lijk Khashoggie gevonden:

 

Stem van de Straat gesaboteerd door de ‘Killer-Geheime dienst’ van Crown Prince Salman en/of de AIVD(Video).

Salman eist de doodstraf tegen de Special Forces van Salman die in zijn opdracht Khashoggi hebben vermoord(video).

‘Mad Dog-Trump’:” ik verheugd mij er nu al  op om mijn goede vriend Salman de hand te schudden op de komende  G20 en gezellig met hem ‘(kinder)-Moorden & Oli e& Wapen-zaken’ te doen en daarmee leg ik de duistere basis als ik geen President Puppet meer ben voor mij en mijn ( debielen)-familie in de toekomst  om duister miljarden binnen te slepen: America First en dood aan Iran, hihihihiihhhi.,slik,hik, moet nu ff poepen en ga daarna ff naar FOX ( Fake News) starren en val dan meestal tot vreugde van mijn bijna 30 jaar jongere  vrouw ( Eastblock whore)- Melanie(Video) snel in slaap en wordt vaak weer wakker met gele en bruine sporen in mijn ‘VIP-onderbroek’ met een gouden ritssluitingkje van voren en van achteren ”.

Maar laten wij wel wezen Trump is niet de enige die de ‘Massamoordenaars –hand’ van Salman gaat schudden bij de ‘G20-Elite-Killer-Maffia’. Ook de corrupte en laffe  ‘EU- loopjongens’ van ‘Mad Dog Trump’ ‘Gay-Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep, ‘Liar- May’ en ‘Boy-Macron de Puppets van de Ultra-Rijken-Elite-Gangsters ’ gaan hem vrolijk de hand schudden.

Klassieke Moordenaars verontwaardigd en geschokt.
Je zal tegenwoordig toch maar terecht als veroordeelde ouderwetse recht toe recht aan klassieke moordenaar volgens het Wetboek van strafrecht zijn, die bijv. in de relatiesfeer een of meerdere familieleden om zeep heeft gebracht of in de drugsscene wat huurmoorden gepleegd in het Westen voor 30 jaar tot levenslang in cel zitten en dan dagelijks moeten aanzien dat ‘Massamoordenaars&Oorlog ‘s -misdadiger’ als Salman& Trump overal in het Westen behandelt worden als eerste Klas bevriende  Staatshoofden. Nou, als dat geen Klasse Justitie is dan weten wij het niet meer.  De Rule of Law was al bijzonder zwak met ‘War- Mongols Clinton &Obama’, maar is met verschijnen van Trump en o.a. zijn ‘gabber in crime’ Salman morsdood!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.