Kabinet Rutte

Altijd liegende Blok betrapt op liegen inzake steun ‘Islam –(CIA)-Terroristen in Syrië

( van onze Wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Blok: Poen voor Terroristen & Dictators & Rihanna & Judas-Getuigen, maar geen geld voor Slotervaart en IJsselmeer Ziekenhuizen(Video).

De ‘VVD-misdaadgroep’ van de ‘Gay Godfather Rutte’ kiest stelselmatig voor leugenaars op Buitenlandse Zaken a La Zijlstra(Video)en ‘Bral-Opstelen’& ‘Griezel-Teeven’& ‘Fraudeur Van der Steur’ op Justitie en ze worden steeds maar weer betrapt op Liegen & Bedriegen tegen het Volk en de Tweede kamer en moeten dan aftreden en in het Corrupte Bedrijfsleven en/of ‘Rat in Bestuurs-land’(Video) gaan Graaien& Naaien. De voor het merendeel laffe en corrupte Tweede Kamer wil opheldering van het ‘Taxfree-Shell-Kabinet  Rutte2,3’  over nieuwe onthullingen van Nieuwsuur en Trouw over hulp van Rutte,2,3 aan Syrische Islam-(CIA)- Baardmannen- White Helmets- strijd/Moord&Verkracht- misdaadgroepen. Volgens Nieuwsuur en Trouw was de hulp aan de door CIA & MI6 & AIVD Syrische- Islam’-Baardmannen opstandelingen huurlingen expliciet bedoeld voor de strijd tegen de Russen,Iran en de Massamoordenaar Assad, in tegenstelling tot wat VVD Minister ‘Racist&Aasgier Blok’ daarover aan de Kamer heeft voorgelogen.Ook heeft het ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte3’ na een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur per ongeluk ‘staats-Doofpot-geheimen’ onthuld door namen van de betrokken strijdgroepen te noemen, zoals IS, Jabhat al-Nusra, Al Qaida, de Witte Helmen en nog veel meer van dat soort Massamoorden & verkrachtende ‘Islam’-Baardman-misdaadgroepen. Die namen heeft het corrupte Buitenlandse-Doofpot-Zaken inmiddels van internet verwijderd, wat zinloos is wat die zijn nu algemeen bekend.

‘Aasgier en Rascist-Blok’ komt makkelijk weg in ‘Doofpot-debat’(Video) over steun aan ‘Syrische-Islam terroristen.’

Missie tegen (CIA)-IS blijkt een Missie voor de ‘(CIA)- IS’ en tegen de bevolking(Video).
De Tweede Kamer praat vandaag over het besluit van het kabinet om te stoppen met de inzet van F-16’s tegen IS boven Irak en Syrië, en de missie op een andere manier voort te zetten. In dat debat kwamen ook de nieuwe onthullingen aan de orde.VVD woordvoeder beroepsleugenaar Koopmans noemde de nieuwsberichten “belangwekkend en thuis horen in de ‘VVD- Doofpot'”. Hij heeft samen met zijn ‘Judas-coalitiepartners’ D66 DDR66, de ‘Nep en Fop Christelijke CDA’ en Christen-Unie-Incest-Bijbelbelt-splinterpartijtje’ voor de show gevraagd om een aparte feitelijke vragenronde over deze kwestie. De oppositie reageerde terecht zeer kritisch over de ‘Fake-oprechtheid’ van het ‘Judas-Doofpot’ zooitje CDA, VVD, D66 en CU.PVV-woordvoerder De Roon zei dat als maar de helft van de onthullingen waar is er alle reden is om Blok naar huis te sturen. Volgens Denk-Kamerlid Özturk informeert het kabinet de Kamer niet eerlijk. De regering doet mee aan een vuile oorlog en maakt de Kamer iets anders wijs, vindt Denk terecht.

Jabhat al-Nusra –Witte Helmen’ in Nederland voor meer Poen en brallen in de Staats-NOS(Video).

Blok wil niet ingaan op namen van strijdgroepen en ontkent ook zelf dat Blok  zijn achternaam is.
De altijd liegende Blok benadrukte in de ‘Nep en Fop-Kamer vandaag dat hij het al eerder “niet onaannemelijk” heeft genoemd( gelogen) dat Nederlandse spullen ingezet zijn bij gevechtshandelingen. “Dat kon geen verrassing zijn en voor de rest kunt u mijn ‘VVD- Doofpot- gat’ likken.”Hij wil om veiligheids Doofpotredenen niet ingaan op de namen van de groepen die het ministerie per ongeluk naar buiten heeft gebracht. “Ik kan in het openbaar geen mededelingen doen over groepen die wel of niet actief zijn geweest”,  bralde  de schaamteloze ‘Racist &Aasgier Stef Blok’ van de altijd liegende VVD-Misdaadgroep.

Blok noemde het onjuist dat de namen in de openbaarheid zijn gekomen. Volgens hem is er helaas iets fout gegaan bij het controleren van de “1850 pagina’s die de ambtenaren paletsgewijs naar buiten hebben gebracht”. “Dat had niet mogen gebeuren, want het had in onze ‘VVD,CDA,D66, CU-Doofpot’ moeten blijven, want anders kunnen wij niet meer dagelijks regeren liegen.”

 

 

 

10 antwoorden »

 1. tony’sMelody TM
  1 second ago
  2:05
  Remember, remember, the 5th of December.

  Huber (Utah) gaat verklaring in Congress afleggen over Clinton Foundation.

  Naast Gitmo 13.500 cellen upgrade, naast Assange uitlevering USA (it’s great again) moet je op Huber opletten. Dat telt, de rest (de hype) is bullshit.

  PvdA en Sharon Dijksma Gates kunnen beter ook gaan opletten. CF is een criminele organisatie, altijd al geweest.

  En waar blijven die tapverslagen van die rutte en die andere kech, van hun sommatie naar USA!!? BZ is iig goed bezig geweest, alle door Trut/ regering gesponsorde moslim-terroristen clubjes zijn bekend. De waarheid is openbaar en niet meer te ontkennen.

  Medeplichtig aan misdaden tegen de menselijkheid, massamoord, slavernij. Wat een Deug-Blok dat kabinet en parlement (fijn christelijk ook).

  Fijn die moslim-brotherhood spion (kech Kaag) in ons nationale parlement. In ons Koninkrijk nog wel.

  Wat ik al zei;

  politiek correct = onmenselijk (en zwakzinnig).

  Like

 2. LS…

  Een politicus is per definitie een matig tot zeer matig getalenteerde persoon (man/vrouw/rutte) die zonder kennis van zaken achter de feiten aanloopt met maar een doel om zijn of haar narcistische ambities te etaleren. Daarbij zijn het veelal psychopaten zonder ziel waarvan velen nog niet een baantje als vakkenvuller kunnen krijgen bij de supermarkt. Daar zij ook nog hun ziel aan satan hebben verkocht is het dweilen met de kraan open.

  Like

  • Over de ministers van dit kabinet : een verkeerde beroepskeuze van de bewindslieden en nu begrijpt men waarom wij al jaren met een Mark Rutte opgescheept blijven zitten.. Met de criminele Open Society-foundations er nog bij en daarmee wordt het leven van de Nederlanders volkomen verziekt.

   Like

 3. De hele 2e-kamerfractie van de ChristenUnie betreurt het dat deze informatie over de Nederlandse betrokkenheid naar buiten is gekomen en hoopt dat de democratie voortaan permanent voor het BLOK wordt gezet.

  De ChristenUnie zal blijven bidden dat de altijd liegende Rutte de criminelen in Syrie stiekem mag blijven steunen met moorden en verkrachten en dat de labbekakken in Tax-free-Shell-Banana-Nederland niet wakker mogen worden.

  Met de ene hand op de Bijbel en de andere andere hand drukkend op de door-en-door corrupte VVD-doofpot bidt de gehele 2e-kamerfractie van de ChristenUnie dat het gelieg, gegraai en het gedraai van Rutte en zijn bende, mag blijven voortduren, tot in eeuwigheid en zaligheid. Amen.

  Like

  • Ja, politici doen alles voor het pluche.

   Helaas dat deze partij zoveel schaapjes (kiezers) achter zich heeft staan.

   Net als de gehele oude politiek trouwens.

   Maar ja, mensen kunnen voetbal inside en boer zoekt vrouw kijken.

   Brood en spelen van de moderne tijd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.