oorlog's misdaden

‘Mad Dog Trump’ vermoord weer straffeloos Kinderen in Syrië. NOS&Telegraaf zijn aan het Zwarte Pieten!

(van onze niet gesubsidieerde ‘dr. Goebbels-Trump&Salman-Moord’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Mass-Child-Killer- Mad Dog Trump’ : My ‘(Mass)-Murder-Crown Prince Salman’ is Oké en dood aan Iran. Klassieke Moordenaars geschokt(Video).
Wat u niet ziet en /of leest in de Staats-NOS&‘NSB-Telegraaf’: The ‘US-Killer-Elite’- Airstrikes kill at least 40, mostly civilians and childern and woman, in Eastern Syria. De NOS en de Telegraaf zijn op dit moment en de komende tijden te hysterisch dr. Goebbels druk bezig met Zwarte Piet en de Russen (Video)!:” Fransen massaal in verzet tegen ‘Boy Macron’ en De Telegraaf & NOS berichtten hysterisch inzake Zwarte Piet(Video). Ruim 85 duizend kinderen zijn inmiddels door de ‘Genocide-Holocaust-Blokkade’ van ‘Mad-Dog-Child-Killer-Trump’ en zijn ‘gabber in crime’ Crown Prince Salman de hongerdood gestorven in Yemen volgens kinderrechtenorganisatie Save the Children. Maar dat is geen reden voor de’ EU-Killer-Elite’ en de ‘Gay-Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaagroep’ om de US en Saoudi Arabië te boycotten. Nu horen wij de Kleine War Monguls en ‘anti- Rusland-Trollen D66 DDR66 Sjoerdsma en GroenLinksRechts van Ojik ‘niet een boycot eisen, nee dat doen deze twee ‘(CIA en/of AIVD)Judas-Trollen’ alleen maar tegen Rusland(Video).

Continuing weeks of near-daily civilian death tolls from the US-Killer-Elite air war in Eastern Syria, the Syrian Observatory for Human Rights has reported that Saturday’s US attacks killed 40 more people, overwhelmingly civilians. The victims were described as mostly women and children. Saturday’s attacks were against the village of Abu al-Hassan, along the Iraq border. It is adjacent to the ISIS-held towns that the ‘US-Killer-Elite’ has been mostly attacking in recent weeks, and which Kurdish ground troops are attempting to invade.The Syrian Observatory said it was unclear if any of the men killed in the attacks were actually militants, but that 17 children and 12 women were confirmed among the slain. In general, these attacks have targeted residential areas, not militants.The ‘US-Killer-Elite’ with there Puppet Trump, as is increasingly typical of these Mass Child and Woman murders by Mad Dog Trump, has not offered any commentary on the matter at all. Though earlier in the war they would try to explain such Mass-killings, or at least deny involvement, in the past weeks they seem simply to be refusing all comment and only want to took about Iran and Russia.

Zwarte Piet steelt niet, Rutte wel & ‘Mocro Maffia’ helpt Armen en de blotte ‘Yab Yum billen’ van Prinses Mabel&Oerdomme Linda de Mol(Video). Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV Promo afl 10

5 antwoorden »

 1. Hahaha ik zag het fotootje van DDR66 en dacht dat het de opvolger van Pechtold was, maar er staat een andere naam bij.

  Zijn al die poppetjes inwisselbaar? Het is net de film attack of the clones lol

  Like

  • Natuurlijk is het onderwerp van dit artikel verschrikkelijk en dit gebeurt al jaren zonder vermelding in de massamedia.

   De USA deden dit voorheen met 3 miljoen Vietnamezen in killzones, bombardementen (van oorlogsheld john mccain) en agent orange.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.