Amsterdam

Burgemeester Halsema’ & Co afwezig op eigen feestje met ex raadsleden & wethouders. Rob Oudkerk de zaal uitgezet.

(van onze Stem van de Straat partij redactie( Power to the People))

AMSTERDAM-NOIR- Burgemeester Halsema niet geschrokken van wetteloze toestand op de Wallen(Video).
Het Amsterdamse stadsbestuur heeft donderdag tientallen oud-raadsleden en ex-wethouders voor een feestelijke bijeenkomst uitgenodigd zonder daar zelf te verschijnen en ze dus voor LUL en corrupt oud vuil  lieten staan. De GroenLinks Rechts Burgemeester ‘“Deep State”-Doofpot-Halsema’ noch de acht wethouders uit het college namen de moeite om zo’n tachtig voor met merendeel laffe en corrupte oud volksvertegenwoordigers te ontvangen. Wel was er de ex ‘PvdA-Wethouder & TerminaleHeroïne-Junkie-neuker Rob Oudkerk(Video)’ en die wilde dronken en stoned van de cocaïne wel een dankwoord uitspreken en zich weer kandidaat stellen voor ‘PvdA-Burgemeester’, maar hij was daar zonder uitnodiging en werd met zachte hand de zaal uit verwijderd o.a. omdat hij de vrouwelijke ex raadselen steeds in de kont kneep en de toilet keer op keer langdurig bezet hield. Meerdere aanwezigen spreken schande van de afwezigheid van de hoofdstedelijke stadsbestuurders en van Rob Oudkerk. „Wij stonden elkaar aan te staren en dachten:wat is dit voor idioterie?”  Eerst had ‘Doofpot-Burgemeester Halsema'(Video) al laten weten niet te komen, omdat zij het te ‘druk’ had met o.a. de jankende ‘Media-Huurmoordenaar John van den Heuvel’ van de ‘NSB-Telegraaf’ die niet meer van Halsema zijn  sensatie-drollen mocht kakken bij ‘RTL-Riool Boulevard’ omdat dat te gevaarlijk zou zijn voor hem en de omgeving. Dit terwijl het ‘RTL-Riool-Boulevard’ met zijn ‘BN-Junkie-Hoeren-Presentatoren’ a La Miljuschaka Witzenhausen (dochter van ‘Judas-Astrid Holleeder’)& ‘Insluip-geilneef -Junkie- Peter R de Vries’(Video) feitelijk een gevaar zijn voor de geestelijke gezondheid voor de bejaarde ‘ZombieTV- Kijkers’ en daar horen wij Halsema & Co niet over.

Ping Pong-PvdA- democraat Asscher’ probeert zijn arbeidersverraad weg te poesten in Groningen(Video).

Dan is het gebruikelijk dat een Wethouder haar vervangt. Die kon ook niet komen,de overige zeven wethouders ook niet. “Kennelijk hebben ze maling aan degenen die zich jarenlang hebben ingezet voor de stad hun zelf en het extreem corrupte voormalige Stadsbestuur van onze ‘Islam-Fraude King ping- PvdA Burgemeester Van der Laan’ en ‘ PvdA-Ping Pong democraat Asscher(Video) en nooit de extreme corruptie op het Stadhuis en onder de (hoge GVB- semi)- ambtenaren heeft aangepakt”, briest een  inmiddels dronken oud-PvdA-raadslid (drank was uiteraard gratis en Oudkerk zorgde voor de cocaine en de terminale ‘Junkie-Hoertjes’).

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna het principe van de ‘Ping Pong Democratie’ uit:( de uitleg was zelfs te schokkend voor Cafe Weltschmerz, want zij hebben deze uitzending nooit uitgezonden).

5 antwoorden »

  1. De consumentenbond maakt zich nu ook zorgen om de labbekakken die kansloos zijn in geldruzies met bedrijven in Tax-free-Shell-Lieg-Naai-Graai-Banana-Nederland

    https://www.metronieuws.nl/binnenland/2015/02/burgers-kansloos-in-geldruzie-met-bedrijf

    Op deze site weten de meesten dit waarschijnlijk al, het past wel bij die Amsterdamse Arrogante Bestuurders die ook maling hebben aan ex-vertegenwoordigers van Amsterdamse labbekakken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.