Amsterdam

Sluwe Wethouder Meliani laat haar beslissing aan ‘Nep en Fop-commissie’ over om de C-(ensuur)- Omroep in het zadel te helpen ten kosten van At5&SaltoTV

( Door Duin en Spaans van het ‘oude PvdA -Mannen-Vod-Het Parool‘ en bewerkt door onze waarheids-commisie) 

 

AMSTERDAM-NOIR- Welke Duistere Rol speelt Van Gessel bij de Censuur poging op AT5 & SaltoTV van de ‘C-Omroep’(Video).
De verkennende gesprekken tussen AT5 en C(ensuur) nog niet bestaande omroep van de ‘Grachtengordel-Maffia-subsidievreters-Mildred Roethof & Anne Mieke Semmeling’ zijn op niets uitgelopen, schrijft GroenLinks Rechts Wethouder Touria Meliani (‘Lokale-Grachtengordel-subsidievreter-Media’) in een Listige brief aan de raad. Toen C-Amsterdam zijn censuur ambities en een greep in de subsidiepot van Amsterdam bekend maakte, bralde de extreem corrupte ‘Twee-Petten-Noord Koreaanse-AT5-directeur-Rat in pak-Paul van Gessel’ dat hij ‘liever ‘samenwerkt’ dan plaats maakt en dan samen de Amsterdamse miljoenen subsidie duister verdeelt‘.
De ‘C-(ensuur)-Amsterdam’ is een extreem duister initiatief van onder andere ‘Kul-Politiek-correcte programmamaker’ ‘“Uncle Tom”-Roethof’ &‘ Guru Semeling’ en hun vele duister sponsoren( en bazen, de Staats-NPO?) en hun vaste duistere subsidieverstrekker de corrupte hoge ambtenaar Nathalie Sichtman van Gemeente Amsterdam. Naar dat voorgaande strafbare feit zou de FIOD en/of Justitie weleens onderzoek mogen doen,want het riekt hier weer eens naar de bekende ‘Ons kent ons -Rat in pak- subsidie- corruptie’(Video).Volgens de twee oplichters Roethof& Semmeling laat AT5 en SaltoTV te veel verhalen liggen en herkennen Amsterdammers de import ‘(GroenLinks&D66)-Yuppies’, de ‘(VVD)-Expats&Prins Bernhard/Haga-Vastgoedmaffia’ en ‘Grachtengordel-subsidie-Maffia'(=PvdA,GroenLinks,D66)zich te weinig in het huidige Vrij woord van de Stem van Amsterdam, het niet corrupte zeer gevarieerde niet gesubsidieerde media-aanbod van SaltoTV.

Wij wachten nog steeds op antwoord op onze schriftelijk verzoek d.d. 29 oktober 2018 ( zie Noot) aan Wethouder  Meliani  hoeveel subsidie haar ‘bevriende’ (komen uit de zelfde subsidievreters wereld) ‘Ladies Roethoef en Semmeling’ sinds het bestaan van hun laffe politiek correcte Human Nature Films ten onrechte hebben geïncasseerd van o.a. hun ‘gabber in subsidie-crime’ Nathalie Sichtman Strategisch Beleidsadviseur Gemeente Amsterdam in bijzonder en in het Algemeen wat de Gemeente Amsterdam.

Wij vermoeden dat dat in de miljoenen loopt. In eerste instantie zijn de Publieke Omroep Amsterdam (de stichting achter AT5 en Salto, die nu zendgemachtigde is)en ‘Censuur-Amsterdam-omroep’ om de tafel gegaan om de krachten te bundelen.Het vierde gesprek was onder leiding van een externe verkenner ( wie was dat?) Dat was het laatste; daarna heeft de POA gezegd geen mogelijkheid te zien tot samenwerking o.a. omdat de twee ‘Subsidievreters &Niksnutten Roethof&Semmling’ eiste dat alle 200 programma makers van SaltoTV van de buis moesten verdwijnen.

‘Nep en Fop Advies’ van ‘Ons kent ons  Grachtengordel-GroenLinks, D66 en PvdA- ‘Subsidievreters –Commissie’.
De nieuwe concessie, de rechten van uitzending tot 2024, moest eigenlijk op 26 januari 2019 al ingaan. Door alle duistere ontwikkelingen rond de POA en C-(ensuur)-Amsterdam heeft de sluwe ex Subsidievreter Wethouder Meliani (Meliani heeft en/of had ook allemaal vage ‘Subsidie-vreter-Nep en Fop- Witwas-Stichtingen’ en is al jaren o.a. een ‘zaken-subsidie-relatie’ met o.a. Roethof & Semming,etc..) de begindatum listig uitgesteld. De FIOD  en/of Justitie zou er ook goed aan doem om de Kerstboom van ‘Nep en Fop -Witwas Stichtingtjes’ van Wethouder Meliani te onderzoeken.

De Zwijger spreekt met Joris van de Sande van de in Regio Amsterdam best bekeken TV-zender SALTO(video).
Wethouder Melian zal nu eerst een externe ‘Ons kent ons commissie’(Video) benoemen die een (geen) onafhankelijk advies moet uitbrengen over wie de rechten krijgt: de POA of C-Amsterdam. AT5 & SaltoTV en de Stem van de straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv hebben te kennen gegeven niet met de die hautaine Oplichters Roethof en Semmeling van de nog nooit een programma gemaakte ‘C-(ensuur)-Omroep’ te willen samen werken. En dat standpunt had Wethouder over kunnen nemen met bijvoorbeeld wat aanwijzing tot veranderingen en dan was het einde discussie en exit de Oplichters van de C-(ensuur)-Omroep. Maar dat heeft zij niet gedaan en dat is ook een politieke keuzes, zij het verkapt en zeer sluw en listig. En daarmee heeft de GroenLinks Rechts Wethouder Meliani te kennen gegeven dat zij wil dat haar C-(ensuur)-Omroep erbij moet komen en dan ook kan mee graaien in de miljoenen subside-pot van Amsterdam. En alle 200 programma van SaltoTV van de buis moeten,die trouwens 0,00  subsidie krijgen en alles zelf uit eigen zak betalen. Tja, daar moet je bij de GroenLinksRechts Wethouder Meliani niet mee aankomen, want in haar Wereld parasiteert iedereen op de subsidie, die dan wel weer voor het merendeel moet worden opgehoest door ‘Jan met de Pet’ die direct al zijn programma’s kwijt is op zijn SaltoTV en naar  de Grachtengordel-Subsidie-Vreters Roethof& Semmeling moeten gaan kijken die GroenLinks Rechts,de ‘VVD-misdaadgroep’, de ‘Nep en Fop Christen- CDA’, D66 DDR66 en de ‘PvdA-Hoertjes ‘ de hemel in prijzen. Door voor deze route te kiezen laat de Wethouder Meliani listig en sluw als een echte corrupte politici de beslissing die zij wenst namelijk dat haar bevriende C-(ensuur)-Omroep minimaal de helft van de subsidie gaat verkrijgen nu door haar (niet) onafhankelijk ‘( ons kent ons)-commissie doen en kan zij de Onschuld uit hangen. Nou, de uitkomst van dat advies van haar commissie kunnen wij u nu al geven en dat is dat de POA moet gaan samenwerken met de twee oplichters Roethof & Semmeling en alle programmamakers van SaltoTv moeten verdwijnen van de buis. En dat laatste komt de corrupte Gevestigde Orde partijtjes GroenLinks,PvdA, D66,VVD,CU en CDA maar wat goed uit. De Gemeenteraad zal 13 of 14 maart 2019 beslissen(kuch).De concessieverlening vindt plaats in een periode dat het flink rommelt binnen het Noord Koreaanse  AT5.  Het AT5 dat ironisch genoeg er alles aan gedaan heeft om de Stem van de Straat partij uit de Gemeenteraad te houden en het programma de Stem van de Straat/Salto dood te zwijgen(Video). De partij en het programma De Stem van de Straat die nu pal achter AT5 en Salto staat. Vorige week ontsloeg de ‘Twee Petten Rat in pak-Van Gessel ‘ Noord-Koreaans’ de mediaraad, een orgaan binnen de POA dat toeziet op de kwaliteit van de programma’s van AT5. Hieraan ging een slepend en hoogoplopend conflict vooraf.

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook(Video).”

Ook ligt de extreem corrupte ‘Twee petten-Van Gessel ‘overhoop met de ondernemingsraad. Om die ruzie te sussen is vorige maand een corrupte ‘ons ken ons-mediator’ aangesteld om alle vuiligheid in de Doofpot te houden. Van Gessel is naast ‘Graai&Naai directeur ’van AT5 ook directeur van NH Nieuws en ‘Rat in pak-bestuurder’ van de Publieke Omroep Amsterdam. Op die dubbelfuncties klonk de afgelopen jaren veel kritiek, omdat hij hiermee feitelijk zijn eigen opdrachtgever is en dat is gewoon een vorm van corruptie, waarvoor hij feitelijk in de cel hoort. Naar eigen brallen zal hij binnenkort zijn functie bij de POA neerleggen.

Noot: Stem van de Straat verzoekt opheldering subsidie aan Human Nature Films en discussie met Wethouder Meliani, Roethof en Semmeling.

Aan B&W en Gemeenteraad Amsterdam en Roethof en Semmeling.

t.a.v. Wethouder Meliani.

Amsterdam, 29 oktober 2018

Geachte B&W Gemeenteraadsleden, Wethouder Melinai, Roethof en Semmeling,

Hierbij nodigen wij Wethouder Meliani, Mildred Roethof en Anne Mieke Semmeling uit voor een discussie in en met de Stem van de Straat Amsterdam inzake :”C(ensuur)-Omroep’ aanval met ‘Grachtengordel-Subsidie-Niksnutten & NPO-Trollen-“Uncle Tom”-Roethof& Guru-Semmenling’ op Salto & AT5(Video)., aangezien wij in onze komende uitzending het betreffende onderwerp Concessie AT5&Salto verlenging gaan behandelen in de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir”.Voordat u deelneemt aan deze discussie verzoeken wij u ons te informeren of Roethof en Semelling en/of Human Nature Films subsidie hebben ontvangen van de Gemeente Amsterdam en zo ja hoeveel en welke Wethouders en/of Burgemeesters en/of (Hoge) ambtenaren hebben dat geautoriseerd vanaf hun bestaan.Mocht u niet voldoen aan ons voorgaande verzoek gaan wij een beroep doen op de Wet WOB(Video). Wij vermoeden namelijk dat hier weer sprake is van ‘Ons kent ons corruptie’, uw welbekend. Vooralsnog zien wij alleen Nathalie Sichtman Strategisch Beleidsadviseur Gemeente Amsterdam vermeld op de website van Human Nature Films als (duistere) subsidieverstrekker(Video) aan Roethof&Semmeling.Wij wijzen u er op dat wij met name de Stem zijn van de mensen zonder Stem in de media en de politiek, oftewel die 40% – 50% Amsterdammers die niet stemt(Video),omdat zij o.a. het vertrouwen in de politiek hebben verloren en op en/of onder de armoedegrens moeten zien te overleven in Amsterdam( 30%) .

In afwachting van uw antwoord,

Namens de redactie van de niet gesubsidieerde Stem van de Straat redactie en de Stem van de Straat partij,

Steve Brown en Joke Brand

 

 

3 antwoorden »

 1. Heel goed.

  Aanpakken dat volgevreten door-en-door-corrupte gesubsidieerde grachtengordel-vastgoed-maffia-tuig !

  Dat Amsterdam weer voor de Amsterdammers mag worden.

  Hoe heeft het in Godsnaam (nee, niks ChristenUnie) allemaal zover kunnen komen en zo erg uit de hand kunnen lopen in Tax-free-Shell-Banana-Nederland ?

  Staat dit ons ook te wachten in de rest van Nederland ?

  Is iedere gemeente en B&W in Nederland inmiddels al helemaal geïnfiltreerd en besmet geraakt met het subsidievreet-corrupte-vastgoed-graai-en-naai-grachtengordel-virus ? Of hoe zit dat ?

  Ik vrees dat er bij de FIOD heel veel nieuwe vacatures bij moeten komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.