koningshuis

Van Zuydewijn met ‘advocaat’ ‘Domme Royce de Vries’ trekt weer kansloos ten strijde tegen het Koningshuis.

(van onze ‘Royal-Pulp-Media-Maffia- propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wij hebben in het verleden menigmaal gepubliceerd over de ‘Royal-Doofpot-zaak’ Edwin de Roy van Zuydewijn en de misdadige rol die de ‘Staat-Pooier& Nazi Prins Bernhard’  en de daarop volgende corrupte en laffe premiers Balkende (is tegenwoordige ‘Mega-Witwas-Bankier-Gangster bij de ING-misdaadgroep ’(Video)) en Rutte daarin hebben gespeeld als Hofnarren van het Koningshuis. Na een radiostilte en verblijf van ruim vier jaar in het buitenland is Edwin de Roy van Zuydewijn zo arm als een Kerkrat en volledig murw gebeukt door de tentakels van het misdadige Koningshuis plotseling weer opgedoken in het verrotte ‘Royal-Parasieten-leven’ van de sinds 2008 ‘hertrouwde’ Prinses Margarita. De ‘Hofnar Rutte’ is zich rot geschrokken toen hem daar afgelopen vrijdag tijdens de wekelijkse ‘Jaknikkers-Parlementaire-Pers’ ontmoeting zo waar een vraagje over werd gesteld dat Prinses Margarita meineed heeft gepleegd toen zij in het verleden verklaard had totaal geen geld en inkomen te hebben. Van Zuydewijn is net als Julian Poch(video) het zoveelste slachtoffer van de  bikkelharde, en grootste succesvolste, rijkste en langst bestaande  misdaadgroep van Nederland.

Brown legt hierna uit waarom het ‘Taxfree-Shell-VOC-Koninghuis’ nooit zal worden vervolg:

In EenVandaan kondigde hij vrijdag een nieuwe rechtszaak aan met als advocaat ‘Domme Royce de Vries’ van het  corrupte en louche ‘Showbizz-advocatenkantoor’ van zijn Papi de Junkie- insluip –Geilneef Peter R.de Vries , om met terugwerkende kracht partneralimentatie te ontvangen. Nu is een strijd tegen het Parasieten Koningshuis in Nederland sowieso zo goed als kansloos, maar als je je dan ook nog laat vertegenwoordigen door ‘Domme Royce’  dan kan je het wel helemaal schudden. Dus waarom trekt ‘Domme Royce’ nu kansloos ten strijde tegen het ‘Taxfree-Shell-VOC-Koninghuis’’ Nou, dat is simpel gratis massa publiciteit over de rug van de murw gebeukte Edwin de Roy van Zuydewijn.

Antecedenten van het Koningshuis niet na getrokken ,maar dat doet Pateo(TV) en de Stem van de Straat/SaltoTV en wij.

Kansloze Edwin de Roy van Zuydewijn weer in de slag met het “Royal-OM” van Nazi Prins Bernhard(Video).

Als de ‘Syfilis Koninklijke Familie’ een bewijs van goed gedrag zou moeten overleggen mochten zij niet eens achter de Vuilniswagen(Video).

De ‘Super-Parasiet- Prinses Margarita’, dochter van eveneens ‘Super-Parasiet annex bloedzuigers Prinses Irene ‘en petekind van ‘Prinses-Vampier-Shell- Beatrix’, huwde in 2001 in Frankrijk voor de kerk met Edwin de Roy van Zuydewijn. Beiden waren een half jaar later niet welkom bij het huwelijk van Margarita’s oudste neef toen nog ‘Prins-Bier- Willem-Alexander’ en in 2003 deed het verongelijkte paar in een interviewreeks in HP/De Tijd een opmerkelijk boekje open over de misdadige Koninklijke Familie.

Koningin, premier, parlement, Kabinet van de Koningin, Margarita’s opa de’ Staats-Pooier & Nazi prins Bernhard’, RVD-dr Goebbels -hoofd Eef Brouwers, de corrupte veiligheidsdienst, Binnenlandse Corrupte Zaken en Justitie en de Feodale extreem corrupte familie Bourbon-Parma raakten bij de geruchtmakende en misdadige ‘Doofpot-zaak’ betrokken. O.a. de antecedenten van Edwin waren nagetrokken op verzoek van de ‘Staats-Pooier Bernhard’ zonder dat daar door een bevoegde instantie formeel toestemming voor was gegeven, hetgeen ertoe leidde dat de politieke verantwoordelijkheid voor de positie van het Kabinet van de Koningin op papier werd gewijzigd, maar in werkelijkheid nog steeds hetzelfde zijn en niemand voor die misdaad werd gearresteerd.

Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het Koningshuis in beeld: ‘Yab Yum-Prinses’ Mabel &Oerdomme  Linda de Mol(Video).

Meteen na Prinsjesdag beslag fiscus op Kapitaal pand Burgemeester Krikke ‘Gelukzoeker & Mega-Fraudeur-Munie’(video).

‘Domme Royce:Mijn cliënt heeft het heel moeilijk gehad, is nu afhankelijk van giften en mij en mijn Papi, heeft als een nomade geleefd de afgelopen jaren en heeft ook net als ik eens een keer recht op een Haring”(Video), bralde de  ‘Riool-Showbizz-advocaat- Domme Royce de Vries’ in de ‘Bral-uitzending’. Maar er is wellicht nog een andere duistere  reden dat ‘Domme Royce’ als zoon van ‘Politie-informant &Maffia-journalist Peter R. de Vries’ Van Zuydewijn als cliënt heeft genomen en dat is om hem volledig uit te horen ,direct en/of indirect voor de AIVD en dus het Koningshuis. Vergeet niet in dat verband  dat de Pulp-Media Maffia van Bagger-psychopaat John de Mol al jaren een verbond heeft met het Koningshuis. Margarita verging  het als ‘Royal-Parasiet’ uiteraard veel en veel, veel, veel, veel  beter.Ze keerde terug in de ‘Incest- boezem’ (video)van de ‘Royal-Elite-Maffia-familie ‘en trouwde in 2008 met de ‘gekochte’ peperdure Gigolo Tjalling ten Cate, met wie ze twee dochters heeft. Het paar vestigde zich op de Horsten en Margarita ging aan de slag als Nep en fop ontwerper van onder meer sieraden ( Politiek correcte Kul-armbandjes) en tasjes met de ‘Ras-oplichter en Knuffel-Vluchteling Munie’ te Den Haag.

Zwarte Piet steelt niet, Rutte&King Willem wel & ‘Mocro Maffia’(Video) helpt Armen. Stem van de Straat Promo afl 10.

 

 

 

 

12 antwoorden »

 1. Het AD kopt : Rutte over Zwarte Piet: ‘Normaal dat tradities veranderen’.
  Een keiharde leugen en inversie binnen een zinnetje van 4 woorden, zoals die wordt geuit door de lijder van Nederland, Minister President Rutte. Het is ook meteen racistisch , want over het lot van Zwarte Piet zelf maakt Rutte geen woord vuil. Stel je eens voor dat de kop bij het AD was : Rutte over Zijn Moeder: ‘Normaal dat tradities veranderen’ , waar voor het eerst sinds jaren de Moeder van Mark Rutte in de zak mee terug moet naar Spanje. Deze viespeuk dient gauw te vertrekken.

  Like

 2. Deze hoeren familie die jullie nederlanders in stand houden om wat ?
  Ze zijn jullie duivels waarom, omdat wit achterlijk ras is jullie statistiek verhoog hebben jullie leren schrijven want , niet eens dat kunnen jullie zaagsels !

  Eis hun DNA op anno nu niet eens dat kunnen jullie maar, jullie hebben het over slaven jullie zijn hun slaven en platzak Bernard heeft jullie goed uitgebuit !

  De hele wereld gaat zien hoe jullie ten onder gaan !

  31 mei 2009 – It is the idea that creates the policies of state which rip up the tallest … I thought that it was Prince Bernhard of Holland who actually founded the secret Club. … Bilderberg controls the IMF, the World Bank, the UN, all the …

  TRUMP KOMT ER AAN EN DAN IIS HET OVER ! KIJK NAAR DE FLIKKER VAN PARIJS

  Like

  • Alsof Derksen niet een irritant manneke is, haha ooit door RKC bij de neus genomen reageert hij als een valse P R de Vries.

   Ruim 30 jr als een narcist tegen RKC blaffen ihb tegen twee prachtige helaas overleden mensen de Pieten van RKC (v d Pennen en Kipping).

   Nee, voor mij is Derksen een pr de v.

   Like

  • LS…

   Ik ben geen fan van Majoor Kroon maar die publiciteit geile flapdrol van Derksen weet echt niet waarover hij het heeft. Ja meneer Derksen ! Iemand die op deze wijze verkracht is schiet zijn wapen leeg op zijn verkrachter !

   Like

   • Ja maar waarom pas erna, als je toch je wapen nog hebt?

    Ik heb eigenlijk nooit gehoord van gevangen tegenstander die wapen mocht houden (of het terugkrijgt).

    Like

 3. Dat zat weer goed in elkaar, ouderwets kunnen lachen, Alexander woont 3 km van mij vandaan, hij is mijn eerste buurman. Rutte heeft mij als zzp(zelfstandige zonder poen) tot slaaf geneukt.
  Terwijl rutte op de op ze knietjuuusss(haags) zit voor Willem.
  Zo gaat het al eeuwen, geen fuck aan te doen. Willem lacht zich de teering.

  Like

 4. Op die foto van Mark Rutte met leden van het Koningshuis lachen de mensen allemaal.

  Maar een van hen,op de achtergrond, lacht het hardst, nl. Mr. Pieter van Vollenhoven.

  Alleen de echte insiders weten waarom.

  Like

 5. DRvZ moet wel zo arm als ’n kerkrat zijn om met dat nep adv kantoor in zee te gaan, dat alleen maar uit is op geile publiciteit. Mss koopt Bea ’t wel stiekem af, want trammelant is ongewenst. Margarita woont veilig op De Horsten bij W-A+Max om de hoek. Gaat af en toe op de thee in Lage Vuursche en bij ma Irene die naar Doorn is verhuist. Margarita’s ene broer heeft ondanks alle verzet zijn niet-erkende zoon moeten erkennen, afgedwongen via de Rechter en haar andere broer is net uit Rome vertrokken, waar hij NL ambassadeur was bij de Heilige Stoel. Wat ’n familie.

  Like

  • Wat een familie, jaja. Maar …. is het wel een familie ?

   Kan men niet beter spreken van een rookgordijn i.p.v. Koninklijke familie ?
   Toneelspelen is namelijk een kunst.

   Kleine kinderen die naar een poppenkast kijken weten niet beter dan dat Jan-Klaassen en Katrijn echte mensen zijn die hun leven invullen met hun huiselijke bezigheden en zaakjes.

   Als kleine kinderen groter en ouder worden, gaan ze inzien dat Jan-Klaassen en Katrijn marionetten zijn, poppen die worden getrokken aan touwtjes en dat de poppenkast een toneelstukje is, wat er achter de poppenkast gebeurt weet men niet en ziet men niet.

   99,9% van de Nederlanders gedragen zich nog als kleine kinderen die poppenkast mogen kijken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.