oorlog

US-Killer-Elite- Proxie State Ukraine’ set to declare War on Russia. Bram van Ojik,Van Baalen&Zijlstra &Rutte en Sjoerdsma blij.

( van onze niet gesubsidieerde(video)dr. Goebbels propaganda  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Super-broepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké!(Video).
Wat u niet ziet en/of leest bij de Staat-NOS en in de ‘NSB Telegraaf’ en de bejaarde ‘GOEDMENSEN-Volkskrant’‘: Tensions Flair in Black Sea & Donbass Days After UK-Killer-Elite’s New Deployments to Region.’Underground Presentator  Steve Brown’ van de Stem van de Straat bespreekt o.a. hierna met President Henk Kuiper van No Surrender de Nederlandse SS-er &NSB-er die feestelijk als “Labbenkakken”(Video) naar het Oostfront gaan:

‘Neonazi–Hooligans’ van ‘President’ Porosjenko mishandelen Ajax-fans:‘Dood aan de Joden’(Video). 

Kleine War Monguls GroenLinks Bram van Ojik & D66 Sjoerd Sjoerdsma eisen Oorlogs-maatregelen tegen Rusland(Video).

De twee kleine maar intens laffe War Monguls GroenLinks Rechts Bram van Ojik en D66 DDR Sjoerd Sjoerdsma (Video) worden door de ‘US& Uk-Killer- Elite’ op hun wenken bedient, want een Oorlog met Rusland komt steeds dichterbij, ‘Heil Hitler& Trump’& ‘Heil Mussolini & May’. De VVD Neo-Nazi& ‘anti Rusland-Oorlog Hitser Zijlstra’ ‘Kolonel-Hans Van Balen’ en Sjoerdsma en Van Ojik en Rutte hebben zich voor de zekerheid alvast laten afkeuren voor militaire dienst.

‘Boy Marcon’ maakt Quatorze Juillet tot farce met ‘Draft Dodger-Trump’ als eregast(Video).
De eveneens extreem laffe ‘Mad Dog -Child Killer-Trump’(Video) had zich al laten afkeuren( draft dodger) toen hij naar Vet Nam moest. Alleen het klootjesvolk gaat als Kanonnenvoer naar het front.Late last week, the UK announced that they would be deploying more ground forces to aid the Ukrainian government as well as bulking up the naval defenses in the Black Sea. This would include deploying a Royal Navy ship to the area to “defend Ukrainian sovereignty” and their territorial waters.The problem with countries like the UK, the US and their proxies like Ukraine talk about deployments like this is conflict zones is the lines marking “friendly” and “hostile territory are often confusing. This is true of Ukraine both on land, where the west refuses to recognize the Crimean Peninsula as Russian territory, and in the waters around Ukraine where NATO ships often antagonize Russian craft and blame Moscow.

Tensions between Russia and  the US-Killier-Eliet Proxie State with President ‘Maffiaboss& CIA Vazal Porosjenko’ are once again soaring after this weekend, with reports that Russia has seized three Ukrainian navy vessels off the coast of the Crimean Peninsula. Crimea is de facto under Russian control, but Ukraine considers it part of their territory.Earlier in the day, Ukraine accused Russian ships of ramming their tugboat in the Sea of Azov and opened fire on the gunships, injuring two. Russia claims that the Ukrainian ships were illegally in Russian waters at the time, and that the Sea was closed for security reasons.Ukraine, which has been talking up war with Russia for years, is quickly escalating, with the National Security and Defense Council planning a midnight session at which they intend to declare war on Russia, and will urge parliament to impose martial law across Ukraine, a vote which will happen Monday.What this declaration of war would mean remains to be seen, as Ukraine clearly lacks the military to fight a land war with Russia. The martial law measure would likely be a pretext to launch an attack on ethnic Russian separatists in eastern Ukraine.The boats involved in this incident were identified as BK-02 Berdyansk and BK-03 Nikopol, two small Gyurza-M class artillery boats, and the Yany-Kapu tugboat. Ukraine has a limited navy, particularly since the Crimean secession in 2014, as most naval assets held there were given to the Russian Federation.

‘Penthouse-Pechtold’ Exit: Op naar een ‘Verweggistan- Hennis & Zijlstra & Ten Broeke & Teeven–Graai en Naai-Baantjes'(Video)’.
Steve Brown verzet zich al jaren tegen de ‘GroenLinks Rechts& D66 DDR66-War Mongul-Elite-Maffia’ die in dienst staat van de ‘US-Killer-Elite’ en werd zelfs op de Dam aangevallen door een GroenLinksRechts  dronken vol gevreten en gezopen ‘Tokkie-Provocateur’ en de Bodyguard -politie van corrupte en eveneens extreem laffe VVD Minister ‘Yab Yup Hennis’ aka “3 dood doorschuld”(video).

10 antwoorden »

 1. naar de 5g EM straling met ze alle!! kunnen we nog minder gaan nadenken en 5 g word een wapen tegen de mens van binnen uit is het een magnetron dit weet het volk niet toelediedokie kom eens met wat meer stof? als het je lukt ,Maak de mens ook wat meer wijzer . inplaats een goede oliebol te behappen . komt dan maar eens op als je durft Vele groeten van mijn

  Like

  • Dat kost geen stemmen want de Groen Rechts kiezers hebben of belang bij de partij voor de dikbetaalde baantjes of ze zijn al te ver heen door domheid of hersenspoeling.

   Like

 2. Nog eens:

  en hij wordt beloond met eerst een ministerspost op Buitenlandse Zaken en vervolgens met een graaibaantje bij een bouwbedrijf.

  Wat staat er in het Wetboek van Strafrecht bij bijv. landverraad en (poging tot) staatsgreep ?

  Juist ja.

  Maar in Tax-free-Shell-Banana-Nederland is het plegen van staatsgrepen via nepnieuws een doodgewone zaak, waar de kat van de buren niet wakker van wordt.

  Like

 3. Volgens geruchten in het NATO-hoofdkwartier te Brussel zou de volgevreten Euro-commissaris FransTimmermans uit angst voor Poetin ondergedoken zijn in een onderzeeër, en nu ergens ronddobberen in de wateren rond de Bahamas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.