corruptie

‘Massamoordenaar-Crown Prince Salman-Stijkstok-deal’ met ‘Misdaadgroep-VOC-Boskalis’ ‘Bloed-Winst op termijn’.Zijlstra pikt ook een ‘Bloed-graantje’ mee.

(van onze ‘Internationale- Elite-Massa-Moordenaars –Gangsters’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De impact van de duistere ‘Strijkstok-Bloed-deal’ die de Koninklijke Baggeraar en maritiem dienstverlener ‘Misdaadgroep-Boskalis’ sloot met Saudi Aramco van de Massa-(kinder)-Moordenaar( 85 duizenden  kinderen dood gehongerd  in Yemen(Video))Crown Prince Salman zal pas op termijn duidelijk te zien zijn in de financiële prestaties. De directe effecten zijn volgens analist Bart Cuypers van KBC Securities niet supergroot. Evengoed is er sprake van erkenning voor de kennis en kunde van het bedrijf zonder geweten en  algemene fatsoens normen met het ‘VVD- motto’:”Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’)” als hun ‘Bloed-Winst-Bussiness-model.

Sint-Maarten nog geen euro ontvangen, terwijl Top VVD-er ‘Elite-Gangster Weekers'(Video) al weer zijn ‘Strijdstok-Zakken’ loopt te Vullen als.

‘Misdaadgroep-Boskalis’ heeft smeergeld betaald!!!11! Neerlands( lees Rutte&Co) trots en ’s werelds grootste baggeraar heeft het breed laten hangen op Mauritius, de u welbekende (?) vakantiebestemming. U moet helaas niet te groot denken. Boskalis heeft tussen 2006 en 2007 de havenautoriteiten van Port Louis het niet al te indrukwekkende bedrag van 88.750 euro betaald. In ruil voor een baggeropdracht van de haven ter waarde van 11 miljoen. Da’s eigenlijk geen nieuws, maar vandaag hoort de baggeraar wel de strafeis in Mauritius. In aanleg een mooi stukje ‘Taxfree-Koninklijke-Shell-Familie-VOC-mentaliteit(Video)’ naar de voormalige (Franse/Britse) kolonie toe, maar ondertussen is Boskalis ook verwikkeld in corruptiezaken in Zuid-Afrika en Uruguay. En dat doet pijn, want Boskalis respecteert de lokale culturele en zakelijke mores, zullen we maar zeggen. Smeergeld en zakendoen zijn in nogal wat landen zoals o.a Nederland even onafscheidelijk als Bassie en Adriaan”( Bron: Das Kapitaal).

Bij ‘ING-Witwas-misdaadgroep’ van de Duivelse CDA ex Premier Balkenende (video)brallen ze van een belangrijke ‘Vul de zakken- Massa-Moordenaars-deal en weet van de Prins geen kwaad –mijlpaal dieptepunt’.

Lijk Khaghossi gevonden in België en verwerkt in kattenvoer(Video).

Trump: My ‘(Mass)-Murder-Crown Prince Salman’ is Oké en dood aan Iran. Klassieke Moordenaars geschokt(Videdo).

Super-broepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké!(Video)
Cuypers spreekt van goed ‘Massamoordenaar-Strijkstok-Bloed-Winst-nieuws’, maar ziet nog geen reden om nu aan het koersdoel van 31,50 euro voor Boskalis te tornen. KBC blijft ook bij zijn koopadvies.  Het gewetenloze  en laffe Boskalis is niet de enige maritiem dienstverlener die van de Massamoorden Saudi’s van Prince Salman een voorkeursbehandeling krijgt en dat is gelukkig voor Boskalis en Zijlstra nog niet hetzelfde als die Khaghossi heeft gehad van Crown Princes Salman. Cuypers legt uit dat er zeker nog negen strijkstok partijen zijn die mee kunnen dingen naar bepaalde ‘Bloed-Winst-opdrachten’, waar ook Boskalis, maar ook het ‘Top-VVD-bendelid Zijlstra’ van ‘Bouwfraude-FolkerWessels’ voor zal intekenen. Het voordeel van in zee gaan met ‘Bouwfraude-FolkerWessles’ van de ‘VVD-beroepsleugenaar& Anti-Rusland-Oorlog‘s- Hitser Zijlstra’ voor Crown Prince Salman is dat Zijsltra als extra aanbiedt dat hij kan liegen dat hij barst en er geen probleem mee heeft om te beweren dat Prince Salman onschuldig is aan de moord op Khaghossi en de Genocide in Yemen en dat het altijd de schuld is van de Russen(Video). En als extra, extra is Zijlstra een van de beste duistere vrienden van Rutte is(geen ‘Junkie- Gordon-billenmaatje'(Video)).Volgens ‘ING-Witwas & Fraude misdaadgroep’ ondersteunt het ‘Strijkstok-contract’ met de Saudi’s Oorlog‘s Misdadiger en Massa-Kinder&Journalist-moordenaars de ingezette ‘Bloed-Winst-koers’ van de ‘Koninklijke-Misdaadgroep-Boskalis’. Het corrupte ‘Misdaad-bedrijf’ mikt er onder meer op een volwaardige transport en installatiebedrijf te zijn voor de offshore-industrie en staan altijd op voor de ‘Internationale-Strijkstok’ die men probleemloos laat lopen via hun Dutch ‘Witwas-misdaad-banken’ de Rabo en/of de ING en/of de ABN Amro. ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ staan garant dat niemand van de Ratten in pak(Video) ooit wordt vervolgd.

Aantrekkelijk ‘Bloed-Winst-contract’.
De koers van Boskalis kan verder vooruit worden geholpen door de overeenkomst die het sloot voor de offshore netverbinding Ostwind 2, het grootste kabelinstallatiecontract dat ooit door Boskalis is verworven. KBC wijst op de potentie die Boskalis heeft voor dergelijke klussen. Volgens ‘ING-Misdaadgroep’ is sprake van een aantrekkelijk duister contract, dat meer zichtbaarheid biedt voor dergelijke duistere Strijkstok activiteiten op de langere termijn. ‘ING-Misdaadgroep’ houdt vast aan zijn hold-advies met een koersdoel van 26 euro. Het aandeel Boskalis was maandag de grote winnaar op het ‘Fascistische-Yab Yum-Prinses Mabel- Groot Kapitaal-Damrak’(Video. Het aandeel stond omstreeks 09.30 uur 5,5 procent hoger op 25,94 euro.

2 antwoorden »

  1. maar Steve effe in kort gezegd !l ieve steve waar ging je boodschap nou over Ps ik lees hem van kop tot staart maar toch , kort je boodschap meer in ,als het lukt .bijna niet meer te lezen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.