Elite -Pedofielen

Monica Lewinsky aka “de Sigaar” moest liegen van ‘Pedo-Bill Clinton’.Trump het is oké

(van onze ‘Internationale Elite-Pedo-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Alle ‘US-Killer-Elite’ Presidenten Puppets liegen allemaal net als ‘Mad Dog Trump’ en pakken wie ze willen in hun Kruis. Vrouwen,kinderen het maakt  niet uit! Voormalig ‘Witte Huis-stagiaire-Hoertje-Monica Lewinksy’ heeft nu pas bekend dat voormalig President Puppet ‘Pedo-Bill Clinton ‘haar op het corrupte ‘Hoertjes-hart’ heeft gedrukt om te liegen over hun ‘Sigaren-affaire’ en vooral niet te praten dat de voormalige PvdA staatssecretaris “Miss Cow”-Sharon Dijkstra, die hem toen der tijd 5 miljoen euro Nederlands belastinggeld cadeau heeft gedaan(Video). Dat bralde ze in het laatste deel van de documentaire The Clinton(Pedo)- Affairvan het televisienetwerk A&E. Waarschijnlijk heeft “Miss Cow” Dijkstra voor die 5 miljoen euro  een boomstam in haar ‘Doos’ gekregen van Bill,maar dat ziet u niet bij A&E.

‘Pedo-Clinton’ was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’ with ‘Pedo- Duke Andrew’ & ‘Prince Pedo Claus’(Video).

In de toen lopende ”#Metoo-Weinstein& Jonnhy de Mol Jr.-aanrandingszaak(Video) van o.a. Paula Jones tegen ‘Pedo-Bill-Clinton’ zou Lewinsky een belangrijke getuige kunnen zijn. Haar mogelijke verklaring over een seksuele-sigaren-affaire met de Pedo-president zou van groot belang zijn voor de zaak van Jones. Clinton wist dat maar al te goed en belde zijn voormalig stagiaire daarom op om haar te zeggen dat ze de wet moest breken en onder ede moest liegen als haar in de rechtbank gevraagd werd of zij een seksuele affaire had met hem.“Ik was doodsbang dat dit openbaar zou worden dat ik de Hoer speelde in het Witte Huis ”,bralt  Lewinsky nu pas in de documentaire. „Gelukkig hielp mijn ‘Pimp annex Loverboy Pedo-Bill’ me erdoorheen en bralde  hij dat als ik een schriftelijke ‘leugen-verklaring’ over zou afleggen, ik misschien niet eens hoefde voor te komen net als ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’(Video) nu doet in de Mueller investigation. “Ik voelde me er niet goed bij (kuch), maar als ik weer een grote zak met geld ving van Bill voelde ik mij gelijk weer Top,best gek eigenlijk om een Hoertje te zijn in het Witte huis op zo’ jonge leeftijd,hè? Dat de wet breken het beste is om te doen nog wel voor de President,die oude geile bok.”

Uiteindelijk werd toch bewezen dat de jonge stagiaire Lewinsky en Clinton een ongelijkwaardige seksuele  ‘Hoeren-affaire’ hadden.Dit leidde bijna tot afzetting van de ‘Pimp-Pedo-President’, maar doordat er geen meerderheid van stemmen was, kon de ‘Pim& Pedo Bill’ aanblijven.

8 antwoorden »

  1. Bij de centrale banken circuleren inmiddels lijsten met namen van mensen die de sigaar zijn. Wanneer uw naam op deze lijst mocht voorkomen, dan heeft de overheid het recht u jarenlang achtereen te vervolgen, te treiteren. in de cel te gooien, of u wordt plotseling belaagd door vreemde figuren. Het is evenzeer goed denkbaar dat er op u een nekklem zou kunnen worden toegepast. U bent dus in figuurlijke zin de sigaar want de overheid past terreur toe op uw soort mensen. U bent in zekere zin vogelvrij verklaard als u op deze lijst geplaatst bent.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.