Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Zwarte Piet steelt niet maar Rutte des te meer; ‘Mocro maffia’ helpt de Armen!

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(video): Zwarte Piet steelt niet, maar Rutte des te meer van het Volk(Video) & ‘Mocro Maffia’ helpt armen op de Dam (deelt kleren en dure cadeaus’  en voedselpakketten uit). En het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia(Video) met het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis’ in beeld: ‘Yab Yum-Prinses Mabel’ &‘Oerdomme Linda de Mol’.  Met voor het eerst de ‘Yab Yum Billen’ van Mabel gefilmd. Genie Jerry Turner X krijgt een Emmy Award. ‘Allesdeskundige Joke’ is overspoelt met aanzoeken van Nigeriaanse Prinsen en anonieme hijgers. En de onvermoeibare strijder Leo Reawaruw aka “Leo Ambon”tegen het onrecht stoomt op naar het EU-Parlement .‘Slotervaart- Ziekenhuis-Elite-Gangsters’ de Ratten in pak Winter&de Boer&Roldaan‘ stelen straffeloos 10 miljoen euro van (Kanker)-patiënten (Video) en worden bestraft met een riante afvloeiing ‘s regeling van 10-20 duizend euro per maand en nog veel  meer echt (straat)-News dat u nergens anders ziet tot groot verdriet van de corrupte ‘Twee Petten-Grachtengordel-subsidie-Maffia -AT5- Boss-Paul van Gessel’(Video)  .

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.