oorlog's misdaden

Argentina Opens War Crimes Inquiry on Crown Prince Salman for Role in Yemen War. Nu nog tegen Trump & May.

(van onze niet gesubsidieerde (Video)dr. Goebbels-Trump&Salman-Moord’ redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-Massamoordenaar-Crown Prince Salman-Stijkstok-deal’ met ‘Misdaadgroep-VOC-Boskalis’ ‘Bloed-Winst op termijn’.Zijlstra pikt ook een ‘Bloed-graantje’ mee(Video).

Argentina has opened up an inquiry on whether to press criminal charges against ‘Mass-Murder Saudi Arabia’s- Crown Prince Mohammed bin Salman’, known as MBS, for his role in leading the ‘US&UK-Killer-Elite-Saudi-led’ military slaughter campaign in Yemen and the starvation of 85 thousand children,Human Rights Watch(HRW) said Monday. Nu nog de vervolging starten wegens Oorlog ‘s  misdaden in Yemen (en  in Syrië(Video) en Afghanistan en Afrika) en Genocide op kinderen in Yemen ( en de rest van de Wereld( 15 miljoen per jaar!!!!!! )) tegen de ‘bondgenoten’ (= Bazen) van’Crown Prince Salman President ‘Mad Dog Trump’ en zijn bejaarde bitch met spinnenwebben tussen de bennen ‘Lair May’. Trouwens wanneer dagvaart het Internationaal Strafhof (ICC).‘Mass Murder-Crown Prince Salman’ en zijn Wapenleveranciers& Logistieke& Inlichtingen& militaire bondgenoten Bazen Trump& May als Oorlog ’s misdadigers ?

Die ICC heeft het al jaren lang  alleen maar druk met wat derderangs Afrikaanse door het Westen uitgerangeerde Dictatortjes. O wee als  het ICC de echte grote door de ‘US-Killer-Elite’ gesteunde Oorlog ‘s misdagers willen gaan vervolgen dan worden zij gelijk door ‘Mad Dog Trump’ bedreigt met sancties en zelfs vervolging van ICC leden .

Trump: My ‘(Mass)-Murder-Crown Prince Salman’ is Oké en dood aan Iran. Klassieke Moordenaars geschokt(Video).

Salman eist de doodstraf tegen de Special Forces van Salman die in zijn opdracht Khashoggie hebben vermoord(Video).

The inquiry was opened after HRW and an Argentine federal prosecutor lodged a complaint against the kingdom for violating international war crimes laws, according to a  New York Times report.The investigation comes ahead of the crown prince’s visit to Argentina for the upcoming ‘G-20-Elite-Maffia-Gangsters’ summit later this week, but officials in the South American country have said bin Salman’s arrest is “extremely unlikely because he is protected by  ‘US-Killer-Elite’ with there Puppet Trump,”the New York Times report said.

Stem van de Straat gesaboteerd door de ‘Killer-Geheime dienst’ van Crown Prince Salman en/of de AIVD(Video).

“ The War Criminal Mohammed bin Salman should know that he may face a criminal probe if he ventures to Argentina,” HRW executive director Kenneth Roth said in a statement.Argentina’s laws promote the idea of universal jurisdiction, where severe human rights violations are subject to persecution regardless of sovereign boundaries.

Het blijft een  Duister-Doofpot-mysterie  waarom de Oorlog’ misdadiger Zorreguieta nooit is vervolg door Argentinië e/of het ICC en/of Nederland(Video). 

The country changed its legal code towards universal jurisdiction in the first half of the 2000s to address the tens of thousands of Argentinians who disappeared in the 1970s and 1980s during the days of military rule, when the government rounded up families, including children, to prisons and camps.The investigation comes at a time when the crown prince is taking heat for the Murder of journalist and ex CIA-agent Jamal Khashoggi in Saudi Arabia’s Istanbul consulate, but the Argentine inquiry is primarily focused on Riyadh’s role in Yemen.According to UN figures, nearly 10,000 people have been killed since the ‘US&UK-Killler-Elite-Saudi-led -coalition’ joined the conflict in 2015 to back the ‘US-Killre-Elite’ ‘Proxie-  government’ of  the extremly corrupt Abd Rabbuh Mansour Hadi(Video) against Houthi rebels. The war has triggered what the UN calls the world’s worst humanitarian crisis.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.